Doucheputje ontstoppen Blaricum

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Blaricum.

Doucheputje ontstoppen Blaricum

Als het water niet meer wegloopt in uw douche kan dit veel overlast veroorzaken. De oorzaak van zo’n verstopping is vaak haar en zeep. Wij van Regioriool.nl kunnen uw doucheputje snel en vakkundig ontstoppen.

Met een snel groeiend team van vakspecialisten in Blaricum zijn wij de aangewezen partij voor het ontstoppen van uw doucheputje. Onze professionals hebben al 15 jaar ervaring en hebben daarom al voor de allergrootste uitdagingen gestaan. Het ontstoppen van een doucheputje is een routineklus voor ons. We zijn dag en nacht bereikbaar, snel ter plaatse en voor u het weet hebben wij onze koffer alweer ingepakt en is uw verstopping verholpen.

Bent u woonachtig in Blaricum en heeft u op dit moment last van een verstopt doucheputje? Neem direct contact op met onze klantenservice, wij sturen direct onze monteurs uw kant op!

Noodgeval in Blaricum?

Verstopt doucheputje en woont u in Blaricum? Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Verschillende oorzaken van een verstopt doucheputje

De diameter van een doucheputje is erg klein, dit maakt de afvoer erg kwetsbaar. Over de afvoer is vaak een rooster geplaatst. Dit haalt een deel van het vuil tegen. Dit maakt de kans aanzienlijk kleiner dat het doucheputje verstopt raakt. Toch kan een doucheputje door verschillende oorzaken verstopt raken. Wij komen bijvoorbeeld regelmatig bouwafval tegen in de afvoer. Dit komt vaak doordat tijdens een verbouwing of de aanleg van de badkamer vergeten wordt het doucheputje af te dekken. Dit hoopt zich op in de afvoer en leidt uiteindelijk tot een verstopt doucheputje.

Is uw doucheputje verstopt geraakt en heeft u geen idee wat de oorzaak is? Wij komen graag bij u langs in Blaricum voor een grondige inspectie! Wij bezitten over de juiste middelen en expertise om uw problemen direct te verhelpen.

Regioriool.nl

Met spoed in Blaricum

Moet uw doucheputje met spoed worden ontstopt en woont u in Blaricum? Geen probleem! Dat een verstopping in uw doucheputje veel problemen kan veroorzaken snappen wij als geen ander. Bel ons snel, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om uw doucheputje te ontstoppen.

ontstoppen-met-ploppers

Voorzorg in Blaricum

Kunt u nog wel gebruik maken van uw douche, maar loopt het water niet meer goed weg? Het is dan toch aan te raden om professionals een kijkje te laten nemen. Vaak is dit een kleine verstopping. Kleine verstoppingen kunnen gemakkelijk verholpen worden en u voorkomt erger.

Riolering

Riool onder de loep in Blaricum

Ervaart u al langere tijd problemen van een doucheput en woont u in Blaricum? Hangt er een vervelende lucht in uw badkamer? Met onze moderne apparatuur kunnen wij het probleem eenvoudig achterhalen en meteen voor u oplossen. Ook kunnen wij regelmatig uw riool inspecteren om verstoppingen te voorkomen.

Onze tips

Wilt u eerst zelf proberen om uw doucheputje te ontstoppen? Dan hebben wij een aantal tips voor u:

  • Spoel soda en heet water door de afvoer
  • Gebruik baking soda en azijn om kalk op te lossen
  • Gebruik een rubberen plopper
  • Ontstop met een ontstoppingsveer
  • Ontstop het doucheputje met biologische ontstopper
  • Gebruik geen chemische middelen

Zelf een doucheputje ontstoppen gaat meestal niet zonder slag of stoot. U bent uren bezig, maar toch is er geen verbetering zichtbaar. In dat geval is het verstandig om contact op te nemen Regioriool.nl. Wij zijn altijd snel ter plaatse in Blaricum en hebben met onze speciale apparatuur uw probleem snel verholpen

Doucheputje verstopt in Blaricum?

U hoeft zich geen zorgen te maken. Onze deskundigen ontstoppen al jarenlang doucheputjes. Verstoppingen kunnen vrijwel altijd gelijk opgelost worden. Heeft u een vraag of wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en zijn 24 uur per dag het hele jaar door bereikbaar in Blaricum.

Hoe voorkom ik een verstopping in mijn doucheputje in Blaricum?

Wij hebben meerdere tips voor u opgesteld om verstoppingen in uw doucheputje te voorkomen. Lees hieronder wat u kan doen om een verstopping in Blaricum te voorkomen.

1. Schoonmaken van het doucheputje

Haal elke keer na een douchebeurt de haren uit het putje. U kunt dit eventueel doen met een stukje keukenrol. Zo kan u gemakkelijk de haren en zeepresten uit het putje halen. De meest douches hebben een rooster of een doucheputje. Haal het roostertje eraf en verwijder alle haren en troep. Soms kan het ook helpen om de onderdelen van uw doucheputje schoon te maken. Hier kan veel troep in blijven hangen wat uiteindelijk in uw afvoer beland.

2. Doorspoelen van uw afvoer

Laat een paar keer per maand heet water door de afvoer lopen. Met heet water kunt u vaak uw leidingen al schoonspoelen. Resten wat aan de zijkant in de afvoer blijven plakken worden door dit hete water doorgespoeld. Wilt u het hevigere vuil doorspoelen? Gebruik dan soda en azijn. Spoel de soda en het azijn preventief door uw afvoer. Gebruik hierbij een flinke hand soda, een scheut schoonmaakazijn en heet water. Dit is hardnekkiger dan heet water alleen en het zorgt ervoor dat er veel minder troep in uw afvoer achterblijft. Als u dit één keer per maand doet kan dit veel ophopingen in uw afvoer voorkomen.

3. Plaats een filter

Plaats een filter op uw doucheputje. Door dit te doen blijven veel haren en zeepresten al in de filter hangen. Dit zorgt er dus voor dat ze nu in de filter zitten en niet in de afvoer. Zorg er wel voor dat u uw filter regelmatig leegt. Zo voorkomt u dat het alsnog ophoopt in uw afvoer.

4. Gebruik nooit chemische ontstoppingsproducten

Veel vloeibare ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën. Chemicaliën kunnen uw afvoer beschadigen en voor een chemische reactie zorgen. Spoel dus nooit chemische ontstoppingsproducten door uw afvoer. Dit zorgt uiteindelijk alleen maar voor meer problemen.
Met deze tips maakt u de kans aanzienlijk kleiner dat uw doucheputje verstopt raakt. Is uw doucheputje toch verstopt geraakt? Schakel dan de professionals van Regioriool.nl uit Blaricum in.

Rioolontstopping

Onze diensten in Blaricum

Last van een verstopping in uw doucheputje? Zelf dit proberen op te lossen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Onze deskundigen komen graag bij u om u te helpen. Hieronder bevindt zich een kleine selectie van onze diensten in Blaricum. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze vakspecialisten.

Riool verstopt in Blaricum? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Blaricum? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Blaricum? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen doucheputje ontstoppen Blaricum

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als uw doucheputje verstopt is kunt u natuurlijk eerst proberen het putje zelf te ontstoppen. Lukt dat niet? Of wilt u uw handen er niet vuil aanmaken? Dan kunt het beste een professionele ontstoppingsdienst inschakelen. Een professionele ontstoppingsdienst heeft de juiste kennis en materialen om uw doucheputje in één keer correct te ontstoppen.

Aan de kosten van het ontstoppen van een doucheputje valt geen standaard prijskaartje te hangen. Dit komt doordat alle verstoppingen anders zijn. Sommige verstoppingen duren bijvoorbeeld langer om te ontstoppen, omdat ze erger verstopt zijn dan een ander. Daarnaast rekent elk ontstoppingsbedrijf natuurlijk andere prijzen. Wat wij u wel kunnen vertellen is de tarieven die wij rekenen. Bij ons kost het ontstoppen van een doucheputje per 30 minuten arbeid €87,50 exclusief btw. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer.

Er zijn verschillende oplossingen die u zelf kan proberen. U kunt het proberen met een plopper of de afvoer doorspoelen met heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een expert uit Blaricum in, als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in de douche ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig de douche schoonmaken en het doucheputje legen en schoonmaken kan er voor zorgen dat uw douche minder snel verstopt raakt. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw douche preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Wij zijn de experts in Blaricum voor het ontstoppen van doucheputjes. Ons doel is om altijd een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening te leveren.

Doucheputje ontstoppen Blaricum