Doucheputje ontstoppen Baarle

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Baarle. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Doucheputje ontstoppen Baarle

Als het water niet meer wegloopt in uw douche kan dit veel overlast met zich mee brengen. Vaak komt de verstopping door de resten van zeep en haren. Wij van Regioriool.nl kunnen uw doucheputje snel en vakkundig ontstoppen.

Wij hebben een snel groeiend team van vakspecialisten in Baarle. Daarom zijn wij de aangewezen partij voor het ontstoppen van uw doucheputje. In onze 15 jaar in het vak hebben wij al voor de grootste uitdagingen gestaan. Uw doucheputje ontstoppen is dan ook een routineklus voor onze mannen. We zijn dag en nacht bereikbaar, snel ter plaatse en voor u het weet hebben wij onze koffer alweer ingepakt en is uw verstopping verholpen.

Woont u in Baarle en heeft u op dit moment last van een verstopt doucheputje? Twijfel niet en neem meteen contact op met onze monteurs.

Noodgeval in Baarle?

Heeft u een verstopt doucheputje en bent u woonachtig in Baarle? Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.

Verschillende oorzaken van een verstopt doucheputje

De diameter van een doucheputje is erg klein, dit maakt de afvoer erg kwetsbaar. Om vuil tegen te houden is er vaak een rooster over de afvoer van een doucheputje geplaatst. Het roostertje maakt de kans dat het doucheputje verstopt raakt behoorlijk kleiner. In de praktijk zie je toch dat een doucheputje vaak verstopt raakt. Bouwafval is een veel voorkomende oorzaak van een verstopping in het doucheputje. Dit komt vaak doordat tijdens een verbouwing of de aanleg van de badkamer vergeten wordt het doucheputje af te dekken. Uiteindelijk leidt dit tot een verstopping in het doucheputje, omdat alle resten in de afvoer ophopen.

Heeft u ook een verstopt doucheputje en heeft u geen idee wat de oorsprong van de verstopping is? Wij komen graag bij u langs in Baarle voor een grondige inspectie! Wij bezitten over de juiste middelen en expertise om uw problemen direct te verhelpen.

Regioriool.nl

Met spoed in Baarle

Woont u in Baarle en moet uw doucheputje met spoed ontstopt worden? Geen probleem! Bij ons is dat geen probleem, wij helpen u verder. Wij begrijpen als geen ander wat een verstopt douchputje voor problemen met zich mee brengt. Bel ons snel, wij zijn dag en nacht bereikbaar om uw doucheputje te ontstoppen.

ontstoppen-met-ploppers

Voorzorg in Baarle

Loopt het water niet meer goed weg maar kunt u nog wel gebruik maken van uw douche? Wij raden aan om tóch experts een kijkje te laten nemen. Vaak kan een kleine verstopping snel worden verholpen en erger voorkomen worden.

Riolering

Riool onder de loep in Baarle

Bent u woonachtig in Baarle en heeft u al een langere tijd last van verstoppingen? Met onze moderne apparatuur kunnen wij dit direct oplossen voor u. Daarnaast kunnen wij ook een rioolinspectie uitvoeren om ergere verstoppingen te voorkomen.

Onze tips

Wilt u eerst zelf proberen om uw doucheputje te ontstoppen? Dan hebben wij een aantal tips voor u:

  • Spoel soda en heet water door de afvoer
  • Gebruik baking soda en azijn om kalk op te lossen
  • Gebruik een rubberen plopper
  • Ontstop met een ontstoppingsveer
  • Ontstop het doucheputje met biologische ontstopper
  • Gebruik geen chemische middelen

Zelf een doucheputje ontstoppen gaat meestal niet zonder slag of stoot. U bent uren bezig, maar toch is er geen verbetering zichtbaar. In dat geval is het verstandig om contact op te nemen Regioriool.nl. Wij zijn altijd snel ter plaatse in Baarle en hebben met onze speciale apparatuur uw probleem snel verholpen

Doucheputje verstopt in Baarle?

U heeft geen reden om zich druk te maken. Het ontstoppen van doucheputjes doen wij namelijk al jarenlang. Verstoppingsproblemen kunnen vaak gelijk worden opgelost. Wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Neem dan meteen contact met ons op. Wij helpen u graag en wij zijn dag en nacht bereikbaar in Baarle.

Hoe voorkom ik een verstopping in mijn doucheputje in Baarle?

Wij hebben meerdere tips voor u opgesteld om verstoppingen in uw doucheputje te voorkomen. Lees hieronder wat u kan doen om een verstopping in Baarle te voorkomen.

1. Schoonmaken van het doucheputje

Haal elke keer na een douchebeurt de haren uit het putje. U kunt dit eventueel doen met een stukje keukenrol. Zo kan u gemakkelijk de haren en zeepresten uit het putje halen. De meest douches hebben een rooster of een doucheputje. Haal het roostertje eraf en verwijder alle haren en troep. Soms kan het ook helpen om de onderdelen van uw doucheputje schoon te maken. Hier kan veel troep in blijven hangen wat uiteindelijk in uw afvoer beland.

2. Doorspoelen van uw afvoer

Laat een paar keer per maand heet water door de afvoer lopen. Met heet water kunt u vaak uw leidingen al schoonspoelen. Resten wat aan de zijkant in de afvoer blijven plakken worden door dit hete water doorgespoeld. Wilt u het hevigere vuil doorspoelen? Gebruik dan soda en azijn. Spoel de soda en het azijn preventief door uw afvoer. Gebruik hierbij een flinke hand soda, een scheut schoonmaakazijn en heet water. Dit is hardnekkiger dan heet water alleen en het zorgt ervoor dat er veel minder troep in uw afvoer achterblijft. Als u dit één keer per maand doet kan dit veel ophopingen in uw afvoer voorkomen.

3. Plaats een filter

Plaats een filter op uw doucheputje. Door dit te doen blijven veel haren en zeepresten al in de filter hangen. Dit zorgt er dus voor dat ze nu in de filter zitten en niet in de afvoer. Zorg er wel voor dat u uw filter regelmatig leegt. Zo voorkomt u dat het alsnog ophoopt in uw afvoer.

4. Gebruik nooit chemische ontstoppingsproducten

Veel vloeibare ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën. Chemicaliën kunnen uw afvoer beschadigen en voor een chemische reactie zorgen. Spoel dus nooit chemische ontstoppingsproducten door uw afvoer. Dit zorgt uiteindelijk alleen maar voor meer problemen.
Met deze tips maakt u de kans aanzienlijk kleiner dat uw doucheputje verstopt raakt. Is uw doucheputje toch verstopt geraakt? Schakel dan de professionals van Regioriool.nl uit Baarle in.

Rioolontstopping

Onze diensten in Baarle

Is uw doucheputje verstopt? U kunt dit zelf proberen op te lossen, maar u loopt wel het risico dat het probleem dan erger wordt. Wij komen graag naar u toe om u te helpen. Wilt u weten wat wij nog meer te bieden hebben of heeft u een vraag? Neem dan gerust eens contact op.

Riool verstopt in Baarle? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Baarle? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Baarle? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen doucheputje ontstoppen Baarle

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als uw doucheputje verstopt is kunt u natuurlijk eerst proberen het putje zelf te ontstoppen. Lukt dat niet? Of wilt u uw handen er niet vuil aanmaken? Dan kunt het beste een professionele ontstoppingsdienst inschakelen. Een professionele ontstoppingsdienst heeft de juiste kennis en materialen om uw doucheputje in één keer correct te ontstoppen.

Aan de kosten van het ontstoppen van een doucheputje valt geen standaard prijskaartje te hangen. Dit komt doordat alle verstoppingen anders zijn. Sommige verstoppingen duren bijvoorbeeld langer om te ontstoppen, omdat ze erger verstopt zijn dan een ander. Daarnaast rekent elk ontstoppingsbedrijf natuurlijk andere prijzen. Wat wij u wel kunnen vertellen is dat wij altijd werken met voordelige voorrijkosten.

Er zijn verschillende oplossingen die u zelf kan proberen. U kunt het proberen met een plopper of de afvoer doorspoelen met heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een expert uit Baarle in, als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in de douche ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig de douche schoonmaken en het doucheputje legen en schoonmaken kan er voor zorgen dat uw douche minder snel verstopt raakt. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw douche preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Wij zijn de experts voor het ontstoppen van doucheputjes in Baarle. Wij streven altijd naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Doucheputje ontstoppen Baarle