Doucheputje ontstoppen Amstelveen

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Amstelveen.

Doucheputje ontstoppen Amstelveen

Als het water van de douche niet meer wegloopt kan dit veel overlast veroorzaken. Het doucheputje zit dan vaak verstopt met haar en zeep. Wij van Regioriool.nl kunnen uw doucheputje spoedig en vakkundig ontstoppen.

Wij hebben een snel groeiend team van vakspecialisten in Amstelveen. Daarom zijn wij de aangewezen partij voor het ontstoppen van uw doucheputje. Onze monteurs zijn al ruim 15 jaar actief in het vak en hebben al voor de grootste uitdagingen gestaan. Voor ons is het ontstoppen van een doucheputje een routineklus. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, snel ter plaatse en voor u het weet hebben wij onze koffer alweer ingepakt en is uw verstopping verholpen.

Bent u woonachtig in Amstelveen en heeft u op dit moment last van een verstopt doucheputje? Neem zo snel mogelijk contact op met onze monteurs.

Noodgeval in Amstelveen?

Heeft u een verstopt doucheputje in Amstelveen? Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.

Verschillende oorzaken van een verstopt doucheputje

De diameter van een doucheputje is erg klein, dit maakt de afvoer erg kwetsbaar. Over de afvoer van een doucheputje ziet u vaak een rooster zitten. Dit zit er om al het vuil tegen te houden. Dit maakt de kans aanzienlijk kleiner dat het doucheputje verstopt raakt. Toch komt het vaak voor dat een doucheputje alsnog verstopt raakt. Een achterliggende oorzaak hiervan is vaak bouwafval. Vaak wordt vergeten het doucheputje af te dekken tijdens verbouwingen of de aanleg van een nieuwe badkamer. Dit zorgt er dan weer voor dat er kitresten en cementresten in de afvoer terecht komen. Uiteindelijk hoopt dit zich allemaal op in de afvoer en raakt het doucheputje verstopt.

Is uw doucheputje verstopt geraakt en heeft u geen idee wat de oorsprong van de verstopping is? Wij kunnen bij u in Amstelveen een grondige inspectie uitvoeren. We hebben de juiste tools en expertise in huis om direct uw problemen te verhelpen.

Regioriool.nl

Met spoed in Amstelveen

Bent u woonachtig Amstelveen en moet uw doucheputje met spoed ontstopt worden? Bij ons is dat geen probleem. Wij snappen als geen ander wat een verstopt douchputje voor problemen met zich mee brengt. Bel ons snel, wij zijn het hele jaar door bereikbaar om uw doucheputje te ontstoppen.

ontstoppen-met-ploppers

Voorzorg in Amstelveen

Loopt het water niet meer goed weg maar kunt u nog wel gebruik maken van uw douche? Het is dan toch aan te raden om experts een kijkje te laten nemen. Vaak kan een kleine verstopping snel worden verholpen en erger voorkomen worden.

Riolering

Riool onder de loep in Amstelveen

Woont u in Amstelveen en heeft u al een langere tijd last van verstoppingen? Wij kunnen dit met onze moderne apparatuur meteen oplossen voor u. Daarnaast kunnen wij ook een rioolinspectie uitvoeren om ergere verstoppingen te voorkomen.

Onze tips

Wilt u eerst zelf proberen om uw doucheputje te ontstoppen? Dan hebben wij een aantal tips voor u:

  • Spoel soda en heet water door de afvoer
  • Gebruik baking soda en azijn om kalk op te lossen
  • Gebruik een rubberen plopper
  • Ontstop met een ontstoppingsveer
  • Ontstop het doucheputje met biologische ontstopper
  • Gebruik geen chemische middelen

Zelf een doucheputje ontstoppen gaat meestal niet zonder slag of stoot. U bent uren bezig, maar toch is er geen verbetering zichtbaar. In dat geval is het verstandig om contact op te nemen Regioriool.nl. Wij zijn altijd snel ter plaatse in Amstelveen en hebben met onze speciale apparatuur uw probleem snel verholpen

Doucheputje verstopt in Amstelveen?

Maakt u zich geen zorgen. Wij hebben tientallen jaren ervaring in het ontstoppen van doucheputjes. Verstoppingsproblemen kunnen vaak gelijk worden opgelost. Advies nodig of meer informatie ontvangen? Neem dan meteen contact met ons op. Wij staan u graag te woord en zijn 24 uur per dag het hele jaar door bereikbaar in Amstelveen.

Hoe voorkom ik een verstopping in mijn doucheputje in Amstelveen?

Wij hebben meerdere tips voor u opgesteld om verstoppingen in uw doucheputje te voorkomen. Lees hieronder wat u kan doen om een verstopping in Amstelveen te voorkomen.

1. Schoonmaken van het doucheputje

Haal elke keer na een douchebeurt de haren uit het putje. U kunt dit eventueel doen met een stukje keukenrol. Zo kan u gemakkelijk de haren en zeepresten uit het putje halen. De meest douches hebben een rooster of een doucheputje. Haal het roostertje eraf en verwijder alle haren en troep. Soms kan het ook helpen om de onderdelen van uw doucheputje schoon te maken. Hier kan veel troep in blijven hangen wat uiteindelijk in uw afvoer beland.

2. Doorspoelen van uw afvoer

Laat een paar keer per maand heet water door de afvoer lopen. Met heet water kunt u vaak uw leidingen al schoonspoelen. Resten wat aan de zijkant in de afvoer blijven plakken worden door dit hete water doorgespoeld. Wilt u het hevigere vuil doorspoelen? Gebruik dan soda en azijn. Spoel de soda en het azijn preventief door uw afvoer. Gebruik hierbij een flinke hand soda, een scheut schoonmaakazijn en heet water. Dit is hardnekkiger dan heet water alleen en het zorgt ervoor dat er veel minder troep in uw afvoer achterblijft. Als u dit één keer per maand doet kan dit veel ophopingen in uw afvoer voorkomen.

3. Plaats een filter

Plaats een filter op uw doucheputje. Door dit te doen blijven veel haren en zeepresten al in de filter hangen. Dit zorgt er dus voor dat ze nu in de filter zitten en niet in de afvoer. Zorg er wel voor dat u uw filter regelmatig leegt. Zo voorkomt u dat het alsnog ophoopt in uw afvoer.

4. Gebruik nooit chemische ontstoppingsproducten

Veel vloeibare ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën. Chemicaliën kunnen uw afvoer beschadigen en voor een chemische reactie zorgen. Spoel dus nooit chemische ontstoppingsproducten door uw afvoer. Dit zorgt uiteindelijk alleen maar voor meer problemen.
Met deze tips maakt u de kans aanzienlijk kleiner dat uw doucheputje verstopt raakt. Is uw doucheputje toch verstopt geraakt? Schakel dan de professionals van Regioriool.nl uit Amstelveen in.

Rioolontstopping

Onze diensten in Amstelveen

Is uw doucheputje verstopt? Gaat u het probleem zelf proberen op te lossen? Dat kan zeker, maar wij zien vaak dat dit op de verkeerde manier gebeurt waardoor het probleem erger wordt. Onze specialisten komen graag bij u om u te helpen. Hieronder ziet u een korte selectie van de diensten die wij aanbieden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op.

Riool verstopt in Amstelveen? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Amstelveen? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Amstelveen? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen doucheputje ontstoppen Amstelveen

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als uw doucheputje verstopt is kunt u natuurlijk eerst proberen het putje zelf te ontstoppen. Lukt dat niet? Of wilt u uw handen er niet vuil aanmaken? Dan kunt het beste een professionele ontstoppingsdienst inschakelen. Een professionele ontstoppingsdienst heeft de juiste kennis en materialen om uw doucheputje in één keer correct te ontstoppen.

Aan de kosten van het ontstoppen van een doucheputje valt geen standaard prijskaartje te hangen. Dit komt doordat alle verstoppingen anders zijn. Sommige verstoppingen duren bijvoorbeeld langer om te ontstoppen, omdat ze erger verstopt zijn dan een ander. Daarnaast rekent elk ontstoppingsbedrijf natuurlijk andere prijzen. Wat wij u wel kunnen vertellen is de tarieven die wij rekenen. Bij ons kost het ontstoppen van een doucheputje per 30 minuten arbeid €87,50 exclusief btw. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer.

Contact opnemen?

Wij zijn de deskundigen in Amstelveen voor het ontstoppen van doucheputjes. Ons doel is om altijd een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening te leveren.

Doucheputje ontstoppen Amstelveen