Bad ontstoppen Zandvoort

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Zandvoort. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Bad ontstoppen Zandvoort

Een afvoer van een bad kan verstopt raken door de combinatie van haren en shampoo. Soms kunt u dit zelf verhelpen. Soms zijn de oplossingen die u zelf probeert maar voor korte duur.

Wij snappen volkomen dat de gevolgen van een verstopping in het bad niet plezant zijn. U kunt bijvoorbeeld tijdelijk uw badkamer niet meer gebruiken of er kan een onaangename rioollucht in uw woonomgeving hangen. Regioriool.nl kan al uw verstoppingsproblemen oplossen. Wij zijn snel ter plaatse waardoor wij in de meeste gevallen schade en/of lekkages kunnen voorkomen.

Bevindt u zich in een spoedgeval en woont u in Zandvoort of heeft u vragen voor onze professionals? Neem dan contact op door te mailen, whatsappen of bellen.

Noodsituatie in Zandvoort?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in Zandvoort.

Kenmerken van een verstopt bad

In elk bad komen er wel eens haren en badproducten in de afvoer terecht. De resten van deze producten kunnen dan aan de binnenkant van de afvoer blijven hangen. Hierdoor ontstaat er een verstopping in de afvoer van het bad.

Verstoppingen in de afvoer van een bad kunt u aan verschillende dingen herkennen. Bij een kleine verstopping zal u ervaren dat het water slechter wordt afgevoerd dan normaal. Bij een grote verstopping ontstaat er een blokkade waardoor het water in de badkuip blijft staan. Vaak hangt er bij verstoppingen in een bad ook een rioollucht in de badkamer. Vaak is de geur heftiger bij een grote verstopping. Ze zeggen ook wel des te groter de verstopping des te vervelender de rioollucht. Merkt u dat uw water niet meer vloeiend wegloopt? Twijfel dan niet en neem contact op met onze deskundige monteurs uit Zandvoort.

Regioriool.nl

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
Ontstoppen

Zelf oplossen?

Er zijn een aantal methodes die u zelf kan proberen voor het ontstoppen van uw bad. U kunt het bad vol laten lopen met heet water en er een flinke scheut soda bij doen. Met de plopper duwt u dit mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Indien dit niet succesvol is, vermijd dan een nieuwe poging. Uw afvoer kan daar beschadigd van raken. Schakel de hulp in van Regioriool.nl.

Riolering

Professionele Hulp

Heeft u een verstopt bad? Of bevindt u zich in een andere noodsituatie? Wij kunnen u helpen met diverse noodsituaties. Met onze professionele apparatuur kunnen wij elk probleem snel detecteren. Hierdoor kunnen wij dit probleem ook weer direct verhelpen.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Wilt u ook graag een verstopping in het bad voorkomen? Neem dan op tijd contact op met onze deskundigen. Laat ons een preventieve controle uitvoeren. Op deze manier kunt u ergere schade en hogere kosten voorkomen. Onze vakspecialisten denken graag met u mee. Maak gelijk een afspraak, vraag een offerte aan of bel met onze experts.

Bad verstopt in Zandvoort?

Lijkt het alsof het bad niet meer volledig leegloopt? Of hangt er een vervelende lucht in de badkamer? Deze signalen wijzen vaak op een verstopping in uw bad. Neem snel contact op met Regioriool.nl voordat de verstopping groter wordt.

Hoe kan u een verstopping in het bad voorkomen in Zeevang?

Verstoppingen in het bad zijn uiteraard enorm vervelend. Het bad kan niet meer gebruikt worden en er hangt waarschijnlijk een vervelende lucht in de badkamer. Deze situatie wilt u natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u verstoppingen in het bad in Zandvoort kan voorkomen.

1. Het afvoerputje

Afvoerputjes met grote gaten kunnen veel vuil doorlaten, dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij de meeste ligbaden is het mogelijk om een afvoerzeefje te kopen. Deze kunt u boven het afvoerputje leggen. Dit zeefje houd vuil en haren tegen, waardoor de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner wordt. Moet u nog een bad laten aanleggen? Kies dan voor een afvoerputje met kleine gaten. Zo maakt u de kans al flink kleiner dat uw nieuwe bad verstopt raakt.

2. Bad schoonmaken

Nadat u in bad bent geweest kan er veel vuil in het bad blijven hangen. Dit vuil kan bijvoorbeeld shampoo, haren, zeep of stukjes die van het speelgoed afgebroken zijn. Al deze dingen kunnen in uw afvoer terecht komen. Als u dit wilt voorkomen is het belangrijk dat u uw bad regelmatig schoonmaakt. Zo haalt u de vuile deeltjes uit het bad en kunnen ze niet meer in de afvoer terecht komen. Als u het bad gaat schoonmaken vergeet dan niet het afvoerputje. Aan het afvoerputje kunnen veel haren en andere zeepresten blijven hangen. Door deze goed schoon te maken voorkomt u dat dit vuil in de afvoer van het bad terecht komt.

3. Preventief reinigen

Als u uw afvoer preventief wilt reinigen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Spoel de afvoer van uw bad dan door met heet water. Als u een sterker middel wilt dan kan u heet water combineren met soda. Soda kan hardnekkiger vuil weghalen. Wij raden dit aan om minstens één keer per maand te doen. Zo houdt u uw afvoer preventief schoon en is de kans op verstoppingen in de toekomst kleiner.

4. Chemische ontstoppers

Misschien ziet u wel eens reclames van chemische ontstoppers? Echter veroorzaakt dit vaak meer schade dan dat het oplost. De chemische ontstoppers tasten vaak de afvoer aan, waardoor de verstoppingsproblemen erger kunnen worden.
Is er ondanks alle voorzorgmaatregelen toch een verstopping in de afvoer van uw bad ontstaan? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Vaak is door de ligging van de afvoeren bij een bad het zelf ontstoppen van een bad erg lastig. Daarom raden wij aan contact op te nemen met een expert. Wij van Regioriool.nl helpen u graag met het ontstoppen van uw bad. Aarzel niet en neem contact op met onze experts uit Zandvoort.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Zandvoort

Heeft u last van een verstopt bad? Het zelf oplossen hiervan kan zeer lastig zijn. Wij komen graag om uw verstopping te verhelpen. Hieronder staan andere diensten weergegeven die wij in Zandvoort aanbieden. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze specialisten.

Riool verstopt in Zandvoort? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen Zandvoort

Afvoer verstopt in Zandvoort? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Zandvoort? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen bad ontstoppen Zandvoort

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopping in het bad raden wij vaak aan om gelijk een expert in te schakelen. Een bad zelf ontstoppen kan namelijk erg lastig zijn. Dit heeft te maken met de ligging van de afvoeren bij het bad. Wilt u het toch zelf proberen? Dat kan dat natuurlijk ook. Maar lukt het ontstoppen dan niet? Ga dan niet te lang door met de poging tot het ontstoppen van het bad. Als u namelijk te lang door gaat kan er meer schade ontstaan. De verstandigste optie is om dan een professionele loodgieter in te schakelen.

De kosten voor het ontstoppen van een bad zijn afhankelijk van de ernst en de grootte van de verstopping. Hoe erger de verstopping hoe meer tijd het vaak kost om het bad te ontstoppen. Bij Regioriool.nl kunt u altijd rekenen op voordelige voorrijkosten.

U kunt dit zeker zelf proberen, wel maakt de ligging van de afvoer bij een bad het ingewikkelder dan de andere sanitaire voorzieningen. U kunt het proberen met een plopper, of heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een specialist uit Zandvoort in. Als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in het bad ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig het bad schoonmaken en het afvoerputje legen kan er voor zorgen dat uw bad minder snel verstopt raakt. Een afvoerputje met kleine gaten is ook altijd aan te raden, omdat er dan minder restjes door kunnen lopen in de afvoer van het bad. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw bad preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Wij zijn de deskundigen voor het ontstoppen van een bad in Zandvoort. Onze prioriteit is om altijd een vakkundige, betrouwbare en snelle dienstverlening te leveren.

Bad ontstoppen Zandvoort