Bad ontstoppen Stede Broec

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Stede Broec. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Bad ontstoppen Stede Broec

De afvoer van uw bad kan verstopt raken door de combinatie van haren en zeep. Soms kunt u dit zelf verhelpen. Helaas werkt dit vaak maar voor een korte tijd en loopt u ook het risico schade aan te brengen.

Wij begrijpen als geen ander welke onaangename gevolgen een verstopt bad met zich mee kan brengen. U kunt bijvoorbeeld tijdelijk uw badkamer niet meer gebruiken of er kan een onaangename rioollucht in uw woonomgeving hangen. Regioriool.nl schiet u graag te hulp. Wij zijn snel ter plaatse waardoor wij veel gevallen schade en/of lekkages kunnen voorkomen.

Bevindt u zich in een noodgeval en woont u in Stede Broec of heeft u vragen voor onze experts? Neem, dan contact op door middel van de knop hieronder of vul het offerte formulier in.

Noodsituatie in Stede Broec?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in Stede Broec.

Kenmerken van een verstopt bad

In elk huis komen er wel eens haren en badproducten in de afvoer van het bad terecht. De resten van deze producten kunnen dan aan de binnenkant van de afvoer vast gaan zitten. Hierdoor ontstaat er een verstopping in de afvoer van het bad.

Een verstopping in de afvoer van een bad kunt u herkennen aan verschillende kenmerken. Als er sprake is van een kleine verstopping is deze vaak te merken aan water dat minder goed doorstroomt. Bij een grotere verstopping zal er een laag water in uw badkuip blijven staan. Vaak hangt er bij verstoppingen in een bad ook een vervelende geur in de badkamer. In het algemeen geldt des te groter de verstopping des te vervelender de rioollucht. Merkt u dat uw water niet meer vloeiend wegloopt? Twijfel dan niet en neem contact op met onze expert uit Stede Broec.

Regioriool.nl

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
Ontstoppen

Zelf oplossen?

U kunt met een paar methodes proberen om zelf de verstopping in uw bad te verhelpen. U kunt het bad vol laten lopen met heet water en er een flinke scheut soda bij doen. Met de plopper duwt u dit mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Werkt dit niet? Probeer dit dan niet opnieuw. Uw afvoer kan daar beschadigd van raken. Schakel de hulp in van Regioriool.nl.

Riolering

Professionele Hulp

Heeft u een verstopt bad? Of bevindt u zich in een andere noodsituatie? Wij kunnen u helpen met alle noodsituaties. Met onze professionele apparatuur kunnen wij elk probleem snel detecteren. Hierdoor kunnen wij dit probleem ook weer direct verhelpen.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Wilt u ook niet een verstopping in het bad moeten laten ontstoppen? Zorg er dan voor dat u ruim op tijd contact opneemt met een ontstoppingsbedrijf. Een preventieve controle kan veel voordelen opleveren. Wanneer wij op tijd het probleem kunnen verhelpen voorkomt u schade aan uw riool en houdt u onnodige hoge kosten buiten de deur. Wij denken graag met u mee en geven altijd vrijblijvend advies om rioolproblemen in de toekomst te voorkomen. Maak meteen een afspraak, vraag een offerte aan of bel met onze specialisten.

Bad verstopt in Stede Broec?

Vloeit het water in uw bad niet meer goed weg? Of hangt er een onaangename lucht in de badkamer? Helaas kan dit duiden op een verstopt bad. Neem snel contact op met de specialisten van Regioriool.nl en voorkom een ergere verstopping.

Hoe kan u een verstopping in het bad voorkomen in Texel?

Verstoppingen in het bad zijn uiteraard enorm vervelend. Het bad kan niet meer gebruikt worden en er hangt waarschijnlijk een vervelende lucht in de badkamer. Deze situatie wilt u natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u verstoppingen in het bad in Stede Broec kan voorkomen.

1. Het afvoerputje

Afvoerputjes met grote gaten kunnen veel vuil doorlaten, dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij de meeste ligbaden is het mogelijk om een afvoerzeefje te kopen. Deze kunt u boven het afvoerputje leggen. Dit zeefje houd vuil en haren tegen, waardoor de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner wordt. Moet u nog een bad laten aanleggen? Kies dan voor een afvoerputje met kleine gaten. Zo maakt u de kans al flink kleiner dat uw nieuwe bad verstopt raakt.

2. Bad schoonmaken

Nadat u in bad bent geweest kan er veel vuil in het bad blijven hangen. Dit vuil kan bijvoorbeeld shampoo, haren, zeep of stukjes die van het speelgoed afgebroken zijn. Al deze dingen kunnen in uw afvoer terecht komen. Als u dit wilt voorkomen is het belangrijk dat u uw bad regelmatig schoonmaakt. Zo haalt u de vuile deeltjes uit het bad en kunnen ze niet meer in de afvoer terecht komen. Als u het bad gaat schoonmaken vergeet dan niet het afvoerputje. Aan het afvoerputje kunnen veel haren en andere zeepresten blijven hangen. Door deze goed schoon te maken voorkomt u dat dit vuil in de afvoer van het bad terecht komt.

3. Preventief reinigen

Als u uw afvoer preventief wilt reinigen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Spoel de afvoer van uw bad dan door met heet water. Als u een sterker middel wilt dan kan u heet water combineren met soda. Soda kan hardnekkiger vuil weghalen. Wij raden dit aan om minstens één keer per maand te doen. Zo houdt u uw afvoer preventief schoon en is de kans op verstoppingen in de toekomst kleiner.

4. Chemische ontstoppers

Misschien ziet u wel eens reclames van chemische ontstoppers? Echter veroorzaakt dit vaak meer schade dan dat het oplost. De chemische ontstoppers tasten vaak de afvoer aan, waardoor de verstoppingsproblemen erger kunnen worden.
Is er ondanks alle voorzorgmaatregelen toch een verstopping in de afvoer van uw bad ontstaan? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Vaak is door de ligging van de afvoeren bij een bad het zelf ontstoppen van een bad erg lastig. Daarom raden wij aan contact op te nemen met een expert. Wij van Regioriool.nl helpen u graag met het ontstoppen van uw bad. Aarzel niet en neem contact op met onze experts uit Stede Broec.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Stede Broec

Problemen met de afvoer in uw badkamer of is de riolering verstopt? Het zelf oplossen hiervan kan zeer lastig zijn. Wij komen graag om uw verstopping op te lossen. Hieronder ziet u een kleine greep van onze diensten. Heeft u een vraag? Schroom niet om contact op te nemen met onze deskundigen.

Riool verstopt in Stede Broec? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen Stede Broec

Afvoer verstopt in Stede Broec? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Stede Broec? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen bad ontstoppen Stede Broec

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopping in het bad raden wij vaak aan om gelijk een expert in te schakelen. Een bad zelf ontstoppen kan namelijk erg lastig zijn. Dit heeft te maken met de ligging van de afvoeren bij het bad. Wilt u het toch zelf proberen? Dat kan dat natuurlijk ook. Maar lukt het ontstoppen dan niet? Ga dan niet te lang door met de poging tot het ontstoppen van het bad. Als u namelijk te lang door gaat kan er meer schade ontstaan. De verstandigste optie is om dan een professionele loodgieter in te schakelen.

De kosten voor het ontstoppen van een bad zijn afhankelijk van de ernst en de grootte van de verstopping. Hoe erger de verstopping hoe meer tijd het vaak kost om het bad te ontstoppen. Bij Regioriool.nl kunt u altijd rekenen op voordelige voorrijkosten.

U kunt dit zeker zelf proberen, wel maakt de ligging van de afvoer bij een bad het ingewikkelder dan de andere sanitaire voorzieningen. U kunt het proberen met een plopper, of heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een specialist uit Stede Broec in. Als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in het bad ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig het bad schoonmaken en het afvoerputje legen kan er voor zorgen dat uw bad minder snel verstopt raakt. Een afvoerputje met kleine gaten is ook altijd aan te raden, omdat er dan minder restjes door kunnen lopen in de afvoer van het bad. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw bad preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Wij zijn de specialisten uit Stede Broec voor het ontstoppen van een bad. Wij streven ernaar om altijd een snelle, betrouwbare en vriendelijke dienstverlening te leveren.

Bad ontstoppen Stede Broec