Bad ontstoppen Someren

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Someren.

Bad ontstoppen Someren

Een afvoer van een bad kan verstopt raken door de combinatie van haren en badproducten. U kunt dit probleem proberen te verhelpen met huis-tuin-en-keuken middelen. Soms zijn de oplossingen die u zelf probeert helaas maar werkend voor een korte tijd.

Wij begrijpen als geen ander welke gevolgen een verstopping in het bad met zich mee kan brengen. U kunt bijvoorbeeld tijdelijk uw badkamer niet meer gebruiken of er kan een onaangename rioollucht in uw woonomgeving hangen. De deskundige monteurs van Regioriool.nl helpen u graag. Wij zijn snel ter plaatse waardoor wij in de meeste gevallen schade en/of lekkages kunnen voorkomen.

Woont u in Someren en bevindt u zich in een spoedgeval of heeft u vragen voor onze specialisten? Neem dan contact op door te mailen, whatsappen of bellen.

Noodsituatie in Someren?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in Someren.

Kenmerken van een verstopt bad

In elk bad komen er wel eens haren en shampoo in de afvoer terecht. Aan de binnenkant van de afvoer kunnen de haren en zeepresten gaan ophopen. Door zo’n ophoping van haren en zeepresten kan er een verstopping ontstaan.

Een verstopping in de afvoer van een bad kunt u herkennen aan verschillende kenmerken. Als er sprake is van een kleine verstopping is deze vaak waar te nemen aan water dat slechter doorstroomt. Als er sprake is van een grotere verstopping blijft er vaak een laag water in uw badkuip staan. Bij verstoppingen in een bad hangt er ook vaak een vervelende geur in de ruimte. In het algemeen geldt des te groter de verstopping des te vervelender de geur. Merkt u dat uw water niet meer vloeiend wegloopt? Twijfel dan niet en neem contact op met onze vakmannen uit Someren.

Regioriool.nl

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
Ontstoppen

Zelf oplossen?

Er zijn meerdere methodes die u zelf kan proberen voor het ontstoppen van uw bad. De eerste optie is het bad vol laten lopen met heet water en er een flinke scheut soda bij te doen. Met de plopper duwt u dit mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Mocht deze methode falen, probeer het dan niet nogmaals. Uw afvoer kan daar beschadigd van raken. Schakel de hulp in van Regioriool.nl.

Riolering

Professionele Hulp

Is uw bad verstopt of heeft u een andere noodsituatie? Bij alle noodsituaties kunnen wij u een helpende hand bieden. Het probleem kan snel gedetecteerd worden door onze professionele apparatuur. Hierdoor kunnen wij dit probleem ook weer direct verhelpen.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Voorkomt u ook liever een verstopt bad? Zorg er dan voor dat u ruim op tijd contact opneemt met een ontstoppingsbedrijf. Laat dan een preventieve check uitvoeren. Door op tijd bij het probleem te zijn kunnen hoge kosten voorkomen worden. Onze professionals helpen u graag om toekomstige problemen te voorkomen. Maak meteen een afspraak, vraag een offerte aan of bel met onze monteurs.

Bad verstopt in Someren?

Loopt uw bad niet meer leeg? Of hangt er een nare geur in de badkamer? Helaas kan dit duiden op een verstopt bad. Neem meteen contact op met Regioriool.nl voordat de verstopping groter wordt.

Hoe kan u een verstopping in het bad voorkomen in Son en Breugel?

Verstoppingen in het bad zijn uiteraard enorm vervelend. Het bad kan niet meer gebruikt worden en er hangt waarschijnlijk een vervelende lucht in de badkamer. Deze situatie wilt u natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u verstoppingen in het bad in Someren kan voorkomen.

1. Het afvoerputje

Afvoerputjes met grote gaten kunnen veel vuil doorlaten, dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij de meeste ligbaden is het mogelijk om een afvoerzeefje te kopen. Deze kunt u boven het afvoerputje leggen. Dit zeefje houd vuil en haren tegen, waardoor de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner wordt. Moet u nog een bad laten aanleggen? Kies dan voor een afvoerputje met kleine gaten. Zo maakt u de kans al flink kleiner dat uw nieuwe bad verstopt raakt.

2. Bad schoonmaken

Nadat u in bad bent geweest kan er veel vuil in het bad blijven hangen. Dit vuil kan bijvoorbeeld shampoo, haren, zeep of stukjes die van het speelgoed afgebroken zijn. Al deze dingen kunnen in uw afvoer terecht komen. Als u dit wilt voorkomen is het belangrijk dat u uw bad regelmatig schoonmaakt. Zo haalt u de vuile deeltjes uit het bad en kunnen ze niet meer in de afvoer terecht komen. Als u het bad gaat schoonmaken vergeet dan niet het afvoerputje. Aan het afvoerputje kunnen veel haren en andere zeepresten blijven hangen. Door deze goed schoon te maken voorkomt u dat dit vuil in de afvoer van het bad terecht komt.

3. Preventief reinigen

Als u uw afvoer preventief wilt reinigen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Spoel de afvoer van uw bad dan door met heet water. Als u een sterker middel wilt dan kan u heet water combineren met soda. Soda kan hardnekkiger vuil weghalen. Wij raden dit aan om minstens één keer per maand te doen. Zo houdt u uw afvoer preventief schoon en is de kans op verstoppingen in de toekomst kleiner.

4. Chemische ontstoppers

Misschien ziet u wel eens reclames van chemische ontstoppers? Echter veroorzaakt dit vaak meer schade dan dat het oplost. De chemische ontstoppers tasten vaak de afvoer aan, waardoor de verstoppingsproblemen erger kunnen worden.
Is er ondanks alle voorzorgmaatregelen toch een verstopping in de afvoer van uw bad ontstaan? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Vaak is door de ligging van de afvoeren bij een bad het zelf ontstoppen van een bad erg lastig. Daarom raden wij aan contact op te nemen met een expert. Wij van Regioriool.nl helpen u graag met het ontstoppen van uw bad. Aarzel niet en neem contact op met onze experts uit Someren.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Someren

Heeft u een verstopping in uw bad? Het zelf oplossen hiervan kan zeer lastig zijn. Onze vakspecialisten helpen u graag. Hieronder staan andere diensten weergegeven die wij in Someren aanbieden. Heeft u een vraag? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Riool verstopt in Someren? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen Someren

Afvoer verstopt in Someren? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Someren? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen bad ontstoppen Someren

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopping in het bad raden wij vaak aan om gelijk een expert in te schakelen. Een bad zelf ontstoppen kan namelijk erg lastig zijn. Dit heeft te maken met de ligging van de afvoeren bij het bad. Wilt u het toch zelf proberen? Dat kan dat natuurlijk ook. Maar lukt het ontstoppen dan niet? Ga dan niet te lang door met de poging tot het ontstoppen van het bad. Als u namelijk te lang door gaat kan er meer schade ontstaan. De verstandigste optie is om dan een professionele loodgieter in te schakelen.

De kosten voor het ontstoppen van een bad zijn afhankelijk van de ernst en de grootte van de verstopping. Hoe erger de verstopping hoe meer tijd het vaak kost om het bad te ontstoppen. Als u uw bad laat ontstoppen bij Regioriool.nl, dan zijn de kosten €87,50 exclusief btw per 30 minuten arbeid. Dit geldt overigens voor alle ontstoppingswerkzaamheden in uw badkamer.

Contact opnemen?

In Someren zijn wij de experts voor het ontstoppen van een bad. Bij ons kunt u altijd rekenen op een betrouwbare, vakkundige, snelle en vriendelijke dienstverlening.

Bad ontstoppen Someren