Bad ontstoppen Sint Anthonis

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Sint Anthonis.

Bad ontstoppen Sint Anthonis

Door haren en shampoo die in de afvoer terecht komen kan een verstopping ontstaan. Er zijn mogelijkheden om dit zelf te oplossen. Door het probleem zelf op te lossen zien wij vaak dat er schade ontstaat. Dit komt vaak doordat mensen langer doorgaan met ontstoppen dan goed is.

Wij snappen volkomen dat de gevolgen van een verstopping in het bad niet aangenaam zijn. Het kan zijn dat u uw badkamer tijdelijk niet meer kan gebruiken of er een vervelende rioollucht in uw woning hangt. Regioriool.nl kan u hierbij helpen. Onze specialisten zijn altijd pijlsnel op locatie waardoor wij vaak schade en lekkages kunnen voorkomen.

Bevindt u zich in een noodgeval en woont u in Sint Anthonis of heeft u vragen voor onze experts? Neem dan direct contact op door middel van het offerte formulier of door gebruik te maken van de bel knop.

Noodsituatie in Sint Anthonis?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in Sint Anthonis.

Kenmerken van een verstopt bad

In elk huis komen er wel eens haren en zeep in de afvoer van het bad terecht. Aan de binnenkant van deze afvoer kunnen de haren dan vast gaan zitten. Hierdoor ontstaat er een verstopping in de afvoer van het bad.

Er zijn verschillende typeringen waaraan u kan zien of uw badafvoer verstopt is. Indien er sprake is van een kleine verstopping is deze vaak waar te nemen aan water dat minder goed doorstroomt. Bij een grote verstopping ontstaat er een blokkade waardoor het water in de badkuip blijft staan. Vaak hangt er bij verstoppingen in een bad ook een vervelende geur in de badkamer. De geur is vaak heviger bij grote verstoppingen. Er wordt ook wel gezegd des te groter de verstopping des te vervelend de rioollucht. Merkt u dat het water niet meer vloeiend wegloopt? Of dat er een laagje water in de badkuip blijft staan? Wacht dan niet te lang en neem contact op met onze deskundige monteurs uit Sint Anthonis.

Regioriool.nl

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
Ontstoppen

Zelf oplossen?

Er zijn een paar oplossingen die u zelf kan proberen. Wat u als eerst kunt proberen is uw bad vol laten lopen met heet water en vervolgens er een flinke scheut soda bij te gooien. Met de plopper duwt u dit mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Als dit niet werkt, is het niet verstandig om dit opnieuw te proberen. Uw afvoer kan daar beschadigd van raken. Schakel de hulp in van Regioriool.nl.

Riolering

Professionele Hulp

Heeft u een verstopping in uw bad of bevindt u zich in een andere noodsituatie? Wij kunnen u een helpende hand bieden als u zich in een noodsituatie bevindt. Met onze professionele apparatuur kan het probleem snel vastgelegd worden. Hierdoor kunnen wij dit probleem ook weer direct verhelpen.

Bad ontstoppen Sint Anthonis

Wij ontstoppen ook baden rondom Sint Anthonis. Door het hele land verhelpen onze vakspecialisten verschillende verstoppingen. Hieronder kan u een lijst vinden met plaatsen waarin wij dagelijks komen voor onze ontstoppingsdiensten. Staat uw woonplaats er niet bij? Neem gerust contact met ons op, de kans is groot dat wij u alsnog van dienst kunnen zijn.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Wilt u ook graag een verstopping in het bad voorkomen? Zorg er dan voor dat u ruim op tijd contact opneemt met een ontstoppingsbedrijf. Wij komen graag uit voorzorg bij u langs in Sint Anthonis. Op deze manier kunt u ergere schade en hogere kosten voorkomen. Wij denken graag met u mee en geven altijd vrijblijvend advies om rioolproblemen in de toekomst te voorkomen. Neem meteen contact op met onze monteurs.

Bad verstopt in Sint Anthonis?

Vloeit het water in uw bad niet meer goed weg? Of hangt er een vervelende lucht in de badkamer? Meestal betekent dit dat u te maken heeft met een verstopping in uw bad. Neem gelijk contact op met Regioriool.nl voordat de verstopping groter wordt.

Hoe kan u een verstopping in het bad voorkomen in Sint-Michielsgestel?

Verstoppingen in het bad zijn uiteraard enorm vervelend. Het bad kan niet meer gebruikt worden en er hangt waarschijnlijk een vervelende lucht in de badkamer. Deze situatie wilt u natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u verstoppingen in het bad in Sint Anthonis kan voorkomen.

1. Het afvoerputje

Afvoerputjes met grote gaten kunnen veel vuil doorlaten, dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij de meeste ligbaden is het mogelijk om een afvoerzeefje te kopen. Deze kunt u boven het afvoerputje leggen. Dit zeefje houd vuil en haren tegen, waardoor de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner wordt. Moet u nog een bad laten aanleggen? Kies dan voor een afvoerputje met kleine gaten. Zo maakt u de kans al flink kleiner dat uw nieuwe bad verstopt raakt.

2. Bad schoonmaken

Nadat u in bad bent geweest kan er veel vuil in het bad blijven hangen. Dit vuil kan bijvoorbeeld shampoo, haren, zeep of stukjes die van het speelgoed afgebroken zijn. Al deze dingen kunnen in uw afvoer terecht komen. Als u dit wilt voorkomen is het belangrijk dat u uw bad regelmatig schoonmaakt. Zo haalt u de vuile deeltjes uit het bad en kunnen ze niet meer in de afvoer terecht komen. Als u het bad gaat schoonmaken vergeet dan niet het afvoerputje. Aan het afvoerputje kunnen veel haren en andere zeepresten blijven hangen. Door deze goed schoon te maken voorkomt u dat dit vuil in de afvoer van het bad terecht komt.

3. Preventief reinigen

Als u uw afvoer preventief wilt reinigen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Spoel de afvoer van uw bad dan door met heet water. Als u een sterker middel wilt dan kan u heet water combineren met soda. Soda kan hardnekkiger vuil weghalen. Wij raden dit aan om minstens één keer per maand te doen. Zo houdt u uw afvoer preventief schoon en is de kans op verstoppingen in de toekomst kleiner.

4. Chemische ontstoppers

Misschien ziet u wel eens reclames van chemische ontstoppers? Echter veroorzaakt dit vaak meer schade dan dat het oplost. De chemische ontstoppers tasten vaak de afvoer aan, waardoor de verstoppingsproblemen erger kunnen worden.
Is er ondanks alle voorzorgmaatregelen toch een verstopping in de afvoer van uw bad ontstaan? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Vaak is door de ligging van de afvoeren bij een bad het zelf ontstoppen van een bad erg lastig. Daarom raden wij aan contact op te nemen met een expert. Wij van Regioriool.nl helpen u graag met het ontstoppen van uw bad. Aarzel niet en neem contact op met onze experts uit Sint Anthonis.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Sint Anthonis

Last van een verstopping in uw bad? Het kan erg lastig zijn om dit zelf op te lossen. Wij zien ook regelmatig dat dit met de verkeerde middelen gebeurt. Wij komen u graag op locatie helpen. Kijk hieronder voor welke andere diensten wij nog meer in Sint Anthonis aanbieden. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze vakspecialisten.

Riool verstopt in Sint Anthonis? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen Sint Anthonis

Afvoer verstopt in Sint Anthonis? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Sint Anthonis? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen bad ontstoppen Sint Anthonis

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopping in het bad raden wij vaak aan om gelijk een expert in te schakelen. Een bad zelf ontstoppen kan namelijk erg lastig zijn. Dit heeft te maken met de ligging van de afvoeren bij het bad. Wilt u het toch zelf proberen? Dat kan dat natuurlijk ook. Maar lukt het ontstoppen dan niet? Ga dan niet te lang door met de poging tot het ontstoppen van het bad. Als u namelijk te lang door gaat kan er meer schade ontstaan. De verstandigste optie is om dan een professionele loodgieter in te schakelen.

De kosten voor het ontstoppen van een bad zijn afhankelijk van de ernst en de grootte van de verstopping. Hoe erger de verstopping hoe meer tijd het vaak kost om het bad te ontstoppen. Als u uw bad laat ontstoppen bij Regioriool.nl, dan zijn de kosten €87,50 exclusief btw per 30 minuten arbeid. Dit geldt overigens voor alle ontstoppingswerkzaamheden in uw badkamer.

Contact opnemen?

In Sint Anthonis zijn wij de specialisten voor het ontstoppen van een bad. Bij ons kunt u altijd rekenen op een betrouwbare, vakkundige, snelle en vriendelijke dienstverlening.

Bad ontstoppen Sint Anthonis