Bad ontstoppen Ouder-Amstel

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Ouder-Amstel. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Bad ontstoppen Ouder-Amstel

Een afvoer van een bad kan verstopt raken door de combinatie van haren en badproducten. Soms is het mogelijk om dit probleem zelf te verhelpen met een plopper. Helaas werkt dit vaak maar voor een korte tijd en loopt u ook het risico schade aan te brengen.

Wij begrijpen als geen ander welke vervelende gevolgen een verstopping in het bad met zich mee kan brengen. Het kan zijn dat u uw badkamer tijdelijk niet meer kan gebruiken of er een vervelende rioollucht in uw woning hangt. De monteurs van Regioriool.nl schieten u graag te hulp. Wij zijn snel ter plaatse waardoor wij veel gevallen schade en/of lekkages kunnen voorkomen.

Bevindt u zich in een spoedgeval en woont u in Ouder-Amstel of heeft u vragen voor onze professionals? Neem dan direct contact op door middel van het offerte formulier of door gebruik te maken van de bel knop.

Noodsituatie in Ouder-Amstel?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in Ouder-Amstel.

Kenmerken van een verstopt bad

In elk bad komen er wel eens haren en restjes van bruisballen in de afvoer terecht. De resten van deze producten kunnen dan aan de binnenkant van de afvoer op gaan hopen. Door zo’n ophoping kan er een verstopping ontstaan.

Een verstopping in de afvoer van uw bad kunt u identificeren aan verschillende kenmerken. Indien er sprake is van een kleine verstopping is deze vaak te herkennen aan water dat slechter doorstroomt. Als er sprake is van een grotere verstopping blijft er vaak een laag water in uw badkuip staan. Vaak hangt er bij verstoppingen in een bad ook een vervelende geur in de badkamer. In het algemeen geldt des te groter de verstopping des te vervelender de geur. Merkt u dat het water niet meer vloeiend wegloopt? Of dat er een laagje water in de badkuip blijft staan? Wacht dan niet te lang en neem contact op met onze deskundige monteurs uit Ouder-Amstel.

Regioriool.nl

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
Ontstoppen

Zelf oplossen?

Er zijn een paar methodes die u zelf kan proberen voor het ontstoppen van uw bad. De eerste optie is het bad vol laten lopen met heet water en er een flinke scheut soda bij te doen. Met de plopper duwt u dit mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Werkt dit niet? Probeer dit dan niet opnieuw. Uw afvoer kan daar beschadigd van raken. Schakel de hulp in van Regioriool.nl.

Riolering

Professionele Hulp

Is uw bad verstopt of heeft u een andere noodsituatie? Bij alle noodsituaties kunnen wij u een helpende hand bieden. Het probleem kan snel ontdekt worden door onze professionele apparatuur. Hierdoor kunnen wij dit probleem ook weer direct verhelpen.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Wilt u ook graag een verstopping in het bad voorkomen? Neem dan gelijk contact op met onze specialisten. Laat dan een preventieve check uitvoeren. Hoge kosten kunnen voorkomen worden door op tijd bij een beginnende verstopping te zijn. Wij helpen u graag om toekomstige problemen te voorkomen. Neem gelijk contact op met onze monteurs.

Bad verstopt in Ouder-Amstel?

Merkt u dat het water in uw bad blijft staan? Of hangt er een onaangename geur in de badkamer? Dit duidt vaak op een verstopt bad. Neem gelijk contact op met Regioriool.nl voordat de verstopping groter wordt.

Hoe kan u een verstopping in het bad voorkomen in Purmerend?

Verstoppingen in het bad zijn uiteraard enorm vervelend. Het bad kan niet meer gebruikt worden en er hangt waarschijnlijk een vervelende lucht in de badkamer. Deze situatie wilt u natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u verstoppingen in het bad in Ouder-Amstel kan voorkomen.

1. Het afvoerputje

Afvoerputjes met grote gaten kunnen veel vuil doorlaten, dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij de meeste ligbaden is het mogelijk om een afvoerzeefje te kopen. Deze kunt u boven het afvoerputje leggen. Dit zeefje houd vuil en haren tegen, waardoor de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner wordt. Moet u nog een bad laten aanleggen? Kies dan voor een afvoerputje met kleine gaten. Zo maakt u de kans al flink kleiner dat uw nieuwe bad verstopt raakt.

2. Bad schoonmaken

Nadat u in bad bent geweest kan er veel vuil in het bad blijven hangen. Dit vuil kan bijvoorbeeld shampoo, haren, zeep of stukjes die van het speelgoed afgebroken zijn. Al deze dingen kunnen in uw afvoer terecht komen. Als u dit wilt voorkomen is het belangrijk dat u uw bad regelmatig schoonmaakt. Zo haalt u de vuile deeltjes uit het bad en kunnen ze niet meer in de afvoer terecht komen. Als u het bad gaat schoonmaken vergeet dan niet het afvoerputje. Aan het afvoerputje kunnen veel haren en andere zeepresten blijven hangen. Door deze goed schoon te maken voorkomt u dat dit vuil in de afvoer van het bad terecht komt.

3. Preventief reinigen

Als u uw afvoer preventief wilt reinigen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Spoel de afvoer van uw bad dan door met heet water. Als u een sterker middel wilt dan kan u heet water combineren met soda. Soda kan hardnekkiger vuil weghalen. Wij raden dit aan om minstens één keer per maand te doen. Zo houdt u uw afvoer preventief schoon en is de kans op verstoppingen in de toekomst kleiner.

4. Chemische ontstoppers

Misschien ziet u wel eens reclames van chemische ontstoppers? Echter veroorzaakt dit vaak meer schade dan dat het oplost. De chemische ontstoppers tasten vaak de afvoer aan, waardoor de verstoppingsproblemen erger kunnen worden.
Is er ondanks alle voorzorgmaatregelen toch een verstopping in de afvoer van uw bad ontstaan? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Vaak is door de ligging van de afvoeren bij een bad het zelf ontstoppen van een bad erg lastig. Daarom raden wij aan contact op te nemen met een expert. Wij van Regioriool.nl helpen u graag met het ontstoppen van uw bad. Aarzel niet en neem contact op met onze experts uit Ouder-Amstel.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Ouder-Amstel

Is uw bad verstopt? U kan het zelf proberen op te lossen, maar u loopt wel het risico dat het erger wordt. Wij komen u graag ter plaatse helpen. Hieronder staan andere diensten weergegeven die wij in Ouder-Amstel aanbieden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op! Wij komen graag bij u langs.

Riool verstopt in Ouder-Amstel? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen Ouder-Amstel

Afvoer verstopt in Ouder-Amstel? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Ouder-Amstel? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen bad ontstoppen Ouder-Amstel

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopping in het bad raden wij vaak aan om gelijk een expert in te schakelen. Een bad zelf ontstoppen kan namelijk erg lastig zijn. Dit heeft te maken met de ligging van de afvoeren bij het bad. Wilt u het toch zelf proberen? Dat kan dat natuurlijk ook. Maar lukt het ontstoppen dan niet? Ga dan niet te lang door met de poging tot het ontstoppen van het bad. Als u namelijk te lang door gaat kan er meer schade ontstaan. De verstandigste optie is om dan een professionele loodgieter in te schakelen.

De kosten voor het ontstoppen van een bad zijn afhankelijk van de ernst en de grootte van de verstopping. Hoe erger de verstopping hoe meer tijd het vaak kost om het bad te ontstoppen. Bij Regioriool.nl kunt u altijd rekenen op voordelige voorrijkosten.

U kunt dit zeker zelf proberen, wel maakt de ligging van de afvoer bij een bad het ingewikkelder dan de andere sanitaire voorzieningen. U kunt het proberen met een plopper, of heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een specialist uit Ouder-Amstel in. Als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in het bad ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig het bad schoonmaken en het afvoerputje legen kan er voor zorgen dat uw bad minder snel verstopt raakt. Een afvoerputje met kleine gaten is ook altijd aan te raden, omdat er dan minder restjes door kunnen lopen in de afvoer van het bad. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw bad preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van een bad. Ons doel is om altijd een snelle, vakkundige en betrouwbare dienstverlening te leveren.

Bad ontstoppen Ouder-Amstel