Bad ontstoppen Loon op Zand

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Loon op Zand. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Bad ontstoppen Loon op Zand

Een afvoer van een bad kan verstopt raken door de combinatie van haren en shampoo. U kunt dit zelf proberen op te lossen. Soms zijn de oplossingen die u zelf probeert helaas maar werkend voor een korte tijd.

Onze experts snappen als geen ander dat een verstopt bad vervelende gevolgen met zich mee kan brengen. Deze gevolgen kunnen bijvoorbeeld een vervelende rioollucht in uw huis zijn, maar het kan ook zijn dat u uw badkamer tijdelijk niet meer kan gebruiken. De monteurs van Regioriool.nl schieten u graag te hulp. Onze specialisten zijn altijd snel ter plaatse waardoor wij vaak schade en lekkages kunnen voorkomen.

Woont u in Loon op Zand en bevindt u zich in een spoedgeval of heeft u vragen voor onze deskundige monteurs? Neem, dan contact op door middel van de knop hieronder of vul het offerte formulier in.

Noodsituatie in Loon op Zand?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in Loon op Zand.

Kenmerken van een verstopt bad

In elke woning komen er wel eens haren en zeep in de afvoer van het bad terecht. Aan de binnenkant van deze afvoer kunnen de haren dan vast gaan zitten. Hierdoor ontstaat er een verstopping in de afvoer van het bad.

U kunt aan verschillende kenmerken merken dat de afvoer van uw bad verstopt is. Indien er sprake is van een minimale verstopping is deze vaak te merken aan water dat slechter doorstroomt. Bij een grotere verstopping zal er een laag water in uw badkuip blijven staan. In de veel gevallen is er ook sprake van een vervelende geur in de badkamer. Vaak is de geur heftiger bij een grote verstopping. Ze zeggen ook wel des te groter de verstopping des te vervelender de geur. Merkt u dat uw water niet meer vloeiend wegloopt? Twijfel dan niet en neem contact op met onze professionals uit Loon op Zand.

Regioriool.nl

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
Ontstoppen

Zelf oplossen?

U kunt met een aantal methodes proberen om zelf de verstopping in uw bad te verhelpen. Wat u als eerst kunt proberen is uw bad vol laten lopen met heet water en vervolgens er een flinke scheut soda bij te gooien. Met de plopper duwt u dit mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Indien dit niet succesvol is, vermijd dan een nieuwe poging. Uw afvoer kan daar beschadigd van raken. Schakel de hulp in van Regioriool.nl.

Riolering

Professionele Hulp

Heeft u een verstopping in uw bad of bevindt u zich in een andere noodsituatie? Wij kunnen u een helpende hand bieden als u zich in een noodsituatie bevindt. Het probleem kan snel gedetecteerd worden door onze professionele apparatuur. Hierdoor kunnen wij dit probleem ook weer direct verhelpen.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Wilt u ook niet een verstopping in het bad moeten laten ontstoppen? Neem dan tijdig contact op met de specialisten van Regioriool.nl. Laat dan een preventieve check uitvoeren. Door op tijd bij het probleem te zijn kunnen hoge kosten voorkomen worden. Onze deskundigen geven u graag advies om toekomstige problemen te voorkomen. Neem meteen contact op met onze specialisten.

Bad verstopt in Loon op Zand?

Lijkt het alsof het bad niet meer volledig leegloopt? Of hangt er een vervelende lucht in de badkamer? Helaas zijn dit de signalen van een verstopt bad. Neem meteen contact op met Regioriool.nl voordat de verstopping groter wordt.

Hoe kan u een verstopping in het bad voorkomen in Maasdonk?

Verstoppingen in het bad zijn uiteraard enorm vervelend. Het bad kan niet meer gebruikt worden en er hangt waarschijnlijk een vervelende lucht in de badkamer. Deze situatie wilt u natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u verstoppingen in het bad in Loon op Zand kan voorkomen.

1. Het afvoerputje

Afvoerputjes met grote gaten kunnen veel vuil doorlaten, dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij de meeste ligbaden is het mogelijk om een afvoerzeefje te kopen. Deze kunt u boven het afvoerputje leggen. Dit zeefje houd vuil en haren tegen, waardoor de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner wordt. Moet u nog een bad laten aanleggen? Kies dan voor een afvoerputje met kleine gaten. Zo maakt u de kans al flink kleiner dat uw nieuwe bad verstopt raakt.

2. Bad schoonmaken

Nadat u in bad bent geweest kan er veel vuil in het bad blijven hangen. Dit vuil kan bijvoorbeeld shampoo, haren, zeep of stukjes die van het speelgoed afgebroken zijn. Al deze dingen kunnen in uw afvoer terecht komen. Als u dit wilt voorkomen is het belangrijk dat u uw bad regelmatig schoonmaakt. Zo haalt u de vuile deeltjes uit het bad en kunnen ze niet meer in de afvoer terecht komen. Als u het bad gaat schoonmaken vergeet dan niet het afvoerputje. Aan het afvoerputje kunnen veel haren en andere zeepresten blijven hangen. Door deze goed schoon te maken voorkomt u dat dit vuil in de afvoer van het bad terecht komt.

3. Preventief reinigen

Als u uw afvoer preventief wilt reinigen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Spoel de afvoer van uw bad dan door met heet water. Als u een sterker middel wilt dan kan u heet water combineren met soda. Soda kan hardnekkiger vuil weghalen. Wij raden dit aan om minstens één keer per maand te doen. Zo houdt u uw afvoer preventief schoon en is de kans op verstoppingen in de toekomst kleiner.

4. Chemische ontstoppers

Misschien ziet u wel eens reclames van chemische ontstoppers? Echter veroorzaakt dit vaak meer schade dan dat het oplost. De chemische ontstoppers tasten vaak de afvoer aan, waardoor de verstoppingsproblemen erger kunnen worden.
Is er ondanks alle voorzorgmaatregelen toch een verstopping in de afvoer van uw bad ontstaan? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Vaak is door de ligging van de afvoeren bij een bad het zelf ontstoppen van een bad erg lastig. Daarom raden wij aan contact op te nemen met een expert. Wij van Regioriool.nl helpen u graag met het ontstoppen van uw bad. Aarzel niet en neem contact op met onze experts uit Loon op Zand.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Loon op Zand

Heeft u last van een verstopt bad? Dit zelf oplossen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Wij komen u graag helpen met uw verstoppingsproblemen. Bent u benieuwd welke diensten wij nog meer aanbieden? Hieronder staat een beknopte weergave. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze vakspecialisten.

Riool verstopt in Loon op Zand? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen Loon op Zand

Afvoer verstopt in Loon op Zand? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Loon op Zand? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen bad ontstoppen Loon op Zand

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopping in het bad raden wij vaak aan om gelijk een expert in te schakelen. Een bad zelf ontstoppen kan namelijk erg lastig zijn. Dit heeft te maken met de ligging van de afvoeren bij het bad. Wilt u het toch zelf proberen? Dat kan dat natuurlijk ook. Maar lukt het ontstoppen dan niet? Ga dan niet te lang door met de poging tot het ontstoppen van het bad. Als u namelijk te lang door gaat kan er meer schade ontstaan. De verstandigste optie is om dan een professionele loodgieter in te schakelen.

De kosten voor het ontstoppen van een bad zijn afhankelijk van de ernst en de grootte van de verstopping. Hoe erger de verstopping hoe meer tijd het vaak kost om het bad te ontstoppen. Bij Regioriool.nl kunt u altijd rekenen op voordelige voorrijkosten.

U kunt dit zeker zelf proberen, wel maakt de ligging van de afvoer bij een bad het ingewikkelder dan de andere sanitaire voorzieningen. U kunt het proberen met een plopper, of heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een specialist uit Loon op Zand in. Als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in het bad ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig het bad schoonmaken en het afvoerputje legen kan er voor zorgen dat uw bad minder snel verstopt raakt. Een afvoerputje met kleine gaten is ook altijd aan te raden, omdat er dan minder restjes door kunnen lopen in de afvoer van het bad. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw bad preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Voor het ontstoppen van een bad zijn wij de vakspecialisten in Loon op Zand. Bij ons kunt u altijd uitgaan van een vriendelijke, snelle en betrouwbare dienstverlening.

Bad ontstoppen Loon op Zand