Bad ontstoppen Haarlemmerliede

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Haarlemmerliede. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Bad ontstoppen Haarlemmerliede

Door haren en shampoo die in de afvoer terecht komen kan een verstopping ontstaan. Soms is het mogelijk om dit probleem zelf te verhelpen met een plopper. Soms zijn de oplossingen die u zelf probeert maar voor korte duur.

Onze experts snappen als geen ander dat een verstopt bad vervelende consequenties met zich mee kan brengen. U kunt bijvoorbeeld tijdelijk uw badkamer niet meer gebruiken of er kan een vervelende rioollucht in uw woonomgeving hangen. Regioriool.nl helpt u graag. Onze specialisten zijn altijd snel ter plaatse waardoor wij vaak schade en lekkages kunnen voorkomen.

Bevindt u zich in een spoedgeval en woont u in Haarlemmerliede of heeft u vragen voor onze deskundige monteurs? Neem dan contact op door te mailen, whatsappen of bellen.

Noodsituatie in Haarlemmerliede?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in Haarlemmerliede.

Kenmerken van een verstopt bad

In elk bad komen er wel eens haren en zeepresten in de afvoer terecht. De resten van deze producten kunnen dan aan de binnenkant van de afvoer vast gaan zitten. Hierdoor ontstaat er een verstopping in de afvoer van het bad.

Een verstopping in de afvoer van uw bad kunt u identificeren aan verschillende kenmerken. Bij een minimale verstopping zal u merken dat het water minder goed wordt afgevoerd dan normaal. Bij sprake van een grotere verstopping dan is die te herkennen aan een laag water wat in de badkuip blijft staan. Bij verstoppingen in een bad hangt er ook vaak een rioollucht in de ruimte. De geur is vaak heviger bij grote verstoppingen. Merkt u dat het water niet meer vloeiend wegloopt? Of dat er een laagje water in de badkuip blijft staan? Wacht dan niet te lang en neem contact op met onze monteurs uit Haarlemmerliede.

Regioriool.nl

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
Ontstoppen

Zelf oplossen?

Er zijn meerdere oplossingen die u zelf kan proberen. Wat u als eerst kunt proberen is uw bad vol laten lopen met heet water en vervolgens er een flinke scheut soda bij te gooien. Met de plopper duwt u dit mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Indien dit niet succesvol is, vermijd dan een nieuwe poging. Uw afvoer kan daar beschadigd van raken. Schakel de hulp in van Regioriool.nl.

Riolering

Professionele Hulp

Heeft u een verstopping in uw bad of bevindt u zich in een andere noodsituatie? Wij kunnen u een helpende hand bieden als u zich in een noodsituatie bevindt. Met onze professionele apparatuur kan het probleem snel vastgelegd worden. Hierdoor kunnen wij dit probleem ook weer direct verhelpen.

Bad ontstoppen Haarlemmerliede

Regioriool.nl beperkt zich niet alleen tot het ontstoppen van een bad in Haarlemmerliede. Elke dag ontstoppen wij verstoppingen in badkamers door het hele land. Hieronder kan u een lijst vinden met plaatsen waarin wij dagelijks komen voor onze ontstoppingsdiensten. Ontbreekt uw woonplaats in deze lijst? Neem dan gerust eens contact met ons op, waarschijnlijk kunnen wij u gewoon helpen.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Voorkomt u ook liever een verstopt bad? Zorg er dan voor dat u ruim op tijd contact opneemt met een ontstoppingsbedrijf. Wij komen graag uit voorzorg bij u langs in Haarlemmerliede. Hoge kosten kunnen voorkomen worden door op tijd bij een beginnende verstopping te zijn. Onze professionals denken graag met u mee. Neem gelijk contact op met onze professionals.

Bad verstopt in Haarlemmerliede?

Merkt u dat het water in uw bad blijft staan? Of hangt er een vervelende geur in de badkamer? Helaas zijn dit de kenmerken van een verstopt bad. Neem snel contact op met de specialisten van Regioriool.nl en voorkom een ergere verstopping.

Hoe kan u een verstopping in het bad voorkomen in Spaarnwoude?

Verstoppingen in het bad zijn uiteraard enorm vervelend. Het bad kan niet meer gebruikt worden en er hangt waarschijnlijk een vervelende lucht in de badkamer. Deze situatie wilt u natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u verstoppingen in het bad in Haarlemmerliede kan voorkomen.

1. Het afvoerputje

Afvoerputjes met grote gaten kunnen veel vuil doorlaten, dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij de meeste ligbaden is het mogelijk om een afvoerzeefje te kopen. Deze kunt u boven het afvoerputje leggen. Dit zeefje houd vuil en haren tegen, waardoor de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner wordt. Moet u nog een bad laten aanleggen? Kies dan voor een afvoerputje met kleine gaten. Zo maakt u de kans al flink kleiner dat uw nieuwe bad verstopt raakt.

2. Bad schoonmaken

Nadat u in bad bent geweest kan er veel vuil in het bad blijven hangen. Dit vuil kan bijvoorbeeld shampoo, haren, zeep of stukjes die van het speelgoed afgebroken zijn. Al deze dingen kunnen in uw afvoer terecht komen. Als u dit wilt voorkomen is het belangrijk dat u uw bad regelmatig schoonmaakt. Zo haalt u de vuile deeltjes uit het bad en kunnen ze niet meer in de afvoer terecht komen. Als u het bad gaat schoonmaken vergeet dan niet het afvoerputje. Aan het afvoerputje kunnen veel haren en andere zeepresten blijven hangen. Door deze goed schoon te maken voorkomt u dat dit vuil in de afvoer van het bad terecht komt.

3. Preventief reinigen

Als u uw afvoer preventief wilt reinigen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Spoel de afvoer van uw bad dan door met heet water. Als u een sterker middel wilt dan kan u heet water combineren met soda. Soda kan hardnekkiger vuil weghalen. Wij raden dit aan om minstens één keer per maand te doen. Zo houdt u uw afvoer preventief schoon en is de kans op verstoppingen in de toekomst kleiner.

4. Chemische ontstoppers

Misschien ziet u wel eens reclames van chemische ontstoppers? Echter veroorzaakt dit vaak meer schade dan dat het oplost. De chemische ontstoppers tasten vaak de afvoer aan, waardoor de verstoppingsproblemen erger kunnen worden.
Is er ondanks alle voorzorgmaatregelen toch een verstopping in de afvoer van uw bad ontstaan? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Vaak is door de ligging van de afvoeren bij een bad het zelf ontstoppen van een bad erg lastig. Daarom raden wij aan contact op te nemen met een expert. Wij van Regioriool.nl helpen u graag met het ontstoppen van uw bad. Aarzel niet en neem contact op met onze experts uit Haarlemmerliede.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Haarlemmerliede

Heeft u problemen met de afvoer van uw bad? Het kan erg lastig zijn om dit zelf op te lossen. Wij zien ook regelmatig dat dit met de verkeerde middelen gebeurt. Onze deskundigen komen u graag op locatie helpen. Bent u benieuwd welke diensten wij nog meer aanbieden? Hieronder staat een beknopte weergave. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op! Wij komen graag bij u langs.

Riool verstopt in Haarlemmerliede? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen Haarlemmerliede

Afvoer verstopt in Haarlemmerliede? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Haarlemmerliede? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen bad ontstoppen Haarlemmerliede

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopping in het bad raden wij vaak aan om gelijk een expert in te schakelen. Een bad zelf ontstoppen kan namelijk erg lastig zijn. Dit heeft te maken met de ligging van de afvoeren bij het bad. Wilt u het toch zelf proberen? Dat kan dat natuurlijk ook. Maar lukt het ontstoppen dan niet? Ga dan niet te lang door met de poging tot het ontstoppen van het bad. Als u namelijk te lang door gaat kan er meer schade ontstaan. De verstandigste optie is om dan een professionele loodgieter in te schakelen.

De kosten voor het ontstoppen van een bad zijn afhankelijk van de ernst en de grootte van de verstopping. Hoe erger de verstopping hoe meer tijd het vaak kost om het bad te ontstoppen. Bij Regioriool.nl kunt u altijd rekenen op voordelige voorrijkosten.

U kunt dit zeker zelf proberen, wel maakt de ligging van de afvoer bij een bad het ingewikkelder dan de andere sanitaire voorzieningen. U kunt het proberen met een plopper, of heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een specialist uit Haarlemmerliede in. Als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in het bad ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig het bad schoonmaken en het afvoerputje legen kan er voor zorgen dat uw bad minder snel verstopt raakt. Een afvoerputje met kleine gaten is ook altijd aan te raden, omdat er dan minder restjes door kunnen lopen in de afvoer van het bad. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw bad preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van een bad. Ons doel is om altijd een snelle, vakkundige en betrouwbare dienstverlening te leveren.

Bad ontstoppen Haarlemmerliede