Bad ontstoppen Geertruidenberg

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Geertruidenberg.

Bad ontstoppen Geertruidenberg

De afvoer van uw bad kan verstopt raken door een combinatie van haren en zeep. U kunt dit probleem proberen te verhelpen met huis-tuin-en-keuken middelen. Helaas werkt dit vaak maar voor een korte tijd en loopt u ook het risico schade aan te brengen. Wij begrijpen als geen ander welke gevolgen een verstopt bad met zich mee kan brengen. U kunt bijvoorbeeld tijdelijk uw badkamer niet meer gebruiken of er kan een onaangename rioollucht in uw woonomgeving hangen. Regioriool.nl schiet u graag te hulp. Wij zijn snel op locatie waardoor wij in de meeste gevallen schade en/of lekkages kunnen voorkomen.

Bevindt u zich in een noodgeval en woont u in Geertruidenberg of wilt u vrijblijvend contact met onze monteurs? Neem dan direct contact op door middel van het offerteformulier of door gebruik te maken van de bel knop.

Noodsituatie in Geertruidenberg?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in Geertruidenberg.

Kenmerken van een verstopt bad

In elk huishouden komen er wel eens haren en zeepresten in de afvoer van het bad terecht. Aan de binnenkant van deze afvoer kunnen de haren dan vast gaan zitten. Hierdoor ontstaat er een verstopping in de afvoer van het bad.

Er zijn verschillende kenmerken waaraan u kan zien of de badafvoer verstopt is. Bij een kleine verstopping zal u merken dat het water minder goed wordt afgevoerd dan normaal. Bij een grote verstopping ontstaat er een blokkade waardoor het water in de badkuip blijft staan. In de veel gevallen is er ook sprake van een vervelende geur in de badkamer. In het algemeen geldt des te groter de verstopping des te vervelender de geur. Merkt u dat uw water niet meer vloeiend wegloopt? Twijfel dan niet en neem contact op met onze monteurs uit Geertruidenberg.

regioriool

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Zelf oplossen?

Er zijn een aantal oplossingen die u zelf kan proberen. U kunt het bad vol laten lopen met heet water en er een flinke scheut soda bij doen. Met de plopper duwt u dit mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Werkt dit niet? Probeer dit dan niet opnieuw. Uw afvoer kan daar beschadigd van raken. Schakel de hulp in van Regioriool.nl.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Professionele Hulp

Is uw bad verstopt of heeft u een andere noodsituatie? Bij alle noodsituaties kunnen wij u een helpende hand bieden. Met onze professionele apparatuur kan het probleem snel vastgelegd worden. Hierdoor kunnen wij dit probleem ook weer direct verhelpen.

Bad ontstoppen Geertruidenberg

Regioriool.nl beperkt zich niet alleen tot het ontstoppen van een bad in Geertruidenberg. Ook ver daar buiten zijn wij dagelijks actief en verhelpen wij diverse ontstoppingsproblemen in badkamers. Hieronder vindt u een overzicht van de plaatsen waarin wij op dagelijkse basis komen. Staat uw woonplaats er niet bij? Neem gerust contact met ons op, de kans is groot dat wij u alsnog van dienst kunnen zijn.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Wilt u een verstopt bad ook liever voorkomen dan laten ontstoppen? Neem dan op tijd contact op met onze experts. Wij komen graag uit voorzorg bij u langs in Geertruidenberg. Wanneer wij op tijd het probleem kunnen verhelpen voorkomt u schade aan uw riool en houdt u onnodige hoge kosten buiten de deur. Wij denken graag met u mee en geven altijd vrijblijvend advies om rioolproblemen in de toekomst te voorkomen. Maak direct een afspraak, vraag een offerte aan of bel met onze monteurs.

Bad verstopt in Geertruidenberg?

Loopt uw bad niet meer leeg? Of hangt er een nare geur in de badkamer? Helaas zijn dit de kenmerken van een verstopt bad. Neem snel contact op met Regioriool.nl voordat de verstopping groter wordt.

Een greep uit onze diensten in Geertruidenberg

Problemen met de afvoer in uw badkamer of is de riolering verstopt? Dit zelf oplossen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Onze experts komen graag ter plaatse om u te helpen. Hieronder ziet u een kleine greep uit onze diensten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op! We komen graag bij u langs.

Riool verstopt in Geertruidenberg? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen Geertruidenberg

Afvoer verstopt in Geertruidenberg? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Geertruidenberg? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van een bad en streven naar een snelle, vakkundige en betrouwbare dienstverlening in Geertruidenberg.

Bad ontstoppen Geertruidenberg