Bad ontstoppen Bodegraven

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Bodegraven. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Bad ontstoppen Bodegraven

Door haren en bruisballen die in de afvoer terecht komen kan een verstopping ontstaan. U kunt dit probleem proberen op te lossen met huis-tuin-en-keuken middelen. Helaas zien wij in de praktijk dat dit vaak maar voor een korte duur is. Soms wordt de schade zelfs erger dan het al was.

Wij begrijpen als geen ander welke consequenties een verstopt bad met zich mee kan brengen. U kunt bijvoorbeeld tijdelijk uw badkamer niet meer gebruiken of er kan een onaangename rioollucht in uw woonomgeving hangen. De monteurs van Regioriool.nl schieten u graag te hulp. Wij zijn snel op locatie waardoor wij veel gevallen schade en/of lekkages kunnen voorkomen.

Bevindt u zich in een noodgeval en woont u in Bodegraven of wilt u vrijblijvend contact met onze deskundige monteurs? Neem dan direct contact op door middel van het offerte formulier of door gebruik te maken van de bel knop.

Noodsituatie in Bodegraven?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in Bodegraven.

Kenmerken van een verstopt bad

In elk huishouden komen er wel eens haren en zeepresten in de afvoer van het bad terecht. Aan de binnenkant van de afvoer kunnen de haren en zeepresten gaan ophopen. Hierdoor ontstaat er een verstopping in de afvoer van het bad.

Een verstopping in de afvoer van een bad kunt u herkennen aan verschillende kenmerken. Bij sprake van een minimale verstopping is deze vaak waar te nemen aan water dat slechter doorstroomt. Bij sprake van een grotere verstopping blijft er vaak een laag water in uw badkuip staan. Bij verstoppingen in een bad hangt er ook vaak een vervelende geur in de ruimte. Vaak is de geur heftiger bij een grotere verstopping. Merkt u dat het water niet meer vloeiend wegloopt? Of dat er een laagje water in de badkuip blijft staan? Wacht dan niet te lang en neem contact op met onze experts uit Bodegraven.

Regioriool.nl

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
Ontstoppen

Zelf oplossen?

Er zijn een reeks aan oplossingen die u zelf kan proberen. Wat u als eerst kunt proberen is uw bad vol laten lopen met heet water en vervolgens er een flinke scheut soda bij te gooien. Met de plopper duwt u dit mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Werkt dit niet? Probeer dit dan niet opnieuw. Uw afvoer kan daar beschadigd van raken. Schakel de hulp in van Regioriool.nl.

Riolering

Professionele Hulp

Heeft u een verstopt bad? Of bevindt u zich in een andere noodsituatie? Wij kunnen u helpen met alle noodsituaties. Het probleem kan snel gedetecteerd worden door onze professionele apparatuur. Hierdoor kunnen wij dit probleem ook weer direct verhelpen.

Bad ontstoppen Bodegraven

Wij ontstoppen niet alleen baden in Bodegraven. Ook ver daar buiten zijn wij dagelijks actief en verhelpen wij diverse ontstoppingsproblemen in badkamers. Benieuwd naar de plaatsen waarin wij regelmatig komen? Deze kan u zien in de lijst hieronder. Ontbreekt uw woonplaats in deze lijst? Neem dan gerust eens contact met ons op, waarschijnlijk kunnen wij u gewoon helpen.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Wilt u ook graag een verstopping in het bad voorkomen? Neem dan tijdig contact op met de specialisten van Regioriool.nl. Een preventieve controle kan veel voordelen opleveren. Hoge kosten kunnen voorkomen worden door op tijd bij een beginnende verstopping te zijn. Onze specialisten geven u graag advies om toekomstige problemen te voorkomen. Neem meteen contact op met onze specialisten.

Bad verstopt in Bodegraven?

Loopt uw bad niet meer leeg? Of hangt er een nare geur in de badkamer? Helaas kan dit duiden op een verstopt bad. Neem meteen contact op met de deskundigen van Regioriool.nl en voorkom een ergere verstopping.

Hoe kan u een verstopping in het bad voorkomen in Reeuwijk?

Verstoppingen in het bad zijn uiteraard enorm vervelend. Het bad kan niet meer gebruikt worden en er hangt waarschijnlijk een vervelende lucht in de badkamer. Deze situatie wilt u natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u verstoppingen in het bad in Bodegraven kan voorkomen.

1. Het afvoerputje

Afvoerputjes met grote gaten kunnen veel vuil doorlaten, dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij de meeste ligbaden is het mogelijk om een afvoerzeefje te kopen. Deze kunt u boven het afvoerputje leggen. Dit zeefje houd vuil en haren tegen, waardoor de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner wordt. Moet u nog een bad laten aanleggen? Kies dan voor een afvoerputje met kleine gaten. Zo maakt u de kans al flink kleiner dat uw nieuwe bad verstopt raakt.

2. Bad schoonmaken

Nadat u in bad bent geweest kan er veel vuil in het bad blijven hangen. Dit vuil kan bijvoorbeeld shampoo, haren, zeep of stukjes die van het speelgoed afgebroken zijn. Al deze dingen kunnen in uw afvoer terecht komen. Als u dit wilt voorkomen is het belangrijk dat u uw bad regelmatig schoonmaakt. Zo haalt u de vuile deeltjes uit het bad en kunnen ze niet meer in de afvoer terecht komen. Als u het bad gaat schoonmaken vergeet dan niet het afvoerputje. Aan het afvoerputje kunnen veel haren en andere zeepresten blijven hangen. Door deze goed schoon te maken voorkomt u dat dit vuil in de afvoer van het bad terecht komt.

3. Preventief reinigen

Als u uw afvoer preventief wilt reinigen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Spoel de afvoer van uw bad dan door met heet water. Als u een sterker middel wilt dan kan u heet water combineren met soda. Soda kan hardnekkiger vuil weghalen. Wij raden dit aan om minstens één keer per maand te doen. Zo houdt u uw afvoer preventief schoon en is de kans op verstoppingen in de toekomst kleiner.

4. Chemische ontstoppers

Misschien ziet u wel eens reclames van chemische ontstoppers? Echter veroorzaakt dit vaak meer schade dan dat het oplost. De chemische ontstoppers tasten vaak de afvoer aan, waardoor de verstoppingsproblemen erger kunnen worden.
Is er ondanks alle voorzorgmaatregelen toch een verstopping in de afvoer van uw bad ontstaan? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Vaak is door de ligging van de afvoeren bij een bad het zelf ontstoppen van een bad erg lastig. Daarom raden wij aan contact op te nemen met een expert. Wij van Regioriool.nl helpen u graag met het ontstoppen van uw bad. Aarzel niet en neem contact op met onze experts uit Bodegraven.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Bodegraven

Heeft u te maken met een verstopt bad? Dit zelf oplossen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Onze professionals komen graag ter plaatse om u te helpen. Kijk hieronder voor welke andere diensten wij nog meer in Bodegraven aanbieden. Heeft u een vraag? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Riool verstopt in Bodegraven? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen Bodegraven

Afvoer verstopt in Bodegraven? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Bodegraven? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen bad ontstoppen Bodegraven

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopping in het bad raden wij vaak aan om gelijk een expert in te schakelen. Een bad zelf ontstoppen kan namelijk erg lastig zijn. Dit heeft te maken met de ligging van de afvoeren bij het bad. Wilt u het toch zelf proberen? Dat kan dat natuurlijk ook. Maar lukt het ontstoppen dan niet? Ga dan niet te lang door met de poging tot het ontstoppen van het bad. Als u namelijk te lang door gaat kan er meer schade ontstaan. De verstandigste optie is om dan een professionele loodgieter in te schakelen.

De kosten voor het ontstoppen van een bad zijn afhankelijk van de ernst en de grootte van de verstopping. Hoe erger de verstopping hoe meer tijd het vaak kost om het bad te ontstoppen. Bij Regioriool.nl kunt u altijd rekenen op voordelige voorrijkosten.

U kunt dit zeker zelf proberen, wel maakt de ligging van de afvoer bij een bad het ingewikkelder dan de andere sanitaire voorzieningen. U kunt het proberen met een plopper, of heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een specialist uit Bodegraven in. Als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in het bad ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig het bad schoonmaken en het afvoerputje legen kan er voor zorgen dat uw bad minder snel verstopt raakt. Een afvoerputje met kleine gaten is ook altijd aan te raden, omdat er dan minder restjes door kunnen lopen in de afvoer van het bad. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw bad preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Wij zijn de specialisten uit Bodegraven voor het ontstoppen van een bad. Wij streven ernaar om altijd een snelle, betrouwbare en vriendelijke dienstverlening te leveren.

Bad ontstoppen Bodegraven