Bad ontstoppen Best

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Best. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Bad ontstoppen Best

Door haren en zeep die in de afvoer terecht komen kan een verstopping ontstaan. Soms kunt u dit zelf oplossen. Door het probleem zelf op te lossen zien wij vaak dat er schade ontstaat. Dit komt vaak doordat mensen langer doorgaan met ontstoppen dan goed is.

Wij begrijpen als geen ander welke gevolgen een verstopt bad met zich mee kan brengen. Deze gevolgen kunnen bijvoorbeeld een vervelende rioollucht in uw woning zijn, maar het kan ook zijn dat u uw badkamer tijdelijk niet meer kan gebruiken. Regioriool.nl schiet u graag te hulp. Wij zijn snel ter plaatse waardoor wij in de meeste gevallen schade en/of lekkages kunnen voorkomen.

Woont u in Best en bevindt u zich in een spoedgeval of wilt u vrijblijvend contact met onze specialisten? Neem dan contact op door te mailen, whatsappen of bellen.

Noodsituatie in Best?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in Best.

Kenmerken van een verstopt bad

In elk bad komen er wel eens haren en shampoo in de afvoer terecht. Aan de binnenkant van de afvoer kunnen de haren en zeepresten gaan ophopen. Door zo’n ophoping van haren en zeepresten kan er een verstopping ontstaan.

Verstoppingen in de afvoer van een bad kunt u aan verschillende dingen herkennen. Bij sprake van een kleine verstopping is deze vaak te merken aan water dat minder goed doorstroomt. Bij sprake van een grotere verstopping dan is die te herkennen aan een laag water wat in de badkuip blijft staan. Vaak hangt er bij verstoppingen in een bad ook een rioollucht in de badkamer. In het algemeen geldt des te groter de verstopping des te vervelender de rioollucht. Merkt u dat het water niet meer vloeiend wegloopt? Of dat er een laagje water in de badkuip blijft staan? Wacht dan niet te lang en neem contact op met onze vakmannen uit Best.

Regioriool.nl

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
Ontstoppen

Zelf oplossen?

Er zijn een aantal oplossingen die u zelf kan proberen. U kunt het bad vol laten lopen met heet water en er een flinke scheut soda bij doen. Met de plopper duwt u dit mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Werkt dit niet? Probeer dit dan niet opnieuw. Uw afvoer kan daar beschadigd van raken. Schakel de hulp in van Regioriool.nl.

Riolering

Professionele Hulp

Heeft u een verstopping in uw bad of bevindt u zich in een andere noodsituatie? Wij kunnen u helpen met verschillende noodsituaties. Met onze professionele apparatuur kunnen wij elk probleem snel detecteren. Hierdoor kunnen wij dit probleem ook weer direct verhelpen.

Bad ontstoppen Best

Regioriool.nl beperkt zich niet alleen tot het ontstoppen van een bad in Best. Door het hele land verhelpen onze deskundigen verschillende verstoppingen. Hieronder kan u een lijst vinden met plaatsen waarin wij dagelijks komen voor onze ontstoppingsdiensten. Staat uw woonplaats er niet bij? Neem gerust contact met ons op, de kans is groot dat wij u alsnog van dienst kunnen zijn.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Wilt u ook niet een verstopping in het bad moeten laten ontstoppen? Neem dan op tijd contact op met onze specialisten. Laat ons een preventieve controle uitvoeren. Op deze manier kunt u ergere schade en hogere kosten voorkomen. Onze deskundigen denken graag met u mee. Maak gelijk een afspraak, vraag een offerte aan of bel met onze vakmannen.

Bad verstopt in Best?

Lijkt het alsof het bad niet meer volledig leegloopt? Of hangt er een vervelende lucht in de badkamer? Helaas kan dit duiden op een verstopt bad. Neem direct contact op met de deskundigen van Regioriool.nl en voorkom een ergere verstopping.

Hoe kan u een verstopping in het bad voorkomen in Bladel?

Verstoppingen in het bad zijn uiteraard enorm vervelend. Het bad kan niet meer gebruikt worden en er hangt waarschijnlijk een vervelende lucht in de badkamer. Deze situatie wilt u natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u verstoppingen in het bad in Best kan voorkomen.

1. Het afvoerputje

Afvoerputjes met grote gaten kunnen veel vuil doorlaten, dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij de meeste ligbaden is het mogelijk om een afvoerzeefje te kopen. Deze kunt u boven het afvoerputje leggen. Dit zeefje houd vuil en haren tegen, waardoor de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner wordt. Moet u nog een bad laten aanleggen? Kies dan voor een afvoerputje met kleine gaten. Zo maakt u de kans al flink kleiner dat uw nieuwe bad verstopt raakt.

2. Bad schoonmaken

Nadat u in bad bent geweest kan er veel vuil in het bad blijven hangen. Dit vuil kan bijvoorbeeld shampoo, haren, zeep of stukjes die van het speelgoed afgebroken zijn. Al deze dingen kunnen in uw afvoer terecht komen. Als u dit wilt voorkomen is het belangrijk dat u uw bad regelmatig schoonmaakt. Zo haalt u de vuile deeltjes uit het bad en kunnen ze niet meer in de afvoer terecht komen. Als u het bad gaat schoonmaken vergeet dan niet het afvoerputje. Aan het afvoerputje kunnen veel haren en andere zeepresten blijven hangen. Door deze goed schoon te maken voorkomt u dat dit vuil in de afvoer van het bad terecht komt.

3. Preventief reinigen

Als u uw afvoer preventief wilt reinigen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Spoel de afvoer van uw bad dan door met heet water. Als u een sterker middel wilt dan kan u heet water combineren met soda. Soda kan hardnekkiger vuil weghalen. Wij raden dit aan om minstens één keer per maand te doen. Zo houdt u uw afvoer preventief schoon en is de kans op verstoppingen in de toekomst kleiner.

4. Chemische ontstoppers

Misschien ziet u wel eens reclames van chemische ontstoppers? Echter veroorzaakt dit vaak meer schade dan dat het oplost. De chemische ontstoppers tasten vaak de afvoer aan, waardoor de verstoppingsproblemen erger kunnen worden.
Is er ondanks alle voorzorgmaatregelen toch een verstopping in de afvoer van uw bad ontstaan? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Vaak is door de ligging van de afvoeren bij een bad het zelf ontstoppen van een bad erg lastig. Daarom raden wij aan contact op te nemen met een expert. Wij van Regioriool.nl helpen u graag met het ontstoppen van uw bad. Aarzel niet en neem contact op met onze experts uit Best.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Best

Problemen met de afvoer in uw badkamer of is de riolering verstopt? Het zelf oplossen van een verstopping is geen eenvoudige klus. Onze vakspecialisten helpen u graag. Hieronder staan andere diensten weergegeven die wij in Best aanbieden. Heeft u een vraag? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Riool verstopt in Best? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen Best

Afvoer verstopt in Best? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Best? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen bad ontstoppen Best

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopping in het bad raden wij vaak aan om gelijk een expert in te schakelen. Een bad zelf ontstoppen kan namelijk erg lastig zijn. Dit heeft te maken met de ligging van de afvoeren bij het bad. Wilt u het toch zelf proberen? Dat kan dat natuurlijk ook. Maar lukt het ontstoppen dan niet? Ga dan niet te lang door met de poging tot het ontstoppen van het bad. Als u namelijk te lang door gaat kan er meer schade ontstaan. De verstandigste optie is om dan een professionele loodgieter in te schakelen.

De kosten voor het ontstoppen van een bad zijn afhankelijk van de ernst en de grootte van de verstopping. Hoe erger de verstopping hoe meer tijd het vaak kost om het bad te ontstoppen. Bij Regioriool.nl kunt u altijd rekenen op voordelige voorrijkosten.

U kunt dit zeker zelf proberen, wel maakt de ligging van de afvoer bij een bad het ingewikkelder dan de andere sanitaire voorzieningen. U kunt het proberen met een plopper, of heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een specialist uit Best in. Als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in het bad ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig het bad schoonmaken en het afvoerputje legen kan er voor zorgen dat uw bad minder snel verstopt raakt. Een afvoerputje met kleine gaten is ook altijd aan te raden, omdat er dan minder restjes door kunnen lopen in de afvoer van het bad. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw bad preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Wij zijn de specialisten uit Best voor het ontstoppen van een bad. Wij streven ernaar om altijd een snelle, betrouwbare en vriendelijke dienstverlening te leveren.

Bad ontstoppen Best