Bad ontstoppen Bernisse

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Bernisse. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Bad ontstoppen Bernisse

Door haren en badproducten die in de afvoer terecht komen kan een verstopping ontstaan. Soms is het mogelijk om dit probleem zelf op te lossen met een plopper. Soms zijn de oplossingen die u zelf probeert maar voor korte duur.

Wij snappen volkomen dat de gevolgen van een verstopping in het bad niet aangenaam zijn. Het kan zijn dat u uw badkamer tijdelijk niet meer kan gebruiken of er een vervelende rioollucht in uw woning hangt. De monteurs van Regioriool.nl helpen u graag. Wij zijn snel op locatie waardoor wij in de meeste gevallen schade en/of lekkages kunnen voorkomen.

Bevindt u zich in een noodgeval en woont u in Bernisse of wilt u vrijblijvend contact met onze experts? Neem, dan contact op door middel van de knop hieronder of vul het offerte formulier in.

Noodsituatie in Bernisse?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in Bernisse.

Kenmerken van een verstopt bad

In elk huis komen er wel eens haren en shampoo in de afvoer van het bad terecht. De resten van deze producten kunnen dan aan de binnenkant van de afvoer op gaan hopen. Deze ophoping kan voor een verstopping zorgen.

Een verstopping in de afvoer van een bad kunt u herkennen aan verschillende kenmerken. Bij een minimale verstopping zal u opmerken dat het water minder goed wordt afgevoerd dan normaal. Bij een grotere verstopping zal er een laag water in uw badkuip blijven staan. Bij verstoppingen in een bad hangt er ook vaak een vervelende geur in de ruimte. Vaak is de rioollucht heftiger bij een grote verstopping. Ze zeggen ook wel des te groter de verstopping des te vervelender de rioollucht. Merkt u dat uw water niet meer vloeiend wegloopt? Twijfel dan niet en neem contact op met onze vakmannen uit Bernisse.

Regioriool.nl

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
Ontstoppen

Zelf oplossen?

Er zijn een paar oplossingen die u zelf kan proberen. Wat u als eerst kunt proberen is uw bad vol laten lopen met heet water en vervolgens er een flinke scheut soda bij te gooien. Met de plopper duwt u dit mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Als dit niet werkt, is het niet verstandig om dit opnieuw te proberen. Uw afvoer kan daar beschadigd van raken. Schakel de hulp in van Regioriool.nl.

Riolering

Professionele Hulp

Heeft u een verstopt bad? Of bevindt u zich in een andere noodsituatie? Bij alle noodsituaties kunnen wij u een helpende hand bieden. Het probleem kan snel gedetecteerd worden door onze professionele apparatuur. Hierdoor kunnen wij dit probleem ook weer direct verhelpen.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Voorkomt u ook liever een verstopt bad? Neem dan op tijd contact op met onze vakspecialisten. Een preventieve controle kan veel voordelen opleveren. Op deze manier kunt u ergere schade en hogere kosten voorkomen. Onze specialisten denken graag met u mee. Maak meteen een afspraak, vraag een offerte aan of bel met onze vakspecialisten.

Bad verstopt in Bernisse?

Merkt u dat het water in uw bad blijft staan? Of hangt er een vieze geur in de badkamer? Vaak wijst dit op een verstopt bad. Neem meteen contact op met de professionals van Regioriool.nl en voorkom een ergere verstopping.

Hoe kan u een verstopping in het bad voorkomen in Binnenmaas?

Verstoppingen in het bad zijn uiteraard enorm vervelend. Het bad kan niet meer gebruikt worden en er hangt waarschijnlijk een vervelende lucht in de badkamer. Deze situatie wilt u natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u verstoppingen in het bad in Bernisse kan voorkomen.

1. Het afvoerputje

Afvoerputjes met grote gaten kunnen veel vuil doorlaten, dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij de meeste ligbaden is het mogelijk om een afvoerzeefje te kopen. Deze kunt u boven het afvoerputje leggen. Dit zeefje houd vuil en haren tegen, waardoor de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner wordt. Moet u nog een bad laten aanleggen? Kies dan voor een afvoerputje met kleine gaten. Zo maakt u de kans al flink kleiner dat uw nieuwe bad verstopt raakt.

2. Bad schoonmaken

Nadat u in bad bent geweest kan er veel vuil in het bad blijven hangen. Dit vuil kan bijvoorbeeld shampoo, haren, zeep of stukjes die van het speelgoed afgebroken zijn. Al deze dingen kunnen in uw afvoer terecht komen. Als u dit wilt voorkomen is het belangrijk dat u uw bad regelmatig schoonmaakt. Zo haalt u de vuile deeltjes uit het bad en kunnen ze niet meer in de afvoer terecht komen. Als u het bad gaat schoonmaken vergeet dan niet het afvoerputje. Aan het afvoerputje kunnen veel haren en andere zeepresten blijven hangen. Door deze goed schoon te maken voorkomt u dat dit vuil in de afvoer van het bad terecht komt.

3. Preventief reinigen

Als u uw afvoer preventief wilt reinigen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Spoel de afvoer van uw bad dan door met heet water. Als u een sterker middel wilt dan kan u heet water combineren met soda. Soda kan hardnekkiger vuil weghalen. Wij raden dit aan om minstens één keer per maand te doen. Zo houdt u uw afvoer preventief schoon en is de kans op verstoppingen in de toekomst kleiner.

4. Chemische ontstoppers

Misschien ziet u wel eens reclames van chemische ontstoppers? Echter veroorzaakt dit vaak meer schade dan dat het oplost. De chemische ontstoppers tasten vaak de afvoer aan, waardoor de verstoppingsproblemen erger kunnen worden.
Is er ondanks alle voorzorgmaatregelen toch een verstopping in de afvoer van uw bad ontstaan? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Vaak is door de ligging van de afvoeren bij een bad het zelf ontstoppen van een bad erg lastig. Daarom raden wij aan contact op te nemen met een expert. Wij van Regioriool.nl helpen u graag met het ontstoppen van uw bad. Aarzel niet en neem contact op met onze experts uit Bernisse.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Bernisse

Problemen met de afvoer in uw badkamer of is de riolering verstopt? U kan het zelf proberen op te lossen, maar u loopt wel het risico dat het erger wordt. Onze vakspecialisten helpen u graag. Hieronder staan andere diensten weergegeven die wij in Bernisse aanbieden. Heeft u een vraag? Schroom niet om contact op te nemen met onze experts.

Riool verstopt in Bernisse? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen Bernisse

Afvoer verstopt in Bernisse? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Bernisse? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen bad ontstoppen Bernisse

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopping in het bad raden wij vaak aan om gelijk een expert in te schakelen. Een bad zelf ontstoppen kan namelijk erg lastig zijn. Dit heeft te maken met de ligging van de afvoeren bij het bad. Wilt u het toch zelf proberen? Dat kan dat natuurlijk ook. Maar lukt het ontstoppen dan niet? Ga dan niet te lang door met de poging tot het ontstoppen van het bad. Als u namelijk te lang door gaat kan er meer schade ontstaan. De verstandigste optie is om dan een professionele loodgieter in te schakelen.

De kosten voor het ontstoppen van een bad zijn afhankelijk van de ernst en de grootte van de verstopping. Hoe erger de verstopping hoe meer tijd het vaak kost om het bad te ontstoppen. Bij Regioriool.nl kunt u altijd rekenen op voordelige voorrijkosten.

U kunt dit zeker zelf proberen, wel maakt de ligging van de afvoer bij een bad het ingewikkelder dan de andere sanitaire voorzieningen. U kunt het proberen met een plopper, of heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een specialist uit Bernisse in. Als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in het bad ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig het bad schoonmaken en het afvoerputje legen kan er voor zorgen dat uw bad minder snel verstopt raakt. Een afvoerputje met kleine gaten is ook altijd aan te raden, omdat er dan minder restjes door kunnen lopen in de afvoer van het bad. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw bad preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Voor het ontstoppen van een bad zijn wij de professionals in Bernisse. Bij ons kunt u altijd uitgaan van een vriendelijke, snelle en betrouwbare dienstverlening.

Bad ontstoppen Bernisse