Bad ontstoppen Baarle

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Baarle. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Bad ontstoppen Baarle

De afvoer van uw bad kan verstopt raken door de combinatie van haren en bruisballen. Soms is het mogelijk om dit probleem zelf op te lossen met een plopper. Helaas werkt dit vaak maar voor een korte tijd en loopt u ook het risico schade aan te brengen.

Wij begrijpen als geen ander welke vervelende consequenties een verstopt bad met zich mee kan brengen. Het kan zijn dat u uw badkamer tijdelijk niet meer kan gebruiken of er een vervelende rioollucht in uw woning hangt. De specialisten van Regioriool.nl helpen u graag. Wij zijn snel ter plaatse waardoor wij veel gevallen schade en/of lekkages kunnen voorkomen.

Woont u in Baarle en bevindt u zich in een spoedgeval of heeft u vragen voor onze specialisten? Neem dan contact op door te mailen, whatsappen of bellen.

Noodsituatie in Baarle?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in Baarle.

Kenmerken van een verstopt bad

In elke woning komen er wel eens haren en zeepresten in de afvoer van het bad terecht. De resten van deze producten kunnen dan aan de binnenkant van de afvoer op gaan hopen. Hierdoor ontstaat er een verstopping in de afvoer van het bad.

Een verstopping in de afvoer van een bad kunt u herkennen aan verschillende kenmerken. Indien er sprake is van een minimale verstopping is deze vaak te herkennen aan water dat slechter doorstroomt. Bij een grotere verstopping zal er een laag water in uw badkuip blijven staan. Vaak hangt er bij verstoppingen in een bad ook een vervelende geur in de badkamer. De rioollucht is vaak heviger bij grote verstoppingen. Merkt u dat het water niet meer vloeiend wegloopt? Of dat er een laagje water in de badkuip blijft staan? Wacht dan niet te lang en neem contact op met onze specialisten uit Baarle.

Regioriool.nl

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
Ontstoppen

Zelf oplossen?

U kunt met meerdere methodes proberen om zelf de verstopping in uw bad te verhelpen. Wat u als eerst kunt proberen is uw bad vol laten lopen met heet water en vervolgens er een flinke scheut soda bij te gooien. Met de plopper duwt u dit mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Als dit niet werkt, is het niet verstandig om dit opnieuw te proberen. Uw afvoer kan daar beschadigd van raken. Schakel de hulp in van Regioriool.nl.

Riolering

Professionele Hulp

Is uw bad verstopt of heeft u een andere noodsituatie? Bij alle noodsituaties kunnen wij u een helpende hand bieden. Het probleem kan snel gedetecteerd worden door onze professionele apparatuur. Hierdoor kunnen wij dit probleem ook weer direct verhelpen.

Bad ontstoppen Baarle

Onze specialisten ontstoppen baden ook in de omgeving rondom Baarle. Ook ver daar buiten zijn wij dagelijks actief en verhelpen wij diverse ontstoppingsproblemen in badkamers. Hieronder kan u een lijst vinden met plaatsen waarin wij dagelijks komen voor onze ontstoppingsdiensten. Ziet u uw woonplaats er niet tussen staan? Dat is geen probleem, wij kunnen u gewoon helpen.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Wilt u een verstopt bad ook liever voorkomen dan laten ontstoppen? Neem dan tijdig contact op met de vakspecialisten van Regioriool.nl. Een preventieve controle kan veel voordelen opleveren. Wanneer wij op tijd het probleem kunnen verhelpen voorkomt u schade aan uw riool en houdt u onnodige hoge kosten buiten de deur. Wij denken graag met u mee en geven altijd vrijblijvend advies om rioolproblemen in de toekomst te voorkomen. Maak meteen een afspraak, vraag een offerte aan of bel met onze deskundigen.

Bad verstopt in Baarle?

Loopt uw bad niet meer leeg? Of hangt er een nare geur in de badkamer? Vaak wijst dit op een verstopt bad. Neem snel contact op met Regioriool.nl voordat de verstopping groter wordt.

Hoe kan u een verstopping in het bad voorkomen in Bergeijk?

Verstoppingen in het bad zijn uiteraard enorm vervelend. Het bad kan niet meer gebruikt worden en er hangt waarschijnlijk een vervelende lucht in de badkamer. Deze situatie wilt u natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u verstoppingen in het bad in Baarle kan voorkomen.

1. Het afvoerputje

Afvoerputjes met grote gaten kunnen veel vuil doorlaten, dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij de meeste ligbaden is het mogelijk om een afvoerzeefje te kopen. Deze kunt u boven het afvoerputje leggen. Dit zeefje houd vuil en haren tegen, waardoor de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner wordt. Moet u nog een bad laten aanleggen? Kies dan voor een afvoerputje met kleine gaten. Zo maakt u de kans al flink kleiner dat uw nieuwe bad verstopt raakt.

2. Bad schoonmaken

Nadat u in bad bent geweest kan er veel vuil in het bad blijven hangen. Dit vuil kan bijvoorbeeld shampoo, haren, zeep of stukjes die van het speelgoed afgebroken zijn. Al deze dingen kunnen in uw afvoer terecht komen. Als u dit wilt voorkomen is het belangrijk dat u uw bad regelmatig schoonmaakt. Zo haalt u de vuile deeltjes uit het bad en kunnen ze niet meer in de afvoer terecht komen. Als u het bad gaat schoonmaken vergeet dan niet het afvoerputje. Aan het afvoerputje kunnen veel haren en andere zeepresten blijven hangen. Door deze goed schoon te maken voorkomt u dat dit vuil in de afvoer van het bad terecht komt.

3. Preventief reinigen

Als u uw afvoer preventief wilt reinigen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Spoel de afvoer van uw bad dan door met heet water. Als u een sterker middel wilt dan kan u heet water combineren met soda. Soda kan hardnekkiger vuil weghalen. Wij raden dit aan om minstens één keer per maand te doen. Zo houdt u uw afvoer preventief schoon en is de kans op verstoppingen in de toekomst kleiner.

4. Chemische ontstoppers

Misschien ziet u wel eens reclames van chemische ontstoppers? Echter veroorzaakt dit vaak meer schade dan dat het oplost. De chemische ontstoppers tasten vaak de afvoer aan, waardoor de verstoppingsproblemen erger kunnen worden.
Is er ondanks alle voorzorgmaatregelen toch een verstopping in de afvoer van uw bad ontstaan? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Vaak is door de ligging van de afvoeren bij een bad het zelf ontstoppen van een bad erg lastig. Daarom raden wij aan contact op te nemen met een expert. Wij van Regioriool.nl helpen u graag met het ontstoppen van uw bad. Aarzel niet en neem contact op met onze experts uit Baarle.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Baarle

Problemen met de afvoer in uw badkamer of is de riolering verstopt? Het kan erg lastig zijn om dit zelf op te lossen. Wij zien ook regelmatig dat dit met de verkeerde middelen gebeurt. Wij komen u graag op locatie helpen. Kijk hieronder voor welke andere diensten wij nog meer in Baarle aanbieden. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze deskundigen.

Riool verstopt in Baarle? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen Baarle

Afvoer verstopt in Baarle? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Baarle? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen bad ontstoppen Baarle

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopping in het bad raden wij vaak aan om gelijk een expert in te schakelen. Een bad zelf ontstoppen kan namelijk erg lastig zijn. Dit heeft te maken met de ligging van de afvoeren bij het bad. Wilt u het toch zelf proberen? Dat kan dat natuurlijk ook. Maar lukt het ontstoppen dan niet? Ga dan niet te lang door met de poging tot het ontstoppen van het bad. Als u namelijk te lang door gaat kan er meer schade ontstaan. De verstandigste optie is om dan een professionele loodgieter in te schakelen.

De kosten voor het ontstoppen van een bad zijn afhankelijk van de ernst en de grootte van de verstopping. Hoe erger de verstopping hoe meer tijd het vaak kost om het bad te ontstoppen. Bij Regioriool.nl kunt u altijd rekenen op voordelige voorrijkosten.

U kunt dit zeker zelf proberen, wel maakt de ligging van de afvoer bij een bad het ingewikkelder dan de andere sanitaire voorzieningen. U kunt het proberen met een plopper, of heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een specialist uit Baarle in. Als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in het bad ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig het bad schoonmaken en het afvoerputje legen kan er voor zorgen dat uw bad minder snel verstopt raakt. Een afvoerputje met kleine gaten is ook altijd aan te raden, omdat er dan minder restjes door kunnen lopen in de afvoer van het bad. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw bad preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van een bad en streven naar een snelle, vakkundige en betrouwbare dienstverlening in Baarle.

Bad ontstoppen Baarle