Bad ontstoppen Aalsmeer

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Aalsmeer.

Bad ontstoppen Aalsmeer

Een afvoer van een bad kan verstopt raken door de combinatie van haren en bruisballen. Er zijn mogelijkheden om dit zelf te oplossen. Soms zijn de oplossingen die u zelf probeert helaas maar werkend voor een korte tijd.

Wij snappen volkomen dat de gevolgen van een verstopping in het bad niet aangenaam zijn. Deze gevolgen kunnen bijvoorbeeld een vervelende rioollucht in uw woning zijn, maar het kan ook zijn dat u uw badkamer tijdelijk niet meer kan gebruiken. Regioriool.nl schiet u graag te hulp. Onze specialisten zijn altijd snel ter plaatse waardoor wij vaak schade en lekkages kunnen voorkomen.

Woont u in Aalsmeer en bevindt u zich in een noodgeval of heeft u vragen voor onze specialisten? Neem dan contact op door te mailen, whatsappen of bellen.

Noodsituatie in Aalsmeer?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in Aalsmeer.

Kenmerken van een verstopt bad

In elk huishouden komen er wel eens haren en zeepresten in de afvoer van het bad terecht. Aan de binnenkant van de afvoer kunnen de haren en zeepresten gaan ophopen. Door zo’n ophoping kan er een verstopping in de afvoer ontstaan.

Er zijn verschillende typeringen waaraan u kan zien of uw badafvoer verstopt is. Bij sprake van een minimale verstopping is deze vaak op te merken aan water dat minder goed doorstroomt. Bij een grotere verstopping zal er een laag water in uw badkuip blijven staan. In de veel gevallen is er ook sprake van een vervelende geur in de badkamer. De rioollucht is vaak heviger bij grote verstoppingen. Merkt u dat het water niet meer vloeiend wegloopt? Of dat er een laagje water in de badkuip blijft staan? Wacht dan niet te lang en neem contact op met onze experts uit Aalsmeer.

Regioriool.nl

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
Ontstoppen

Zelf oplossen?

Er zijn een paar oplossingen die u zelf kan proberen. Wat u als eerst kunt proberen is uw bad vol laten lopen met heet water en vervolgens er een flinke scheut soda bij te gooien. Met de plopper duwt u dit mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Indien dit niet succesvol is, vermijd dan een nieuwe poging. Uw afvoer kan daar beschadigd van raken. Schakel de hulp in van Regioriool.nl.

Riolering

Professionele Hulp

Heeft u een verstopping in uw bad of bevindt u zich in een andere noodsituatie? Wij kunnen u helpen met diverse noodsituaties. Met onze professionele apparatuur kan het probleem snel vastgelegd worden. Hierdoor kunnen wij dit probleem ook weer direct verhelpen.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Wilt u ook niet een verstopping in het bad moeten laten ontstoppen? Neem dan direct contact op met onze specialisten. Laat dan een preventieve check uitvoeren. Door op tijd bij het probleem te zijn kunnen hoge kosten voorkomen worden. Onze deskundigen helpen u graag om toekomstige problemen te voorkomen. Maak gelijk een afspraak, vraag een offerte aan of bel met onze vakspecialisten.

Bad verstopt in Aalsmeer?

Loopt uw bad niet meer leeg? Of hangt er een nare geur in de badkamer? Deze signalen wijzen vaak op een verstopping in uw bad. Neem direct contact op met Regioriool.nl voordat de verstopping groter wordt.

Hoe kan u een verstopping in het bad voorkomen in Alkmaar?

Verstoppingen in het bad zijn uiteraard enorm vervelend. Het bad kan niet meer gebruikt worden en er hangt waarschijnlijk een vervelende lucht in de badkamer. Deze situatie wilt u natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u verstoppingen in het bad in Aalsmeer kan voorkomen.

1. Het afvoerputje

Afvoerputjes met grote gaten kunnen veel vuil doorlaten, dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij de meeste ligbaden is het mogelijk om een afvoerzeefje te kopen. Deze kunt u boven het afvoerputje leggen. Dit zeefje houd vuil en haren tegen, waardoor de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner wordt. Moet u nog een bad laten aanleggen? Kies dan voor een afvoerputje met kleine gaten. Zo maakt u de kans al flink kleiner dat uw nieuwe bad verstopt raakt.

2. Bad schoonmaken

Nadat u in bad bent geweest kan er veel vuil in het bad blijven hangen. Dit vuil kan bijvoorbeeld shampoo, haren, zeep of stukjes die van het speelgoed afgebroken zijn. Al deze dingen kunnen in uw afvoer terecht komen. Als u dit wilt voorkomen is het belangrijk dat u uw bad regelmatig schoonmaakt. Zo haalt u de vuile deeltjes uit het bad en kunnen ze niet meer in de afvoer terecht komen. Als u het bad gaat schoonmaken vergeet dan niet het afvoerputje. Aan het afvoerputje kunnen veel haren en andere zeepresten blijven hangen. Door deze goed schoon te maken voorkomt u dat dit vuil in de afvoer van het bad terecht komt.

3. Preventief reinigen

Als u uw afvoer preventief wilt reinigen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Spoel de afvoer van uw bad dan door met heet water. Als u een sterker middel wilt dan kan u heet water combineren met soda. Soda kan hardnekkiger vuil weghalen. Wij raden dit aan om minstens één keer per maand te doen. Zo houdt u uw afvoer preventief schoon en is de kans op verstoppingen in de toekomst kleiner.

4. Chemische ontstoppers

Misschien ziet u wel eens reclames van chemische ontstoppers? Echter veroorzaakt dit vaak meer schade dan dat het oplost. De chemische ontstoppers tasten vaak de afvoer aan, waardoor de verstoppingsproblemen erger kunnen worden.
Is er ondanks alle voorzorgmaatregelen toch een verstopping in de afvoer van uw bad ontstaan? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Vaak is door de ligging van de afvoeren bij een bad het zelf ontstoppen van een bad erg lastig. Daarom raden wij aan contact op te nemen met een expert. Wij van Regioriool.nl helpen u graag met het ontstoppen van uw bad. Aarzel niet en neem contact op met onze experts uit Aalsmeer.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Aalsmeer

Is uw bad verstopt? Dit zelf oplossen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Onze professionals helpen u graag. Kijk hieronder voor welke andere diensten wij nog meer in Aalsmeer aanbieden. Heeft u een vraag? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Riool verstopt in Aalsmeer? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen Aalsmeer

Afvoer verstopt in Aalsmeer? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Aalsmeer? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen bad ontstoppen Aalsmeer

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopping in het bad raden wij vaak aan om gelijk een expert in te schakelen. Een bad zelf ontstoppen kan namelijk erg lastig zijn. Dit heeft te maken met de ligging van de afvoeren bij het bad. Wilt u het toch zelf proberen? Dat kan dat natuurlijk ook. Maar lukt het ontstoppen dan niet? Ga dan niet te lang door met de poging tot het ontstoppen van het bad. Als u namelijk te lang door gaat kan er meer schade ontstaan. De verstandigste optie is om dan een professionele loodgieter in te schakelen.

De kosten voor het ontstoppen van een bad zijn afhankelijk van de ernst en de grootte van de verstopping. Hoe erger de verstopping hoe meer tijd het vaak kost om het bad te ontstoppen. Als u uw bad laat ontstoppen bij Regioriool.nl, dan zijn de kosten €87,50 exclusief btw per 30 minuten arbeid. Dit geldt overigens voor alle ontstoppingswerkzaamheden in uw badkamer.

Contact opnemen?

Wij zijn de experts uit Aalsmeer voor het ontstoppen van een bad. Wij streven ernaar om altijd een snelle, betrouwbare en vriendelijke dienstverlening te leveren.

Bad ontstoppen Aalsmeer