Doucheputje verstopt

Eind november! Vroeg donker en ’s avonds al lekker koud. Dan is een warme douche toch wel aangenaam. Behalve als je toevallig naar je voeten kijkt en ziet dat het water niet wegloopt. Bij een inloopdouche staat dan al gauw de hele badkamervloer onder water. Foutje, bedankt!

Hoe kan dat nou?

Goeie vraag! Eigenlijk wil je het helemaal niet weten, maar als wij erbij gehaald worden om te ontstoppen, blijkt het toch meestal om een kleffe samenklontering van haren, zeep, shampoo en conditioner te gaan. Daarmee slibt dan de afvoer van het doucheputje of de douchegoot stiekem dicht, terwijl je het rooster aan de bovenkant toch zo mooi schoongehouden had.

En wat nu?

Als de ‘klont’ nog vlak bij het rooster zit, lukt het vaak wel om die zelf te verwijderen. Maar wat als de verstopping verderop zit, ergens in de leiding, in een verraderlijk bochtje of zo? Dan helpen de mannen van Regio Riool je uit de brand. Met onze professionele middelen voor ontstopping maken wij de afvoer snel en grondig schoon. En we blijven er ook nog bij lachen.

Tip

Er is maar één manier om dit probleem te voorkomen. Iets waar veel mensen helemaal geen zin in hebben: regelmatig het rooster losmaken en reinigen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *