Goed begin van de dag

Sta je ’s morgens je tanden te poetsen. Tergend langzaam zakt het vuile water weg in de afvoer van de wasbak. Een alarmerend geborrel stijgt op uit het doucheputje. Nou is dat al een tijdje zo en je zal er toch eens iets aan moeten doen, want het wordt steeds erger. IETS ja, maar wat?

Dappere doe-het-zelver

Naar de supermarkt dan maar, en hopen dat je daar voor de goede ontstopper kiest. Pak geen caustic soda, die korrels, want dan gaan je leidingen naar de knoppen: agressief spul. Een van de vloeibare dus, en thuis aan de slag om de afvoer te ontstoppen. Tja, misschien helpt het… een beetje… eventjes… Maar de kans is groot dat het probleem terugkomt. Continuing story!

Redders in nood

Natuurlijk verdwijnt er meer dan tandpasta in de afvoer van de wasbak. Vooral haar en zeep kunnen voor hardnekkige verstoppingen zorgen. Om de wasbak en de leidingen grondig te ontstoppen is een professionele aanpak nodig. Daar komen wij om de hoek kijken, de mannen van Regio Riool. Met onze apparatuur verhelpen wij de verstopping in een wip, zonder schade.

Tip

Spoel regelmatig flink heet water door de afvoer, eventueel gemengd met wat gewone soda uit het keukenkastje. Weetje: meng koffieprut met heet water om hardnekkig vuil weg te spoelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *