Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Mill

Vriendelijke mannen. Was superblij omdat ze bij alles wat ze deden uitlegden hoe en wat. Tips gaven om zaken te verkomen. Ben gewoon ECHT tevreden.

Rioolonstopping Leerdam

Bij een vermeende rioolontstopping op zaterdag gebeld met Rioolservice010. Meneer L ws zeer vriendelijk aan de telefoon en is gelijk onze kant op gereden..
Achteraf kon het probleem niet worden verholpen door een verkeerde diagnose... Meneer gebeld en samen tot een mooie oplossing gekomen voor de kosten.
We hebben het allemaal weleens een keer bij het verkeerde eind maar de keurige service van het op tijd komen en keurig te woord worden gestaan en de goede oplossing voor de kosten maakt dat ik niet zou schomen deze meneer nog eens te bellen..


Verstopping verhelpen Ouderkerk aan den Ijssel

Leon Bonkestoter heft mij na het invullen van mijn verzoek tijdens het weekend telefonisch benadert om een eerste indruk te krijgen van de problematiek. Daarbij was het nog niet de noodzaak om het probleem in het weekend op te lossen. De maandag heeft hij na analyse vakkundig en zonder enig overlast de verstopping verholpen en vermeld waardoor de verstopping is veroorzaakt. Tevens heft hij met een camera kunnen laten zien dat de leiding geheel is gereinigd waarbij hij heeft aangegeven waar in het rioleringsstelsel het probleem zich voordeed en wat de oorzaak hiervan was zeer tevreden.

Verstopte afvoer Leerdam

Makkelijk te bereiken. Kwam in de avond. Was heel behulpzaam. Vriendelijk. Was binnen een uur klaar met onze erg erg verstopte afvoer. Onze complimenten. Beveel iedereen aan.


Douchegoot ontstoppen Gouda

Onze douchegoot was volledig verstopt. Het water liep maar niet weg. Op ZONDAGmorgen om 9:30 gebeld, om 10:15 stond ie voor de deur. Binnen een kwartier was de ontstopping opgelost. Wat een super service!!