Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Super bedrijf

Super bedrijf, snelle service, goed contact.
Werken netjes. Probleem goed opgelost

Marieke De Boon

Riool ontstoppen Gouda

Deze rioolvakman kwam een eerste keer langs maar was met de aangetroffen staat van het rioolwerk niet in staat deze te ontstoppen. 2e keer wanneer afvoerleidingen waren aangepast ontstopping verholpen en het afgesproken tarief in rekening gebracht. Verstopping deed zich 2 dagen later weer voor. Vakman is kosteloos een 3e keer langs geweest en heeft de verstopping verholpen. Op dit moment is het circa 2 maanden geleden en alles werkt naar behoren. Goede service!


Zeer tevreden

Regio Riool communiceren vooraf duidelijk wat ze gaan/kunnen doen en wat het gaat kosten. Ze waren binnen een uur op locatie en hebben het probleem vakkundig en grondig aangepakt en opgelost. Na de werkzaamheden hebben ze keurig informatie verschaft wat de situatie is en welke werkzaamheden ze uitgevoerd hebben. Daarbij hebben ze goed advies gegeven en punten waar we op moeten letten. Het kost wat geld, maar ben zeer tevreden.

Richard van der Sijde

Riool ontstoppen Gorinchem

Prima en snelle service

Martin Hoeflaak

Rioolprobleem Gouda

Goede informatie gekregen tijdens het telefoongesprek op zondag.Maandag om 9.00 uur stond Leon voor de deur. Het probleem is op een hele nette manier verholpen. Zeer tevreden.

H. Both