Reviews

Zeer tevreden over Regioriool.nl

Onlangs hebben jullie bij ons en onze buren aan de Vossenburchkade in Gouda het gemeenschappelijke riool vervangen. Bij deze wil ik jullie laten weten dat ik meer dan tevreden ben over;

– de offerte

– de uitvoeringstermijn

– de planning

– de uitvoering door de monteurs

– informatievoorziening over voortgang en meerwerk

– tijdelijke toiletvoorziening

– factuur na afloop

Een groot compliment voor de werkvoorbereiding en de monteurs!

Dhr M vd B uit Gouda

Goed bedrijf

Snel en netjes gewerkt

Femke

Ontstoppen Hardinxveld Giessendam

Na het telefoontje snel in actie om het probleem te verhelpen. Was met een klein uur volgens afspraak bij ons thuis en heeft de verstopping snel en met behulp van professioneel gereedschap verholpen.

Onstoppen Gouda

In de ochtend gebeld, in de avond zijn ze langsgeweest en binnen 3 kwartier was de ontstopping weg. Daarnaast nog een korte uitleg van de oorzaak.

Douchegoot ontstoppen Gouda

Onze douchegoot was volledig verstopt. Het water liep maar niet weg. Op ZONDAGmorgen om 9:30 gebeld, om 10:15 stond ie voor de deur. Binnen een kwartier was de ontstopping opgelost. Wat een super service!!

Verstopte afvoer Leerdam

Makkelijk te bereiken. Kwam in de avond. Was heel behulpzaam. Vriendelijk. Was binnen een uur klaar met onze erg erg verstopte afvoer. Onze complimenten. Beveel iedereen aan.

Verstopping verhelpen Ouderkerk aan den Ijssel

Leon Bonkestoter heft mij na het invullen van mijn verzoek tijdens het weekend telefonisch benadert om een eerste indruk te krijgen van de problematiek. Daarbij was het nog niet de noodzaak om het probleem in het weekend op te lossen. De maandag heeft hij na analyse vakkundig en zonder enig overlast de verstopping verholpen en vermeld waardoor de verstopping is veroorzaakt. Tevens heft hij met een camera kunnen laten zien dat de leiding geheel is gereinigd waarbij hij heeft aangegeven waar in het rioleringsstelsel het probleem zich voordeed en wat de oorzaak hiervan was zeer tevreden.

Rioolonstopping Leerdam

Bij een vermeende rioolontstopping op zaterdag gebeld met Rioolservice010. Meneer L ws zeer vriendelijk aan de telefoon en is gelijk onze kant op gereden..
Achteraf kon het probleem niet worden verholpen door een verkeerde diagnose… Meneer gebeld en samen tot een mooie oplossing gekomen voor de kosten.
We hebben het allemaal weleens een keer bij het verkeerde eind maar de keurige service van het op tijd komen en keurig te woord worden gestaan en de goede oplossing voor de kosten maakt dat ik niet zou schomen deze meneer nog eens te bellen..

Mill

Vriendelijke mannen. Was superblij omdat ze bij alles wat ze deden uitlegden hoe en wat. Tips gaven om zaken te verkomen. Ben gewoon ECHT tevreden.

Goed geholpen

Goed geholpen. Prettig in contact. Goede uitleg en advies

Snel en goed geholpen

Telefonisch kon een snelle afspraak dezelfde dag worden gemaakt.
Vooraf werden de financiële voorwaarden helder uitgelegd.
Deze afspraak werd stipt nagekomen.
Na een kort overleg ter plekke werd slagvaardig het probleem aangepakt, waarbij voortdurend verslag werd gedaan van wat werd aangetroffen en over de voortgang.
Binnen 5 kwartier was het probleem verholpen en werd dit middels de camera onderbouwd.

Gert

Afvoerprobleem verhelpen Goudriaan

Afspraken worden nagekomen, vriendelijk in het contact en zeer zorgvuldig in zijn werk. Het afvoerprobleem is uitstekend verholpen.

Karin

riool ontstoppen Streefkerk

Echt geweldige service. Gaan vrijdag avond op vakantie en laat dan net gisterenavond woensdag ons riool verstopt raken. Maar geen probleem en omdat hij begreep dat we op vakantie gingen dus eigenlijk geen avondje konden wachten kwam hij gelijk.Vriendelijk,netjes en snel!! Echt top!!

Annemiek

Riool ontstoppen Bodegraven

Ze konden gelijk dezelfde dag langskomen en hij hield ons goed telefonisch op de hoogte van de tijd dat hij zou komen.

Charlotte

Rioolprobleem Gouda

Goede informatie gekregen tijdens het telefoongesprek op zondag.Maandag om 9.00 uur stond Leon voor de deur. Het probleem is op een hele nette manier verholpen. Zeer tevreden.

H. Both

Riool ontstoppen Gorinchem

Prima en snelle service

Martin Hoeflaak

Zeer tevreden

Regio Riool communiceren vooraf duidelijk wat ze gaan/kunnen doen en wat het gaat kosten. Ze waren binnen een uur op locatie en hebben het probleem vakkundig en grondig aangepakt en opgelost. Na de werkzaamheden hebben ze keurig informatie verschaft wat de situatie is en welke werkzaamheden ze uitgevoerd hebben. Daarbij hebben ze goed advies gegeven en punten waar we op moeten letten. Het kost wat geld, maar ben zeer tevreden.

Richard van der Sijde

Riool ontstoppen Gouda

Deze rioolvakman kwam een eerste keer langs maar was met de aangetroffen staat van het rioolwerk niet in staat deze te ontstoppen. 2e keer wanneer afvoerleidingen waren aangepast ontstopping verholpen en het afgesproken tarief in rekening gebracht. Verstopping deed zich 2 dagen later weer voor. Vakman is kosteloos een 3e keer langs geweest en heeft de verstopping verholpen. Op dit moment is het circa 2 maanden geleden en alles werkt naar behoren. Goede service!

Super bedrijf

Super bedrijf, snelle service, goed contact.
Werken netjes. Probleem goed opgelost

Marieke De Boon

Snelle service

Snelle service. Ontzettend aardige en behulpzame medewerker

De Bont Gouda

Rioolontstopping Gouda

Fijne partij om zaken mee te doen

Liz

Ontstopping verhelpen Gouda

De rioolvakman kwam een eerste keer langs maar was met de aangetroffen staat van het rioolwerk niet in staat deze te ontstoppen. 2e keer wanneer afvoerleidingen waren aangepast ontstopping verholpen en het afgesproken tarief in rekening gebracht. Verstopping deed zich 2 dagen later weer voor. Vakman is kosteloos een 3e keer langs geweest en heeft de verstopping verholpen. Op dit moment is het circa 2 maanden geleden en alles werkt naar behoren. Goede service!

Jan

Blij mee!

Onze aansluiting op het riool was door verzakking afgebroken en lag niet meer op afschot. Lastige klus met allenhande gas- en elektriciteitskabels die in de weg lagen, maar keurig opelost met een nieuwe buis en aansluitingen. Ondanks natte kleigrond en koude omstandigheden perfect en snel gewerkt. Blij mee !👌👌🏻

Rick Lorsheijd

Top!

Mijn bad liep niet meer door na jaren al slechter lopende afvoer.
Mike en Leon moesten heel wat toeren uithalen maar het is ze gelukt op een leuke en prettige manier voor een schappelijke prijs. Top!

Tanja Gommers

Fantastisch!

Leon van regioriool was voor ons fantastisch! Een dag eerder zwaar opgelicht door rioolservice Vermeulen. (werken ook onder andere namen dus wees alert!) Wij uiteindelijk verder gezocht en kwamen bij Leon uit. Wat een top service! Duidelijk over de kosten en zeer vriendelijk. Betreurde het dat sommige bedrijven hun vak in een slecht daglicht plaatsen. Heeft direct verholpen wat de vorige klungel ons heeft aangericht. Zoek niet verder en bel deze jongens. Nogmaals super bedankt voor jullie service! Vriendelijke groet Toine Nugteren.

Toine Nugteren

Goede service

Goede service. Vriendelijk en deskundig personeel. Met de buurman gaan we een servicecontract afspreken met Regio Riool. 👍

Cees

Verhelpen verstopping in het riool

Zeer competente, vriendelijke professionals. Ze namen direct op (7.30u), stonden me heel vriendelijk te woord, gaven advies om de schade te beperken tot ze ter plaatse konden zijn en waren binnen anderhalf uur aanwezig. Wat prettig was aangezien ik in lichte staat van paniek verkeerde vanwege een overstromend toilet (door verstopping in het riool) in mijn appartement. Bij aankomst was Leon direct transparant over de mogelijkheden en eventuele kosten en ging hij heel vriendelijk & grondig te werk. Hij heeft het probleem verholpen en middels een camera inspectie de oorzaak gevonden.  Aangezien ik in een appartementencomplex woon wilde ik eerst met de VvE te overleggen alvorens de (18 meter diep liggende) leiding te laten herstellen, dus Regioriool kon niet direct overgaan tot deze werkzaamheden. Ik raad absoluut aan om hen in te schakelen bij eventuele problemen, zeker in een crisis is het ontzettend fijn dat je geholpen wordt door betrouwbare vakmensen (ipv dat er misbruik wordt gemaakt van de situatie)

Lizzy Jochems

Verstopping afvoer riool

Regioriool is echt een top bedrijf.
Afgelopen jaar is er al twee keer door een loodgieter naar het probleem gekeken maar na een tijd kwam hetzelfde probleem: water liep volop uit het overloop ventiel, weer terug.
Leon en Mitchell van Regioriool hebben het probleem- het bleek een verstopping van de afvoer vlakbij het riool te zijn- zeer vakkundig verholpen.  Het tarief was zeer schappelijk zeker in vergelijking met het tarief dat we al eerder betaald hadden maar waarna het probleem niet echt opgelost bleek te zijn. Keurige uitleg gehad van Leon hoe e.e.a. verholpen was enz.
Nogmaals: niets dan lof!!

René van der Sman

Aan te bevelen

Perfecte service; snel, vriendelijk, netjes, duidelijk prijs. Aan te bevelen voor iedereen die een verstopt riool heeft.

Erik Capel

Harde werkers

Goede jongens die hard werken!!

Gertjan van Voskuilen

Top bedrijf!

Vandaag ben ik geholpen door Yoeri en een collega zij hebben mijn bocht van de WC vervangen die was gescheurd en de keuken afvoer vervangen die zat los.

Ik heb zelden tot nooit zo een goede service gehad met veel transparantie over wat er aan de hand is , vooraf kosten besproken .etc etc.

Dit is echt een top bedrijf tussen alle andere oplichters die in deze branche rond lopen.

Joost Vlag

Verstopping verholpen

Vandaag gebeld en vandaag geholpen. verstopping verholpen. Vriendelijke en kundige mensen. Een aanrader

Miranda Does

Vakkundig advies

Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf. Ze waren snel aan huis en gaven vakkundig advies over de oplossing. Eerder dan verwacht werd er begonnen met de reparatie. Het viel mij op hoe vriendelijk en beleefd de mannen waren. Fijn is dat er van te voren een prijs wordt afgesproken, zodat je weet waar je aan toe bent. Prijs/kwaliteit is ook in orde. Ik zal dit bedrijf zeker ook aan anderen aanraden.

S.N

Snel en heel vriendelijk

Ik ben tevreden,probleem opgelost,geen torenhoge rekening,kwamen snel en heel vriendelijk.

Willeke Neeleman

Topbedrijf

Topbedrijf…
Snel,deskundig en vriendelijk geholpen voor een goede prijs door Youri.
Ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan.

Ron van Pelt
Reviews