Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Aan te bevelen

Perfecte service; snel, vriendelijk, netjes, duidelijk prijs. Aan te bevelen voor iedereen die een verstopt riool heeft.

Erik Capel

Verstopping afvoer riool

Regioriool is echt een top bedrijf.
Afgelopen jaar is er al twee keer door een loodgieter naar het probleem gekeken maar na een tijd kwam hetzelfde probleem: water liep volop uit het overloop ventiel, weer terug.
Leon en Mitchell van Regioriool hebben het probleem- het bleek een verstopping van de afvoer vlakbij het riool te zijn- zeer vakkundig verholpen.  Het tarief was zeer schappelijk zeker in vergelijking met het tarief dat we al eerder betaald hadden maar waarna het probleem niet echt opgelost bleek te zijn. Keurige uitleg gehad van Leon hoe e.e.a. verholpen was enz.
Nogmaals: niets dan lof!!

René van der Sman

Verhelpen verstopping in het riool

Zeer competente, vriendelijke professionals. Ze namen direct op (7.30u), stonden me heel vriendelijk te woord, gaven advies om de schade te beperken tot ze ter plaatse konden zijn en waren binnen anderhalf uur aanwezig. Wat prettig was aangezien ik in lichte staat van paniek verkeerde vanwege een overstromend toilet (door verstopping in het riool) in mijn appartement. Bij aankomst was Leon direct transparant over de mogelijkheden en eventuele kosten en ging hij heel vriendelijk & grondig te werk. Hij heeft het probleem verholpen en middels een camera inspectie de oorzaak gevonden.  Aangezien ik in een appartementencomplex woon wilde ik eerst met de VvE te overleggen alvorens de (18 meter diep liggende) leiding te laten herstellen, dus Regioriool kon niet direct overgaan tot deze werkzaamheden. Ik raad absoluut aan om hen in te schakelen bij eventuele problemen, zeker in een crisis is het ontzettend fijn dat je geholpen wordt door betrouwbare vakmensen (ipv dat er misbruik wordt gemaakt van de situatie)

Lizzy Jochems

Goede service

Goede service. Vriendelijk en deskundig personeel. Met de buurman gaan we een servicecontract afspreken met Regio Riool. 👍

Cees01

Fantastisch!

Leon van regioriool was voor ons fantastisch! Een dag eerder zwaar opgelicht door rioolservice Vermeulen. (werken ook onder andere namen dus wees alert!) Wij uiteindelijk verder gezocht en kwamen bij Leon uit. Wat een top service! Duidelijk over de kosten en zeer vriendelijk. Betreurde het dat sommige bedrijven hun vak in een slecht daglicht plaatsen. Heeft direct verholpen wat de vorige klungel ons heeft aangericht. Zoek niet verder en bel deze jongens. Nogmaals super bedankt voor jullie service! Vriendelijke groet Toine Nugteren.

Toine Nugteren