Wasbak ontstoppen in Nassau

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Nassau.

Wasbak ontstoppen Nassau

Heeft u problemen door een verstopte wasbak in uw keuken, badkamer of toilet? Hoe intenser de verstopping, hoe lastiger het zal zijn om uw wasbak te ontstoppen. Gelukkig schiet Regioriool.nl u te hulp! Als u kijkt naar de impact van de overlast kunt u misschien een inschatting maken van de mate waarin uw wasbak is verstopt. Dagelijks spoelt u etensresten, zeep, tandpasta en allerlei andere chemische middelen door de wasbak, waardoor de wasbak verstopt kan raken.

Regioriool.nl beschikt over professionele apparatuur waarmee uw probleem snel gevonden en verholpen is. Door onze geavanceerde camerasystemen kunnen wij meteen bepalen wat het formaat van de verstopping is.

Bent u woonachtig in Nassau en heeft u problemen met een verstopte wasbak? Neem dan contact met ons op of vul vrijblijvend het offerteformulier in.

Noodsituatie in Nassau?

In geval van nood zijn onze experts uit Nassau 24/7 beschikbaar.

Wasbak ontstoppen tips

Om u wasbak te ontstoppen kan u proberen een liter kokend water met bakingsoda of huishoudsoda te mengen. Zodra u dit mengsel door de wasbak giet moet u het 24 uur laten intrekken. Heeft u dit gedaan? Spoel dan de wasbak nog een keer door met een liter kokend water.

Wat ook voor een effectief middel is voor het oplossen van verstoppingen is een plopper. Houd het rubberen gedeelte kort onder het warme water en plaats deze over de afvoer. Beweeg de stok op en neer totdat u de verstopping los voelt komen. De resten kunnen met de hand verwijderd worden.

Werken deze methodes niet of heeft u geen zin in vieze handen? Regioriool.nl zal uw wasbak vakkundig ontstoppen. Bel meteen of maak vrijblijvend een afspraak.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Nassau

Problemen met een verstopte wasbak in uw bedrijfspand? 24/7 het hele jaar door staan wij voor u klaar! Wij begrijpen als geen ander hoe onaangenaam het is om overlast te ervaren van een verstopping wanneer u dagelijks personeel en klanten over de vloer heeft. Wij lossen uw probleem onmiddellijk voor u op.

Ontstoppen

Riolering vervangen Nassau

Naast ons specialisme om verstoppingen te verhelpen hebben wij ook nog andere vaardigheden. Wij kunnen ook nieuwe rioleringen aanleggen. Wij zullen u een passend advies geven.

Riolering

Riolering onder de loep Nassau

Al enige tijdje last van verstoppingen? Wij kunnen bij u langs komen in Nassau voor een uitgebreide controle. Wij hebben alle benodigdheden om uw riool volledig te inspecteren. U ontvangt van ons een rapport met een passend advies.

Regioriool.nl voorkomt een verstopte wasbak

Voorkomen is beter dan ontstoppen. Maar hoe voorkomt u dat uw wasbak verstopt raakt? Maak een afspraak bij Regioriool.nl en laat u adviseren over een periodieke controle. Wij komen een aantal keer per jaar bij u langs in Nassau om uw riool grondig te controleren op (beginnende) verstoppingen. Zo bent u ervan verzekerd dat u geen overlast zult ervaren van verstoppingen of overstromingen in uw woning. Heeft u tussentijds een spoedgeval? Uiteraard staan wij dan direct voor u klaar! Hieronder een aantal tips van onze experts om een verstopping te voorkomen:

  • Verwijder na het kammen uw haren uit de gootsteen
  • Spoel zo min mogelijk etensresten door de afvoer
  • Maak uw wasbak geregeld schoon met soda en azijn
  • Dek het afvoerputje af met een zeefje

Wasbak verstopt?

Maakt u zich vooral niet druk. Vaak kunnen wij het probleem gelijk verhelpen. Onze experts specialisten hebben al jarenlange ervaring met het ontstoppen van wasbakken. Onze experts hebben de kennis en materialen in huis om uw probleem snel op te lossen. Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op met onze professionals. Ons team is 24 uur per dag te bereiken. Wasbak verstopt? Neem meteen contact met ons op.

Hoe kan u een verstopping in uw wasbak in Nassau voorkomen?

Een verstopping voorkomen in Nassau is altijd fijner dan ontstoppen. Daarom hebben wij een aantal tips voor u opgesteld hoe u een verstopping in uw wasbak kan voorkomen.

1. De afvoer schoonspoelen

Spoel de afvoer minstens één keer per maand door met heet water. Het hete water neemt het vuil mee, waardoor er minder snel ophopingen ontstaan in de afvoer. Wilt u het met wat sterker spul reinigen? Dan kunt u de afvoer doorspoelen met heet water in combinatie met soda. Soda is een extremer middel waardoor er meer hardnekkig vuil wordt doorspoelt.

2. Chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers om uw afvoer mee door te spoelen. Chemische ontstoppers doen vaak meer kwaad dan goed voor uw afvoer. Laat deze middelen achterwege en spoel de afvoer door met heet water of schakel een ontstoppingsdienst in.

3. Afvoerzeefje plaatsen

Heeft u al een afvoerzeefje in uw wasbak? Afvoerzeefjes houden zeepresten, etensresten, vuil en haren tegen. Met een afvoerzeefje in de wasbak houdt u veel dingen tegen waarvan u niet wilt dat het in de afvoer komt. Dit is een vrij eenvoudig middel om verstoppingen te voorkomen. Zorg er ook voor dat u deze ook regelmatig schoonmaakt, anders kan het soms als nog in de afvoer terecht komen. Verwijder bijvoorbeeld haren en de etensresten uit het zeefje. Maak ook de rest van de wasbak regelmatig schoon. Dit is een gemakkelijke manier om een verstopping te voorkomen.

4. Geen resten wegspoelen

Zorg ervoor dat u geen etensresten of vet in uw wasbak wegspoelt. Dit kan namelijk gaan ophopen in uw afvoer, waardoor er een verstopping ontstaat. Gooi uw etensresten gewoon in de prullenbak en voorkom een verstopping.
Heeft u ondanks deze tips toch een verstopte wasbak in Nassau? Dit is uiteraard enorm vervelend. Schakel Regioriool.nl in en laat uw wasbak ontstoppen.

Rioolontstopping

Onze diensten in Rotterdam

Benieuwd welke diensten wij nog meer aanbieden? Hieronder bevindt zich een korte selectie. Heeft u een vraag? Neem dan gerust eens contact op met onze deskundigen.

Riool verstopt in Nassau? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Nassau? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Rotterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Heeft u te maken met een verstopte wasbak dan kan u altijd proberen om de wasbak zelf te ontstoppen. Lukt dit niet? Dan is ons advies om een professional in te schakelen. Een professional beschikt over de benodigde kennis en materialen om dit correct op te lossen. Zo kan u er vanuit gaan dat uw wasbak goed ontstopt wordt en hoeft u zich er niet meer druk over te maken.

Elke wasbak en verstopping is anders, daarom kunnen wij helaas geen standaard prijskaartje hangen aan het ontstoppen van een wasbak. Wel kunnen wij vertellen wat onze tarieven zijn voor 30 minuten. Bij ons heeft u voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 exclusief btw.

Een wasbak in Nassau kan verstopt zijn geraakt door bijvoorbeeld haren, tandpasta, zeepresten en overige restjes die in de afvoer terecht zijn gekomen. Ook kan het zijn dat er veel vuil in de sifon is gekomen en dat de verstopping daardoor is ontstaan.
Een verstopte wasbak in Nassau is te herkennen aan water dat steeds langzamer wegloopt door de afvoer en een wasbak die helemaal niet meer leegstroomt en dus overloopt.
Dat is nooit met 100% zekerheid te zeggen, maar er zijn diverse voorzorgmaatregelen die u kan nemen waardoor u de kans tot een verstopping aanzienlijk kleiner maakt. Als eerst kunt u de afvoer maandelijks preventief schoonspoelen. Daarnaast is het verstandig om een afvoerzeefje te plaatsen. Een afvoerzeefje kan resten tegen houden en zorgt ervoor dat deze resten niet in de afvoer terecht komen.

Contact opnemen?

Wij zijn de professionals uit Nassau voor het ontstoppen van wasbakken. Wij streven altijd naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Wasbak ontstoppen Nassau