Wasbak ontstoppen in Bernheze

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Bernheze. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Wasbak ontstoppen Bernheze

Heeft u ongemak van een verstopte wasbak? Hoe hardnekkiger de verstopping, hoe lastiger het zal zijn om uw wasbak te ontstoppen. Gelukkig schiet Regioriool.nl u te hulp! Als u kijkt naar de invloed van de overlast kan u wellicht een inschatting maken van de heftigheid van de verstopping in uw wasbak. Op dagelijkse basis spoelt u misschien wel etensresten, zeep, tandpasta en andere middelen door de wasbak, waardoor de wasbak verstopt kan raken.

Regioriool.nl beschikt over professionele apparatuur waarmee uw probleem snel gevonden en opgelost is. Door onze complexe camerasystemen kunnen wij gelijk bepalen wat het formaat van de verstopping is.

Heeft u een verstopping in uw wasbak en woont u in Bernheze? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak.

Noodsituatie in Bernheze?

In een noodsituatie zijn onze vakmannen uit Bernheze 24 uur per dag bereikbaar.

Wasbak ontstoppen tips

U kan proberen uw wasbak te ontstoppen met het mengen van een pak huishoudsoda of bakingsoda en een liter kokend water. Zodra u dit mengsel door de wasbak giet moet u het 24 uur laten inweken. Heeft u dit gedaan? Spoel dan de wasbak nogmaals door met een liter kokend water.

De ouderwetse rubberen plopper blijft een effectief middel om een kleine verstopping mee te verhelpen. Houd het rubberen gedeelte kort onder het warme water en plaats deze over de afvoer. Beweeg de stok op en neer totdat u de verstopping los voelt komen. De restjes die overblijven kunt u met de hand verwijderen.

Heeft u geen plopper in huis of geen zin in vieze handen? Laat ons u helpen. Wij van Regioriool.nl kunnen uw wasbak vakkundig ontstoppen. Bel direct of maak vrijblijvend een afspraak!

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Bernheze

Als eigenaar hinder van een verstopte wasbak in uw kantoorpand? 24/7 het hele jaar door staan wij voor u klaar! Wij snappen als geen ander hoe onaangenaam is om problemen te hebben met een verstopte wasbak. Wij lossen het snel voor u op!

Ontstoppen

Riolering vervangen Bernheze

Onze medewerkers zijn niet alleen gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Ook kunnen wij nieuwe rioleringen aanleggen indien nodig. Wij kunnen u een passend advies geven.

Riolering

Riolering onder de loep Bernheze

Heeft u al een poos problemen met verstoppingen? Wij kunnen bij u langs komen in Bernheze voor een nauwkeurige controle. We zetten onze professionele middelen in om uw riool van top tot teen te controleren. Wij leveren u een uitgebreid rapport met een passend advies.

Regioriool.nl voorkomt een verstopte wasbak

Voorkomen is beter dan ontstoppen. Maar hoe voorkomt u dat uw wasbak verstopt raakt? Maak een afspraak bij Regioriool.nl en laat u adviseren over een periodieke controle. Wij komen een aantal keer per jaar bij u langs in Bernheze om uw riool grondig te controleren op (beginnende) verstoppingen. Zo bent u ervan verzekerd dat u geen overlast zult ervaren van verstoppingen of overstromingen in uw woning. Heeft u tussentijds een spoedgeval? Uiteraard staan wij dan direct voor u klaar! Hieronder een aantal tips van onze experts om een verstopping te voorkomen:

  • Verwijder na het kammen uw haren uit de gootsteen
  • Spoel zo min mogelijk etensresten door de afvoer
  • Maak uw wasbak geregeld schoon met soda en azijn
  • Dek het afvoerputje af met een zeefje

Wasbak verstopt?

Maakt u zich niet druk. Verstoppingen in wasbakken zijn vrijwel altijd direct te verhelpen. Onze experts doen al jaren niets anders dan verstopte wasbakken verhelpen. Onze deskundigen hebben de kennis en materialen in huis om uw probleem snel op te lossen. Mocht u hierover of over andere zaken nog vragen hebben. Bel gerust onze experts. Ons team is 24 uur per dag te bereiken. Wasbak verstopt? Neem gelijk contact met ons op.

Hoe kan u een verstopping in uw wasbak in Bernheze voorkomen?

Een verstopping voorkomen in Bernheze is altijd fijner dan ontstoppen. Daarom hebben wij een aantal tips voor u opgesteld hoe u een verstopping in uw wasbak kan voorkomen.

1. De afvoer schoonspoelen

Spoel de afvoer minstens één keer per maand door met heet water. Het hete water neemt het vuil mee, waardoor er minder snel ophopingen ontstaan in de afvoer. Wilt u het met wat sterker spul reinigen? Dan kunt u de afvoer doorspoelen met heet water in combinatie met soda. Soda is een extremer middel waardoor er meer hardnekkig vuil wordt doorspoelt.

2. Chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers om uw afvoer mee door te spoelen. Chemische ontstoppers doen vaak meer kwaad dan goed voor uw afvoer. Laat deze middelen achterwege en spoel de afvoer door met heet water of schakel een ontstoppingsdienst in.

3. Afvoerzeefje plaatsen

Heeft u al een afvoerzeefje in uw wasbak? Afvoerzeefjes houden zeepresten, etensresten, vuil en haren tegen. Met een afvoerzeefje in de wasbak houdt u veel dingen tegen waarvan u niet wilt dat het in de afvoer komt. Dit is een vrij eenvoudig middel om verstoppingen te voorkomen. Zorg er ook voor dat u deze ook regelmatig schoonmaakt, anders kan het soms als nog in de afvoer terecht komen. Verwijder bijvoorbeeld haren en de etensresten uit het zeefje. Maak ook de rest van de wasbak regelmatig schoon. Dit is een gemakkelijke manier om een verstopping te voorkomen.

4. Geen resten wegspoelen

Zorg ervoor dat u geen etensresten of vet in uw wasbak wegspoelt. Dit kan namelijk gaan ophopen in uw afvoer, waardoor er een verstopping ontstaat. Gooi uw etensresten gewoon in de prullenbak en voorkom een verstopping.
Heeft u ondanks deze tips toch een verstopte wasbak in Bernheze? Dit is uiteraard enorm vervelend. Schakel Regioriool.nl in en laat uw wasbak ontstoppen.

Rioolontstopping

Onze diensten in Rotterdam

Vraagt u zich af welke diensten wij nog meer aanbieden? Hieronder wordt het in het kort weergegeven. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op en dan helpen wij u verder.

Riool verstopt in Bernheze? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Bernheze? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Rotterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Heeft u te maken met een verstopte wasbak dan kan u altijd proberen om de wasbak zelf te ontstoppen. Lukt dit niet? Dan is ons advies om een professional in te schakelen. Een professional beschikt over de benodigde kennis en materialen om dit correct op te lossen. Zo kan u er vanuit gaan dat uw wasbak goed ontstopt wordt en hoeft u zich er niet meer druk over te maken.

Elke wasbak en verstopping is anders, daarom kunnen wij helaas geen standaard prijskaartje hangen aan het ontstoppen van een wasbak. Wel kunnen wij u vertellen dat wij zeer voordelige voorrijkosten hanteren. Neem voor een volledige prijsindcatie contact met ons op..

Een wasbak in Bernheze kan verstopt zijn geraakt door bijvoorbeeld haren, tandpasta, zeepresten en overige restjes die in de afvoer terecht zijn gekomen. Ook kan het zijn dat er veel vuil in de sifon is gekomen en dat de verstopping daardoor is ontstaan.
Een verstopte wasbak in Bernheze is te herkennen aan water dat steeds langzamer wegloopt door de afvoer en een wasbak die helemaal niet meer leegstroomt en dus overloopt.
Dat is nooit met 100% zekerheid te zeggen, maar er zijn diverse voorzorgmaatregelen die u kan nemen waardoor u de kans tot een verstopping aanzienlijk kleiner maakt. Als eerst kunt u de afvoer maandelijks preventief schoonspoelen. Daarnaast is het verstandig om een afvoerzeefje te plaatsen. Een afvoerzeefje kan resten tegen houden en zorgt ervoor dat deze resten niet in de afvoer terecht komen.

Contact opnemen?

Wij zijn gespecialiseerd in verstopte wasbakken en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Wasbak ontstoppen Bernheze