Wasbak ontstoppen in Asten

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Asten.

Wasbak ontstoppen Asten

Heeft u ongemak van een verstopping in uw wasbak? Hoe intenser de verstopping, hoe lastiger het zal zijn om uw wasbak te ontstoppen. Gelukkig schiet Regioriool.nl u te hulp! Als u kijkt naar de overlast kan u wellicht een inschatting maken van de heftigheid van de verstopping in uw wasbak. Dagelijks spoelt u etensresten, zeep, tandpasta en allerlei andere chemische middelen door de wasbak, waardoor de wasbak verstopt kan raken.

Regioriool.nl beschikt over professionele apparatuur waardoor uw probleem snel verholpen is. Door gebruik te maken van geavanceerde camerasystemen kunnen wij direct bepalen wat de graad van de verstopping is.

Bent u woonachtig in Asten en heeft u problemen met een verstopping in uw wasbak? Maak dan een afspraak of vul het offerteformulier in.

Noodsituatie in Asten?

Bij noodgevallen zijn onze professionals uit Asten 24 uur per dag beschikbaar.

Wasbak ontstoppen tips

U kunt beginnen met het mengen van een pak bakingsoda of huishoudsoda met een liter kokend water. Giet dit mengsel in de wasbak en laat het 24 uur inweken. Hierna kunt u uw wasbak nogmaals doorspoelen met een liter kokend water.

De ouderwetse rubberen plopper blijft een effectief middel om een kleine verstopping mee te verhelpen. Houd het rubberen gedeelte kort onder het warme water en plaats deze over de afvoer. Beweeg de stok op en neer totdat u de verstopping los voelt komen. U kunt de resten met de hand verwijderen.

Heeft u geen plopper in huis of geen zin in vieze handen? Regioriool.nl zal uw wasbak vakkundig ontstoppen. Bel direct of maak vrijblijvend een afspraak!

regioriool

Voor bedrijven in Asten

Als ondernemer last van een verstopte wasbak in uw bedrijfspand? Ook hier staan wij 24/7 voor u klaar! Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is om overlast te ervaren van een verstopping wanneer u dagelijks personeel en klanten over de vloer heeft. Wij lossen het direct voor u op!
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Riolering vervangen Asten

Niet alleen zijn wij gespecialiseerd om iedere vorm van verstoppingen in uw afvoer of riool te verhelpen. Ook kunnen wij een volledige nieuwe riolering aanleggen indien nodig. We zullen u passend adviseren.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Riolering onder de loep Asten

Ervaart u al enige tijd overlast van een verstopte wasbak? Wij komen bij u langs in Asten voor een grondige controle. We zetten onze professionele middelen in om uw riool van top tot teen te controleren. U ontvangt een uitgebreid rapport met een passend advies.

Wasbak ontstoppen in Asten

Regioriool.nl is zeer actief in Asten en de omgeving om wasbakken te ontstoppen. Wij kunnen vrijwel overal snel ter plaatse zijn en de nodige service naar wens leveren. Hieronder een opsomming van enkele plaatsen waarin wij dagelijks bij de mensen thuis komen. Staat uw woonplaats hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, de kans is groot dat wel alsnog uw verstopte wasbak kunnen ontstoppen.

Regioriool.nl voorkomt een verstopte wasbak

Voorkomen is beter dan ontstoppen. Maar hoe voorkomt u dat uw wasbak verstopt raakt? Maak een afspraak bij Regioriool.nl en laat u adviseren over een periodieke controle. Wij komen een aantal keer per jaar bij u langs in Asten om uw riool grondig te controleren op (beginnende) verstoppingen. Zo bent u ervan verzekerd dat u geen overlast zult ervaren van verstoppingen of overstromingen in uw woning. Heeft u tussentijds een spoedgeval? Uiteraard staan wij dan direct voor u klaar! Hieronder een aantal tips van onze experts om een verstopping te voorkomen:

  • Verwijder na het kammen uw haren uit de gootsteen
  • Spoel zo min mogelijk etensresten door de afvoer
  • Maak uw wasbak geregeld schoon met soda en azijn
  • Dek het afvoerputje af met een zeefje

Wasbak verstopt?

Geen zorgen. In vrijwel alle gevallen lossen wij het direct op. Onze monteurs doen al jaren niets anders dan verstopte wasbakken verhelpen. Dus met alle jarenlange ervaring en professioneel gereedschap is het probleem snel opgelost. Mocht u hierover of over andere zaken nog vragen hebben. Bel gerust onze monteurs. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u zo goed mogelijk te helpen. Wasbak verstopt? Bel Regioriool.nl.

Onze diensten in Rotterdam

Hieronder vindt u een kleine greep uit onze diensten in Asten. Heeft u vragen of kunt u op onze website niet vinden wat u zoek? Neem dan gerust contact met ons op.

Riool verstopt in Asten? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Asten? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Rotterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in verstopte wasbakken en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Wasbak ontstoppen Asten