Wasbak ontstoppen in Asten

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Asten.

Wasbak ontstoppen Asten

Heeft u ongemak van een verstopping in uw wasbak? Hoe intenser de verstopping, hoe lastiger het zal zijn om uw wasbak te ontstoppen. Gelukkig schiet Regioriool.nl u te hulp! Als u kijkt naar de overlast kan u wellicht een inschatting maken van de heftigheid van de verstopping in uw wasbak. Dagelijks spoelt u etensresten, zeep, tandpasta en allerlei andere chemische middelen door de wasbak, waardoor de wasbak verstopt kan raken.

Regioriool.nl beschikt over professionele apparatuur waardoor uw probleem snel verholpen is. Door gebruik te maken van geavanceerde camerasystemen kunnen wij direct bepalen wat de graad van de verstopping is.

Bent u woonachtig in Asten en heeft u problemen met een verstopping in uw wasbak? Maak dan een afspraak of vul het offerteformulier in.

Noodsituatie in Asten?

Bij noodgevallen zijn onze professionals uit Asten 24 uur per dag beschikbaar.

Wasbak ontstoppen tips

U kunt beginnen met het mengen van een pak bakingsoda of huishoudsoda met een liter kokend water. Dit mengsel moet u in uw wasbak gieten. Laat dit vervolgens 24 uur intrekken. Hierna kunt u uw wasbak nogmaals doorspoelen met een liter kokend water.

Als deze methode niet heeft gewerkt kunt u altijd nog een plopper gebruiken. Plaats het rubberen gedeelte over de afvoer nadat u hem kort onder het warme water hebt gehouden. Beweeg vervolgens de stok op en neer totdat de verstopping los komt. De resten kunnen met de hand verwijderd worden.

Lukt dit niet? Of heeft u geen plopper in huis? Laat ons u helpen. Wij van Regioriool.nl kunnen uw wasbak vakkundig ontstoppen. Bel direct of maak vrijblijvend een afspraak!

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Asten

Een verstopte wasbak in uw bedrijfspand? Ook hier staan wij het gehele jaar voor u klaar! Wij snappen als geen ander hoe vervelend is om problemen te hebben met een verstopte wasbak. Wij lossen het snel voor u op!

Ontstoppen

Riolering vervangen Asten

Onze medewerkers zijn niet alleen gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Wij kunnen ook namelijk nieuwe rioleringen aanleggen. Wij kunnen u een passend advies geven.

Riolering

Riolering onder de loep Asten

Heeft u al een poos problemen met verstoppingen? Wij kunnen bij u langs komen in Asten voor een uitgebreide controle. We zetten onze professionele middelen in om uw riool van top tot teen te controleren. U ontvangt van ons een uitgebreid rapport met een passend advies.

Regioriool.nl voorkomt een verstopte wasbak

Voorkomen is beter dan ontstoppen. Maar hoe voorkomt u dat uw wasbak verstopt raakt? Maak een afspraak bij Regioriool.nl en laat u adviseren over een periodieke controle. Wij komen een aantal keer per jaar bij u langs in Asten om uw riool grondig te controleren op (beginnende) verstoppingen. Zo bent u ervan verzekerd dat u geen overlast zult ervaren van verstoppingen of overstromingen in uw woning. Heeft u tussentijds een spoedgeval? Uiteraard staan wij dan direct voor u klaar! Hieronder een aantal tips van onze experts om een verstopping te voorkomen:

  • Verwijder na het kammen uw haren uit de gootsteen
  • Spoel zo min mogelijk etensresten door de afvoer
  • Maak uw wasbak geregeld schoon met soda en azijn
  • Dek het afvoerputje af met een zeefje

Wasbak verstopt?

U hoeft zich geen zorgen te maken. Vaak kunnen wij het probleem meteen verhelpen. Onze experts specialisten hebben al jarenlange ervaring met het ontstoppen van wasbakken. Onze monteurs kunnen uw probleem dus snel oplossen. Als u nog vragen heeft of u graag wat meer informatie wilt neem dan gerust eens contact met onze professionals op. Onze vakspecialisten zijn 24 uur per dag te bereiken. Heeft u een verstopte wasbak? Neem dan meteen contact met ons op.

Hoe kan u een verstopping in uw wasbak in Asten voorkomen?

Een verstopping voorkomen in Asten is altijd fijner dan ontstoppen. Daarom hebben wij een aantal tips voor u opgesteld hoe u een verstopping in uw wasbak kan voorkomen.

1. De afvoer schoonspoelen

Spoel de afvoer minstens één keer per maand door met heet water. Het hete water neemt het vuil mee, waardoor er minder snel ophopingen ontstaan in de afvoer. Wilt u het met wat sterker spul reinigen? Dan kunt u de afvoer doorspoelen met heet water in combinatie met soda. Soda is een extremer middel waardoor er meer hardnekkig vuil wordt doorspoelt.

2. Chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers om uw afvoer mee door te spoelen. Chemische ontstoppers doen vaak meer kwaad dan goed voor uw afvoer. Laat deze middelen achterwege en spoel de afvoer door met heet water of schakel een ontstoppingsdienst in.

3. Afvoerzeefje plaatsen

Heeft u al een afvoerzeefje in uw wasbak? Afvoerzeefjes houden zeepresten, etensresten, vuil en haren tegen. Met een afvoerzeefje in de wasbak houdt u veel dingen tegen waarvan u niet wilt dat het in de afvoer komt. Dit is een vrij eenvoudig middel om verstoppingen te voorkomen. Zorg er ook voor dat u deze ook regelmatig schoonmaakt, anders kan het soms als nog in de afvoer terecht komen. Verwijder bijvoorbeeld haren en de etensresten uit het zeefje. Maak ook de rest van de wasbak regelmatig schoon. Dit is een gemakkelijke manier om een verstopping te voorkomen.

4. Geen resten wegspoelen

Zorg ervoor dat u geen etensresten of vet in uw wasbak wegspoelt. Dit kan namelijk gaan ophopen in uw afvoer, waardoor er een verstopping ontstaat. Gooi uw etensresten gewoon in de prullenbak en voorkom een verstopping.
Heeft u ondanks deze tips toch een verstopte wasbak in Asten? Dit is uiteraard enorm vervelend. Schakel Regioriool.nl in en laat uw wasbak ontstoppen.

Rioolontstopping

Onze diensten in Rotterdam

Hieronder bevindt zich een kleine selectie van onze diensten in Asten. Heeft u vragen of kunt u op onze website niet vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op.

Riool verstopt in Asten? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Asten? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Rotterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Heeft u te maken met een verstopte wasbak dan kan u altijd proberen om de wasbak zelf te ontstoppen. Lukt dit niet? Dan is ons advies om een professional in te schakelen. Een professional beschikt over de benodigde kennis en materialen om dit correct op te lossen. Zo kan u er vanuit gaan dat uw wasbak goed ontstopt wordt en hoeft u zich er niet meer druk over te maken.

Elke wasbak en verstopping is anders, daarom kunnen wij helaas geen standaard prijskaartje hangen aan het ontstoppen van een wasbak. Wel kunnen wij vertellen wat onze tarieven zijn voor 30 minuten. Bij ons heeft u voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 exclusief btw.

Een wasbak in Asten kan verstopt zijn geraakt door bijvoorbeeld haren, tandpasta, zeepresten en overige restjes die in de afvoer terecht zijn gekomen. Ook kan het zijn dat er veel vuil in de sifon is gekomen en dat de verstopping daardoor is ontstaan.
Een verstopte wasbak in Asten is te herkennen aan water dat steeds langzamer wegloopt door de afvoer en een wasbak die helemaal niet meer leegstroomt en dus overloopt.
Dat is nooit met 100% zekerheid te zeggen, maar er zijn diverse voorzorgmaatregelen die u kan nemen waardoor u de kans tot een verstopping aanzienlijk kleiner maakt. Als eerst kunt u de afvoer maandelijks preventief schoonspoelen. Daarnaast is het verstandig om een afvoerzeefje te plaatsen. Een afvoerzeefje kan resten tegen houden en zorgt ervoor dat deze resten niet in de afvoer terecht komen.

Contact opnemen?

Wij zijn de experts uit Asten voor het ontstoppen van wasbakken. Wij streven altijd naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Wasbak ontstoppen Asten