Keukenafvoer ontstoppen Velsen

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Velsen. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Keukenafvoer ontstoppen in Velsen

De kans dat uw keukenafvoer vroeg of laat verstopt raakt, is erg groot. Dagelijks spoelt u etensresten, sop en andere chemicaliën door de keukenafvoer. Wij zijn zelfs wel eens een spijker tegen gekomen. Last van een verstopte keukenafvoer? Schakel dan gelijk de hulp in van een deskundige. Met onze hedendaagse technologie en camera’s hebben wij het probleem in uw afvoer in een mum van tijd vastgesteld. Daarna werken onze gekwalificeerde experts zorgvuldig en grondig tot uw keukenafvoer weer als vanouds werkt.

De deskundigen staan 24 uur per dag het hele jaar door voor u klaar voor alle verstoppingen. Als professionals zijn wij ons volledig bewust van hoe lastig een verstopte keukenafvoer kan zijn. Wij zijn zeer snel op locatie en zijn vooraf transparant over de werkzaamheden en kosten. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel in geval van nood direct met onze monteurs!

Noodgeval in Velsen?

Bel ons direct! We staan 24/7 voor u klaar in Velsen.

Keukenafvoer verstopt in Velsen? De meest voorkomende oorzaken

Is uw keukenafvoer verstopt? Dan kan dit veel problemen veroorzaken. Uw wasbak staat inmiddels tot de nok gevuld met water of er komt een vervelende geur uit de keukenafvoer. Om te leren hoe u dit had kunnen vermijden, is het van groot belang te weten wat de meest voorkomende oorzaken zijn.

U hebt vast wel gehoord dat het niet slim is om uw frituurpan in de gootsteen te legen, maar misschien is het u ontgaan dat zelfs kleine hoeveelheden vet en olie schadelijk zijn. Geringe hoeveelheden olie kunnen aan de binnenkant van de afvoer blijven kleven en zo voor verstoppingen zorgen. Zeepresten kunnen zich vastzetten aan de binnenwand van de afvoer. Spoel voldoende water na bij het handen wassen om dit tegen te gaan.

Etensresten zijn de meest voorkomende oorzaak voor een verstopte keukenafvoer. Het lijkt onschuldig om uw bord of kommetje even af te spoelen, maar dit is juist het moment waarin problemen kunnen ontstaan. Voor grotere hoeveelheden zoals soep of saus adviseren wij om deze in een leeg pak of fles op te vangen en weg te gooien.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Velsen

Zoekt u 24/7 service voor uw onderneming in Velsen? Regioriool.nl staat voor u klaar. Niet alleen komen wij dag en nacht bij de mensen thuis, ook voor uw bedrijf staan wij klaar wanneer het nodig is.

Ontstoppen

Rioolspecialist in Velsen

Blijkt de verstopping niet in de afvoer te zitten maar in het riool? Geen probleem! Wij zijn gespecialiseerd in ontstoppen, repareren en onderhouden van vrijwel ieder soort riool.

Riolering

Onder de loep in Velsen

Al langere tijd last van een verstopte keukenafvoer en woont u in Velsen? Met onze rioolcamera’s hebben wij snel achterhaald wat het probleem is. Hierna zullen wij dit deskundig en snel voor u oplossen.

Verstopte keukenafvoer voorkomen

Wij zeggen altijd: voorkomen is beter dan ontstoppen! Helaas is dit niet altijd mogelijk. U kunt zorg dragen voor het niet doorspoelen van vet en etensresten, maar dat garandeert niet dat u nooit met een verstopping te maken krijgt. Wat u wel kan doen is Regioriool.nl een periodieke controle voor uw keukenafvoer laten uitvoeren. Met een nauwkeurige inspectie en waar nodig een directe reiniging van uw keukenafvoer en riolering, helpen wij u verstoppingen en extra kosten te vermijden.

Keukenafvoer ontstoppen in Velsen?

U hoeft niet in paniek te raken. Wij zijn al jarenlang actief met het ontstoppen van keukenafvoeren in Velsen. Door de jarenlange ervaring en onze professionele materialen waar wij in bezit van zijn is uw probleem zo opgelost. Wilt u meer weten over het ontstoppen van keukenafvoeren? Neem dan contact op met onze professionals. Wij helpen u graag en wij zijn 24/7 bereikbaar. Dus last van een verstopte keukenafvoer? Bel Regioriool.nl.

Hoe voorkomt u een verstopping in uw keukenafvoer in Velsen?

Het hebben van een verstopping in uw keukenafvoer in Velsen is uiteraard enorm vervelend. Daarom hebben wij een stappenplan voor u opgesteld hoe u dit kan voorkomen.

1. Geen etensresten doorspoelen

De eerste stap voor het voorkomen van verstoppingen heeft te maken met etensresten. Heel veel mensen spoelen eten door hun keukenafvoer. Hoe gemakkelijk dat ook is kan dit veel schade aanbrengen. Door etensresten door de afvoer te spoelen kunnen er namelijk verstoppingen ontstaan. Spoel naast eten ook geen vet of olie door uw keukenafvoer. Dit is namelijk net zo schadelijk als de etensresten voor uw afvoer.

2. Vermijd chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers voor het schoonmaken van uw keukenafvoer. Door het gebruik van chemische ontstoppers kan de verstopping namelijk erger worden. Ze doen vaak meer kwaad dan dat ze uw keukenafvoer schoonhouden.

3. Afvoerzeef plaatsen

Plaats boven de afvoer een afvoerzeef. Een afvoerzeef houdt vuil, zeepresten en toch nog wat eventuele etensresten tegen. Door zo’n zeef verkleint u de kans op verstoppingen in uw afvoer. Maak deze zeefjes ook regelmatig schoon. Zo voorkomt u dat de ophoping aan resten uit de zeef niet per ongeluk in de afvoer terecht komen.

4. Preventief schoonmaken

U kunt uw keukenafvoer preventief schoonmaken met heet water en soda. Dit zorgt ervoor dat uw afvoer volledig gereinigd wordt. Dit doet u door heet water door uw keukenafvoer te gieten. Het water neemt vuil mee en zorgt ervoor dat het niet blijft hangen aan de randen van de afvoer. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen combineer dit dan met soda. Soda is een heftiger middel wat hardnekkiger vuil uit uw afvoer kan doorspoelen. Het is aan te raden om dit minstens één keer per maand te doen.
Is de keukenafvoer alsnog verstopt geraakt? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Neem contact op met Regioriool.nl uit Velsen om uw keukenafvoer vakkundig te laten ontstoppen.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Velsen

Verstopte keukenafvoer in Velsen? Zelf proberen is een flinke klus en zelf aan de slag gaan gaat vaak gepaard met de verkeerde middelen. Aarzel niet en schakel de specialisten in van Regioriool.nl om uw probleem te verhelpen. Hieronder bevindt zich een greep uit ons diensten aanbod.

Riool verstopt in Velsen? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Velsen? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Velsen? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen keukenafvoer ontstoppen Velsen

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als u een verstopte keukenafvoer heeft is dit uiteraard enorm vervelend. Om dit op te lossen kunt u proberen zelf de keukenafvoer te ontstoppen of u schakelt meteen een expert in. Zelf kunt u het proberen te ontstoppen door heet water en soda door de afvoer te spoelen. Doe dit niet meer dan één keer. Als u namelijk te lang doorgaat doordat de verstopping niet verdwijnt kunt u meer schade veroorzaken dan er al is. Op dit moment is het zeker aan te raden om toch een expert in te schakelen. Een expert heeft namelijk alle juiste materialen en kennis om uw keukenafvoer in één keer goed te ontstoppen.

De kosten van het ontstoppen van een keukenafvoer hebben geen standaard prijs. Elke verstopping is namelijk anders. Bij ons kunt u altijd rekenen op voordelige voorrijkosten en arbeidstarieven..

Een verstopte keukenafvoer in Velsen kan meerdere oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld komen door het doorspoelen van etensresten of zeepresten. Daarnaast kan er ook een breuk zijn in de keukenafvoer, waardoor deze verstopt is geraakt.
U kan zeker zelf proberen om uw keukenafvoer in Velsen te ontstoppen. Zorg er wel voor dat u dit op de juiste manier doet en als dit niet lukt u een professional inschakelt. Als u namelijk zelf te lang doorgaat kan er nog meer schade ontstaan en dat is uiteraard het laatste wat u wilt.
Wij van Regioriool.nl uit Velsen raden het af om gebruik te maken van chemische ontstoppers. Chemische ontstoppers doen namelijk meestal meer kwaad dan goed voor uw keukenafvoer. Ze kunnen er voor zorgen dat er een chemische reactie ontstaat in uw keukenafvoer en ze de keukenafvoer zelfs aantasten. Wij raden altijd aan om voor andere hulpmiddelen te kiezen dan chemische ontstoppers.

Contact opnemen?

Al jaren ontstoppen onze vakmannen keukenafvoeren in Velsen. Onze doelstelling is altijd een snelle, professionele en betrouwbare service aanbieden.

Keukenafvoer ontstoppen Velsen