Keukenafvoer ontstoppen Asten

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Asten. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Keukenafvoer ontstoppen in Asten

De kans dat uw keukenafvoer vroeg of laat verstopt raakt, is erg groot. Dagelijks spoelt u etensresten, sop en andere chemicaliën door de keukenafvoer. Wij zijn zelfs wel eens een spijker tegen gekomen. Heeft u momenteel een verstopte keukenafvoer? Neem dan contact op met de vakmannen van Regioriool.nl. Dankzij onze vooruitstrevende apparatuur en camera’s hebben wij het probleem in uw afvoer extreem snel geïdentificeerd. Daarna zal ons team met precisie en deskundigheid opereren tot dat uw keukenafvoer weer optimaal functioneert.

Het gespecialiseerde team van Regioriool.nl uit Asten staat 24 uur per dag voor u klaar en is ook bereikbaar in de weekenden en op feestdagen. Wij begrijpen als geen ander dat u zich in een vervelende situatie kunt bevinden als uw keukenafvoer verstopt is. Wij kunnen snel bij u zijn en overleggen altijd met u voordat wij aan onze werkzaamheden beginnen. Bevindt u zich in een noodgeval? Neem dan direct contact op met onze professionals.

Noodgeval in Asten?

Bel ons direct! We staan 24/7 voor u klaar in Asten.

Keukenafvoer verstopt in Asten? De meest voorkomende oorzaken

Een verstopte keukenafvoer in Asten? Dit kan veel overlast met zich mee brengen. Uw gootsteen is inmiddels overvol met water of er komt een onaangename lucht uit de keukenafvoer. Om te leren hoe u dit had kunnen vermijden, is het van groot belang te weten wat de meest voorkomende oorzaken zijn.

Dat het een slecht idee is om uw frituurpan te legen in de gootsteen weet u vast, maar het kan zijn dat u niet weet dat zelfs geringe hoeveelheden vet en olie problemen kunnen veroorzaken. Zelfs kleine hoeveelheden olie kunnen zich vastzetten aan de binnenkant van de afvoer, wat kan resulteren in een verstopping. Zeep kan zich blijven verzamelen aan de binnenkant van uw afvoer. Gebruik genoeg water om dit bij het handen wassen weg te spoelen.

De meest voorkomende oorzaak voor een verstopte keukenafvoer zijn etensresten. Uw bord of kommetje even afspoelen lijkt erg onschuldig, maar dit is precies waar het fout gaat. Als het gaat om grote hoeveelheden zoals soep of sauzen, dan raden wij u aan dit net als olie op te vangen in een leeg pak of oude fles en dit vervolgens weg te gooien.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Asten

Zoekt u 24/7 service voor uw bedrijf in Asten? Regioriool.nl staat voor u klaar. Niet enkel voor particulieren zijn wij dag en nacht actief; uw bedrijf kan eveneens op ons rekenen bij verstoppingen.

Ontstoppen

Rioolspecialist in Asten

Blijk het dat uiteindelijk de afvoer niet verstopt is, maar het riool? Dat is geen probleem. Onze specialisten kunnen u met elk riool gerelateerd probleem helpen.

Riolering

Onder de loep in Asten

Woont u in Asten en kampt u al een tijd met een verstopte keukenafvoer? Met behulp van onze rioolcamera’s vinden wij snel de oorzaak en pakken wij dit deskundig aan.

Verstopte keukenafvoer voorkomen

Wij zeggen altijd: voorkomen is beter dan ontstoppen! Helaas is dit niet altijd mogelijk. U kunt rekening houden met het doorspoelen van vet resten en etensresten, maar u heeft de oorzaak niet altijd zelf in de hand. Wat u wel kan doen is Regioriool.nl een periodieke controle voor uw keukenafvoer laten uitvoeren. Wij onderzoeken uw keukenafvoer en riolering uitvoerig en reinigen deze indien nodig onmiddellijk, om zo verstoppingen en hoge kosten te vermijden.

Keukenafvoer ontstoppen in Asten?

U hoeft niet in paniek te raken. Wij zijn al jarenlang actief met het ontstoppen van keukenafvoeren in Asten. Door de jarenlange ervaring en onze professionele materialen waar wij in bezit van zijn is uw probleem zo opgelost. Mocht u hierover of over andere zaken nog vragen hebben. Bel gerust onze monteurs. Wij helpen u graag en wij zijn 24 uur per dag het hele jaar door bereikbaar. Dus last van een verstopte keukenafvoer? Bel Regioriool.nl.

Hoe voorkomt u een verstopping in uw keukenafvoer in Asten?

Het hebben van een verstopping in uw keukenafvoer in Asten is uiteraard enorm vervelend. Daarom hebben wij een stappenplan voor u opgesteld hoe u dit kan voorkomen.

1. Geen etensresten doorspoelen

De eerste stap voor het voorkomen van verstoppingen heeft te maken met etensresten. Heel veel mensen spoelen eten door hun keukenafvoer. Hoe gemakkelijk dat ook is kan dit veel schade aanbrengen. Door etensresten door de afvoer te spoelen kunnen er namelijk verstoppingen ontstaan. Spoel naast eten ook geen vet of olie door uw keukenafvoer. Dit is namelijk net zo schadelijk als de etensresten voor uw afvoer.

2. Vermijd chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers voor het schoonmaken van uw keukenafvoer. Door het gebruik van chemische ontstoppers kan de verstopping namelijk erger worden. Ze doen vaak meer kwaad dan dat ze uw keukenafvoer schoonhouden.

3. Afvoerzeef plaatsen

Plaats boven de afvoer een afvoerzeef. Een afvoerzeef houdt vuil, zeepresten en toch nog wat eventuele etensresten tegen. Door zo’n zeef verkleint u de kans op verstoppingen in uw afvoer. Maak deze zeefjes ook regelmatig schoon. Zo voorkomt u dat de ophoping aan resten uit de zeef niet per ongeluk in de afvoer terecht komen.

4. Preventief schoonmaken

U kunt uw keukenafvoer preventief schoonmaken met heet water en soda. Dit zorgt ervoor dat uw afvoer volledig gereinigd wordt. Dit doet u door heet water door uw keukenafvoer te gieten. Het water neemt vuil mee en zorgt ervoor dat het niet blijft hangen aan de randen van de afvoer. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen combineer dit dan met soda. Soda is een heftiger middel wat hardnekkiger vuil uit uw afvoer kan doorspoelen. Het is aan te raden om dit minstens één keer per maand te doen.
Is de keukenafvoer alsnog verstopt geraakt? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Neem contact op met Regioriool.nl uit Asten om uw keukenafvoer vakkundig te laten ontstoppen.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Asten

Verstopte keukenafvoer in Asten? Zelf aan de slag gaan is een behoorlijke opgave en vaak leidt dit tot het gebruik van de verkeerde middelen. Aarzel niet en schakel de professionals in van Regioriool.nl om uw probleem te verhelpen. Hieronder ziet u een kleine greep van de diensten die wij aanbieden.

Riool verstopt in Asten? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Asten? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Asten? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen keukenafvoer ontstoppen Asten

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als u een verstopte keukenafvoer heeft is dit uiteraard enorm vervelend. Om dit op te lossen kunt u proberen zelf de keukenafvoer te ontstoppen of u schakelt meteen een expert in. Zelf kunt u het proberen te ontstoppen door heet water en soda door de afvoer te spoelen. Doe dit niet meer dan één keer. Als u namelijk te lang doorgaat doordat de verstopping niet verdwijnt kunt u meer schade veroorzaken dan er al is. Op dit moment is het zeker aan te raden om toch een expert in te schakelen. Een expert heeft namelijk alle juiste materialen en kennis om uw keukenafvoer in één keer goed te ontstoppen.

De kosten van het ontstoppen van een keukenafvoer hebben geen standaard prijs. Elke verstopping is namelijk anders. Bij ons kunt u altijd rekenen op voordelige voorrijkosten en arbeidstarieven..

Een verstopte keukenafvoer in Asten kan meerdere oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld komen door het doorspoelen van etensresten of zeepresten. Daarnaast kan er ook een breuk zijn in de keukenafvoer, waardoor deze verstopt is geraakt.
U kan zeker zelf proberen om uw keukenafvoer in Asten te ontstoppen. Zorg er wel voor dat u dit op de juiste manier doet en als dit niet lukt u een professional inschakelt. Als u namelijk zelf te lang doorgaat kan er nog meer schade ontstaan en dat is uiteraard het laatste wat u wilt.
Wij van Regioriool.nl uit Asten raden het af om gebruik te maken van chemische ontstoppers. Chemische ontstoppers doen namelijk meestal meer kwaad dan goed voor uw keukenafvoer. Ze kunnen er voor zorgen dat er een chemische reactie ontstaat in uw keukenafvoer en ze de keukenafvoer zelfs aantasten. Wij raden altijd aan om voor andere hulpmiddelen te kiezen dan chemische ontstoppers.

Contact opnemen?

Wij zijn de deskundigen uit Asten voor het ontstoppen van uw keukenafvoer. Ons streven is om altijd diensten te verlenen die snel, vakkundige, vriendelijk en betrouwbaar zijn.

Keukenafvoer ontstoppen Asten