Gootsteen ontstoppen Uithoorn

Voorrijkosten inclusief 30 minuten arbeid vanaf €85,- excl. btw. in Uithoorn

Gootsteen ontstoppen in Uithoorn

Vrij grote kans dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt. Er komt geregeld een hoop rotzooi in terecht en u spoelt dagelijks zeepresten door. Wij komen de gekste dingen tegen, zo zijn we weleens een spijker tegengekomen in een gootsteen in Uithoorn. Wij zullen in geval van verstopping uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Niet alleen zijn we 24 uur per dag bereikbaar, ook iedere dag van het jaar staan we voor u klaar. Wij begrijpen als geen ander dat u zich in een benauwde situatie kunt bevinden wanneer uw gootsteen in verstopt. Pak de telefoon, stuur ons een bericht via WhatsApp of kom in contact via het contactformulier. Ook een offerte aanvraag kan direct via de website. Onze monteurs schieten u maar al te graag te hulp.

Spoedservice in Uithoorn?

Is uw gootsteen verstopt en heeft u spoedig hulp nodig? Bel ons direct! We zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Verstopte gootsteen in Uithoorn, wat moet u doen?

Het beste wat u kunt doen als uw gootsteen is verstopt? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. De meest bekende oorzaken ken u wel, maar ook is er een kans dat er iets anders aan de hand is. Maar wat te doen bij een verstopte gootsteen? Regio Riool in Uithoorn is u graag van dienst! Wij zorgen voor een grondige ontstopping van uw gootsteen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

Hieronder vindt u alvast een aantal tips. Krijgt u het niet voor elkaar uw gootsteen te ontstoppen? Laat onze monteurs in Uithoorn het voor u oplossen.

regioriool

Probeer eerst de plopper

Plaats de plopper geheel over het afvoerputje. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Vergeet niet nog een flinke scheut heet water door de gootsteen te spoelen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Zwanenhals losmaken

Eerst plaatst u een emmer onder de afvoer. Maak de wasbak leeg. Verwijder al het vuil uit beide delen van de buis en spoel deze grondig schoon met heet water en sop. Zorg dat u de anti- lek ring goed aandraait, hiermee voorkomt u een lekkage in uw keukenkastje.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Soda en azijn

U kunt de gootsteen ontstoppen met soda en azijn. Spoel een hand vol soda met een flinke slok heet water door de gootsteen. Hierna giet u een klein beetje azijn door de gootsteen, maar pas op! Het kan flink gaan bruisen in uw gootsteen. Als laatste spoelt u nog wat water door de gootsteen om het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Uithoorn

Wij staan 24/7 voor u klaar met onze ontstoppingsservice in Uithoorn. Wanneer u zich in een noodsituatie bevindt zijn wij snel ter plaatse en zullen uw probleem kundig verhelpen. Ondertussen hebben we al ruim vijftien jaar ervaring als ontstoppingsbedrijf en weten we precies hoe we uw probleem moeten aanvliegen. Geen uitdaging is ons te groot en steken graag onze handen uit de mouwen. Onze wagen is altijd goed gevuld met de juiste apparatuur en voldoende benodigdheden om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Uithoorn?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Uithoorn.

Hier een kleine greep uit ons uitgebreide servicepakket in Uithoorn. We zijn specialist in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Uithoorn