Doucheputje ontstoppen Asten

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Asten. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Doucheputje ontstoppen Asten

Als het water van de douche niet meer wegloopt kan dit veel overlast veroorzaken. Haren en zeepresten zijn meestal de oorzaak van een verstopping. Wij van Regioriool.nl kunnen uw doucheputje spoedig en vakkundig ontstoppen.

Wij hebben een snel groeiend team van experts in Asten. Daarom zijn wij de aangewezen partij voor het ontstoppen van uw doucheputje. Onze monteurs hebben al 15 jaar ervaring en hebben daarom al voor de allergrootste uitdagingen gestaan. Het ontstoppen van een doucheputje is een routineklus voor ons. Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor het verstoppen van uw doucheputje. Wij zijn snel ter plaatse en voordat uw het weet is uw doucheputje weer ontstopt.

Woont u in Asten en heeft u momenteel last van een verstopt doucheputje? Neem snel contact op met onze monteurs.

Noodgeval in Asten?

Verstopt doucheputje en woont u in Asten? Dag en nacht staan wij voor u klaar.

Verschillende oorzaken van een verstopt doucheputje

Een doucheputje heeft een erg smalle diameter dit zorgt ervoor dat de afvoer erg kwetsbaar is. Om vuil tegen te houden is er vaak een rooster over de afvoer van een doucheputje geplaatst. Dit maakt de kans veel kleiner dat het doucheputje verstopt raakt. Toch komt het vaak voor dat een doucheputje alsnog verstopt raakt. Bouwafval is een veel voorkomende oorzaak van een verstopping in het doucheputje. Vaak wordt vergeten het doucheputje af te dekken tijdens verbouwingen of de aanleg van een nieuwe badkamer. Dit zorgt er dan weer voor dat er kitresten en cementresten in de afvoer terecht komen. Al deze bouwresten hopen op in de afvoer waardoor het doucheputje uiteindelijk verstopt zal raken.

Is uw doucheputje verstopt geraakt en heeft u geen idee wat de aanleiding is? Wij bezoeken u graag in Asten voor een grondige inspectie. We hebben de juiste tools en expertise in huis om direct uw problemen te verhelpen.

Regioriool.nl

Met spoed in Asten

Woont u in Asten en moet uw doucheputje met spoed ontstopt worden? Geen probleem, wij helpen u verder. Wij begrijpen als geen ander wat een verstopt douchputje voor problemen met zich mee brengt. Bel ons onmiddellijk, wij zijn het hele jaar door bereikbaar om uw doucheputje te ontstoppen.

ontstoppen-met-ploppers

Voorzorg in Asten

Loopt het water niet meer goed weg maar kunt u nog wel gebruik maken van uw douche? Het is dan toch aan te raden om specialisten een kijkje te laten nemen. Vaak kan een kleine verstopping snel worden verholpen en erger voorkomen worden.

Riolering

Riool onder de loep in Asten

Heeft u al een langere tijd problemen met verstoppingen en woont u in Asten? Wij kunnen dit met onze moderne apparatuur meteen oplossen voor u. Daarnaast kunnen wij ook een rioolinspectie uitvoeren om ergere verstoppingen te voorkomen.

Onze tips

Wilt u eerst zelf proberen om uw doucheputje te ontstoppen? Dan hebben wij een aantal tips voor u:

  • Spoel soda en heet water door de afvoer
  • Gebruik baking soda en azijn om kalk op te lossen
  • Gebruik een rubberen plopper
  • Ontstop met een ontstoppingsveer
  • Ontstop het doucheputje met biologische ontstopper
  • Gebruik geen chemische middelen

Zelf een doucheputje ontstoppen gaat meestal niet zonder slag of stoot. U bent uren bezig, maar toch is er geen verbetering zichtbaar. In dat geval is het verstandig om contact op te nemen Regioriool.nl. Wij zijn altijd snel ter plaatse in Asten en hebben met onze speciale apparatuur uw probleem snel verholpen

Doucheputje verstopt in Asten?

U hoeft zich niet druk te maken. Onze specialisten ontstoppen al jarenlang doucheputjes. Bijna altijd kunnen verstoppingen gelijk opgelost worden. Heeft u een vraag of heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze experts. Wij helpen u graag en wij zijn 24 uur per dag het hele jaar door bereikbaar in Asten.

Hoe voorkom ik een verstopping in mijn doucheputje in Asten?

Wij hebben meerdere tips voor u opgesteld om verstoppingen in uw doucheputje te voorkomen. Lees hieronder wat u kan doen om een verstopping in Asten te voorkomen.

1. Schoonmaken van het doucheputje

Haal elke keer na een douchebeurt de haren uit het putje. U kunt dit eventueel doen met een stukje keukenrol. Zo kan u gemakkelijk de haren en zeepresten uit het putje halen. De meest douches hebben een rooster of een doucheputje. Haal het roostertje eraf en verwijder alle haren en troep. Soms kan het ook helpen om de onderdelen van uw doucheputje schoon te maken. Hier kan veel troep in blijven hangen wat uiteindelijk in uw afvoer beland.

2. Doorspoelen van uw afvoer

Laat een paar keer per maand heet water door de afvoer lopen. Met heet water kunt u vaak uw leidingen al schoonspoelen. Resten wat aan de zijkant in de afvoer blijven plakken worden door dit hete water doorgespoeld. Wilt u het hevigere vuil doorspoelen? Gebruik dan soda en azijn. Spoel de soda en het azijn preventief door uw afvoer. Gebruik hierbij een flinke hand soda, een scheut schoonmaakazijn en heet water. Dit is hardnekkiger dan heet water alleen en het zorgt ervoor dat er veel minder troep in uw afvoer achterblijft. Als u dit één keer per maand doet kan dit veel ophopingen in uw afvoer voorkomen.

3. Plaats een filter

Plaats een filter op uw doucheputje. Door dit te doen blijven veel haren en zeepresten al in de filter hangen. Dit zorgt er dus voor dat ze nu in de filter zitten en niet in de afvoer. Zorg er wel voor dat u uw filter regelmatig leegt. Zo voorkomt u dat het alsnog ophoopt in uw afvoer.

4. Gebruik nooit chemische ontstoppingsproducten

Veel vloeibare ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën. Chemicaliën kunnen uw afvoer beschadigen en voor een chemische reactie zorgen. Spoel dus nooit chemische ontstoppingsproducten door uw afvoer. Dit zorgt uiteindelijk alleen maar voor meer problemen.
Met deze tips maakt u de kans aanzienlijk kleiner dat uw doucheputje verstopt raakt. Is uw doucheputje toch verstopt geraakt? Schakel dan de professionals van Regioriool.nl uit Asten in.

Rioolontstopping

Onze diensten in Asten

Is uw doucheputje verstopt? U kunt dit zelf proberen op te lossen, maar u loopt wel het risico dat het probleem dan erger wordt. Onze deskundigen komen graag bij u om u te helpen. Hieronder bevindt zich een kleine selectie van onze diensten in Asten. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze deskundigen.

Riool verstopt in Asten? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Asten? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Asten? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen doucheputje ontstoppen Asten

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als uw doucheputje verstopt is kunt u natuurlijk eerst proberen het putje zelf te ontstoppen. Lukt dat niet? Of wilt u uw handen er niet vuil aanmaken? Dan kunt het beste een professionele ontstoppingsdienst inschakelen. Een professionele ontstoppingsdienst heeft de juiste kennis en materialen om uw doucheputje in één keer correct te ontstoppen.

Aan de kosten van het ontstoppen van een doucheputje valt geen standaard prijskaartje te hangen. Dit komt doordat alle verstoppingen anders zijn. Sommige verstoppingen duren bijvoorbeeld langer om te ontstoppen, omdat ze erger verstopt zijn dan een ander. Daarnaast rekent elk ontstoppingsbedrijf natuurlijk andere prijzen. Wat wij u wel kunnen vertellen is dat wij altijd werken met voordelige voorrijkosten.

Er zijn verschillende oplossingen die u zelf kan proberen. U kunt het proberen met een plopper of de afvoer doorspoelen met heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een expert uit Asten in, als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in de douche ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig de douche schoonmaken en het doucheputje legen en schoonmaken kan er voor zorgen dat uw douche minder snel verstopt raakt. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw douche preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Wij zijn in Asten de vakspecialisten voor het ontstoppen van doucheputjes. Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Doucheputje ontstoppen Asten